dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurEvita Mac-nack (23) wordt presentator en redacteur bij NOS Jeugdjournaal

Evita Mac-nack (23) wordt presentator en redacteur bij NOS Jeugdjournaal

-

Does Travel - naar Suriname

HILVERSUM, 12 nov – Evita Mac-nack (23) gaat in januari aan de slag als presentator en redacteur bij het NOS Jeugdjournaal. Dat meldt VillaMedia. Mac-nack werkt nu nog bij AT5 en is redacteur bij NOS Stories en NOS op 3. Daarnaast heeft zij onlangs de documentaire ‘Gedeeld door Drie’ geproduceerd en geregisseerd.

De NOS heeft screentests gehouden om te ontdekken welk nieuw televisietalent we in huis hebben. Evita kwam overtuigend als beste naar voren. “De selectiecommissie was unaniem in de voordracht. Zij is niet alleen een jonge en gedreven journalist, ze past door haar uitstraling uitstekend bij de doelgroep van het programma” aldus Ronald Bartlema, chef NOS Jeugdjournaal.

“Een droom die uitkomt! Ik ben ontzettend blij en vereerd met deze nieuwe stap. Jeugdjournalistiek heeft mij altijd al beziggehouden en dat ik dat nu voor het NOS Jeugdjournaal mag doen is echt heel tof”, aldus Evita.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

24 REACTIES
 1. Evita Mac-nack – jeugdjournaal
  Simone Weimans – journaal
  Diane Matroos – Buitenhof

  Hoezo geen kansen, bij de 3 belangrijkste nieuwsprogramma’s werken
  Surinaamse vrouwen en hebben succes. Wel opvallend dat het allemaal
  vrouwen zijn !!!


  Maak melding
 2. @ Vliegende H,

  De mannen zijn in een andere sector vertegenwoordigd, nl Sport!! vooral voetbal.
  Rayman heeft jarenlang goed werk verricht als entertainer op dt Tv.

  Ieder zijn ding.

  Noraly heeft de weg voor ze geplaveid, is wens Evita veel Succes.


  Maak melding
 3. @Sam: eens met u maar dan moeten de afro Surinamers eindelijk eens ophouden om zich steeds gediscrimineerd te voelen. Want nergens krijgen ze zoveel kansen als in Nederland.
  Men voelt zich snel gediscrimineerd en zelfs Humberto Tan die al jaren zoveel kansen kreeg, repte na zijn ontslag bij Late Night dat het weleens met discriminatie te maken zou hebben. Zo laag bij de grond !


  Maak melding
 4. En terecht dat ze het zo ervaren niet allemaal.Maar Nederlanders maken en breken jou ik juig nooit te vroeg alle afro Surinamers die in de picture waren je hoeft maar een kick te maken en ze breken jou,waar hoor je dat eentje met pensioen gegaan is nooit.En als dat zo is hebben ze een blanke partner.Ze vonden Humberto weinig kijkcijfers hebben wel die nu zit vindt ik driemaal niets plus is hij zijn belofte niet nagekomen over die pieten discussie moest Humberto dat doen kreeg hij de wind van voren.ik ben.blij voor haar maar zal zien voor hoelang .Nu al zijn drie leden weggelopen bij de royaals en waarom omdar ze meghan niet echt mogen want ze hadden eerst een gesprek kunnen aangaan,maar nee ze lopen massaal weg om men indruk te geven dat het aan haar ligt,kan best maar spreek haar aan ze is in verwachting.Die boxer die in 1988 wereldberoemd was waar is hij nu zijn ze al vergeten eerst kapot gemaakt en toen moest hij gaan vechten hoorde hij dat iemand hem zei eigenlijk willen ze dit keer een blanke sturen.waarom denk je dat die zangeres o,courner zegt ik haar mij eigen soort ze us moslima geworden.En nee ben geen haatzaaier heb blanke vrienden ik zie veel,hoor veel etc toen in 2004die ramp was in Indonesië of ook in Afrika je ziet nooit een zwarteook bij artsen zonder grenzen alleen blanke en niemand moet zeggen ze hebben niet gesolliciteerd stelde niets voor alleen puin opruimen maar nee heel de wereld moet zien dat ze de beste zijn.Ik ken hun denkwijze daarpm neem ik alle certificaten alles wat ze mij bieden met beide handen is toch voor korte duur.Maar ja leg dit uit aan een redimoesoe.


  Maak melding
 5. @Aswin, als je perse overal “zwarte” mensen wilt zien in een functie dan moet je naar een zwart landen verhuizen……In Nederland wonen en veel meer verschillende nationaliteiten dan alleen de “zwarten”…….dus om een overal een zwarte te willen zien…..zijn achterlijke inzichten!!


  Maak melding
 6. Je bent inderdaad wasig ik heb niet gezegd dat ik overal zwarte wil zien ,ze complimeerde haar en gaf een.voorbeeld.En over wederopbouw in landen waar rampen voorkomen zie je nooit een zwarte daar wil ik met mijn boodschap.En jij stuurt mij gelijk naar een anderland even goede vrienden als jij als wijsneus wil zeggen waar een halfbloed moet gaan prima en niet te vergeten de oprotpremie,reageer gewoon en niet met emotie.


  Maak melding
 7. @ Passant ik zie die mannen regelmatig op TV.

  in het nieuws.

  Zie elders in de karant, opgebakt voor coke in koekje, opgemaakt ivm duikboot en uitleveringsverzoek, opgepakt wegens witwassen.

  en de Surinaamse vrouwen presenteren het nieuws!!


  Maak melding
 8. Vliegende Hollander
  12 november 2018 at 09:34
  Evita Mac-nack – jeugdjournaal
  Simone Weimans – journaal
  Diane Matroos – Buitenhof

  Hoezo geen kansen, bij de 3 belangrijkste nieuwsprogramma’s werken
  Surinaamse vrouwen en hebben succes. Wel opvallend dat het allemaal
  vrouwen zijn !!!

  ============================

  De surinaamse man is wekelijks te zien op AT5 of opsporingverzocht. Het is triest maar waar. De vrouwen doen het beter (er zijn uitzonderingen)


  Maak melding
 9. Prem, Gerard Spong, Umberto Tan, Ruud Gullit, Gregory Sedoc, John Williams, Roué Verveer, enz

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 10. Sommigen mensen zijn echt raar,waarom het liefst ee zwarte of een blanke of een bruine ,gele of rooie.Het zijn gewoon bebaalde groep mensen die daarover zeuren .Als men alleen zijn eigenvolk wil zien moet hij of zij naar het land van zijn afkomst gaan om te wonen.


  Maak melding
 11. FBI,
  Jij zeker als jij en die redemoesoe mijn boodschap beter leert begrijpen.zul je zien dat ik gelijk hebt.De waarheid doet pijn en ik wil jou bedanken dat jij bepaalt wat voor beroep bij mij pas ook een rediemoesoe zeker.zielig normaaldenkend mens zo rekening houden.met wat hij schrijft ook die baan die jij mij aanbiedt hoort ook in de samenleving.ik voel mij niet beledigd praat uit ervaring.Probeer een verhaal uit te halen in.het vervolg of ga met jou redimoesoe aan tafel voor je mij wilt aanspreken.


  Maak melding
 12. Heel fijn en superleuk om een nieuw gezicht te zien bij het Jeugdjournaal. Veel succes toegewenst Evita. Ik ben trots op je. Zet hem op hoor; toi toi, top en ciao bella.


  Maak melding
 13. @)Vliegende Hollander, één zwaluw maakt nog geen zomer. Het hadden er meer moeten zijn, gezien het aantal migranten en de lange periode van hun aanwezigheid in dit land. Laten we hopen dat dit net het begin is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES