Surinaamse Hagenaars aangehouden vanwege verdenking witwassen

21
Surinaamse Hagenaars aangehouden vanwege verdenking witwassen
Foto (c) Politie Den Haag

DEN HAAG, 12 nov – De politie in Den Haag heeft afgelopen week twee invallen gedaan in twee huizen in Den Haag en heeft daarbij ruim drie ton cash, een vuurwapen met munitie, zwaar illegaal vuurwerk en dure horloges aangetroffen. Twee Hagenaars van 46 en 47 jaar zijn daarbij opgepakt. De mannen zijn volgens bronnen van Surinaamse afkomst.

Volgens het Algemeen Dagblad vonden de doorzoekingen en arrestaties plaats in woningen aan de Oude Kustlijn in de Haagse wijk Ypenburg. Naast het geld en overige zaken zijn ook zeven auto’s in beslag genomen.

De twee verdachten zitten volgens de krant vast op verdenking van betrokkenheid bij witwassen en verboden vuurwapenbezit.


21 REACTIES

 1. daar gaat 1 lading Bouta naar de Bliksem , radj oedit kon dit spul niet kwijt, want hij is opgepakt op verzoek v. sur. zodat hij bij Bouta dekking kan zoeken !!


  Maak melding

 2. Helemaal tot in de bodem van Holland ingeworteld zitten de Surinaamse topcriminelen hun zaken doen.Schande en nu aantal jaren genoeg brommen totdat ze hiervan hun lesje leren.Holland is geen Suriname!


  Maak melding

 3. @Mokro, heb je niet gelezen laatst wat voor corruptie er bij de Nederlandse politie heeft plaatsgevonden afgelopen jaren….dus hoezo hier is geen kps?!!


  Maak melding

 4. @wazig.Hier in Nederland wordt je opgepakt en veroordeelt.
  In Su wordt niemand opgepakt en zoja, hoor je er nooit meer wat van omdat hy meteen vry komt.


  Maak melding

 5. Ik hoop niet dat de verdachten Soeresh en Krish heten… Die Hollanders weten al meer dan 30 jaren waarmee die “groentetelers”, “rijstboeren” en “importeurs/ distributeurs” bezig zijn, niks nieuws hoor…. Ze houden ze lang genoeg in de gaten totdat de tijd rijp is om toe te slaan. Den ptata ai anga verstan no de ini den go olo.


  Maak melding

 6. Gewoon het recht zijn gang laten gaan. Verdachten hebben een advocaat en OM is ook niet gek. Overigens is Nederland ook een narcostaat geworden. De bekende advocaat Gerard Spong zei in antwoord op een vraag bij een theatercollege (drie uur college van hem in 60 theaters in Nederland tot mei 2019) onlangs dat drugs en ook harddrugs gelegaliseerd moeten worden onder bepaalde voorwaarden. Hij heeft gelijk. Zei dat er in Amsterdam elke zaterdag 32.000 lijntjes cocaïne worden gesnoven: een misdrijf. Beter om het vrij te geven onder voorwaarden. Haal je de criminaliteit eronder uit.


  Maak melding

 7. Surinaamse Hagenaars voor het eerst van gehoor want gek hoor ze hebben allemaal de Nederlandse nationaliteit
  Gek he dat Kluivert Gullit Verveer raiman noem maar wel Nederlanders zijn en geen suri Maar ja zal aan mij liggen


  Maak melding

 8. Arjan volledig mee eens Alcohol, medisch/wetenschappelijk gezien is per slot van rekening ook een hard-drug, maar wel eentje die de politici zelf ook graag lusten, wel ontmoedigen 18Nix, etc net als bij de benzine bij het autorijden en het roken,, zouden ze het verbieden zou er een boel belasting misgelopen worden en failliessementen volgen, de spagaat van een hypocriete overheid


  Maak melding

 9. De surinaamse politie moet leren van de politie in Nederland hoe werk gedaan wordt.
  Om te beginnen in Nederland volgt de politie niet de bevelen op van een crimineel,ook niet eentje met amnestie en ander blah..blah..Dat kan je niet van de politie in Suriname zeggen…


  Maak melding

 10. Ik wens deze 2 mannen gezellige feestdagen in de gevangenis, misschien wel voor meerdere jaren.
  Hebzucht naar meer is hen fataal geworden. Wie niet horen wil, moet maar voelen. Ze hebben hun kont verbrand en zitten nu op de blaren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.