Dagblad Suriname: ‘Dronken brandweerman betrokken bij verkeersongeval’

9
Man aan de dood ontsnapt na uitwijken voor wegverzakking in Suriname
De schade aan de voertuigen was enorm.

NICKERIE, 12 nov – De man die afgelopen weekend moest uitwijken voor een wegverzakking en daarbij de controle over het stuur verloor zou alcohol op hebben gehad. Dat meldt Dagblad Suriname vandaag groot op haar voorpagina. Volgens de krant was een dronken brandweerman uit Nickerie betrokken bij het verkeersongeval.

De brandweerman kwam tegen twee stilstaande voertuigen aan en overleefde het ongeval op het nippertje. Hij werd met opgelopen letsel per ambulance afgevoerd. De schade aan de voertuigen was enorm. Vanuit officiële instanties is hier nog niets over bekend gemaakt.

De voorpagina van Dagblad Suriname vandaag:


9 REACTIES

 1. Dus niks weg verzakking zoals eerder vermeld???Deze brandweerman, mag nooit meer achter het stuur. Rijbewijs invorderen voor 5 jaar. Hij is een gevaar op de weg voor zichzelf en andere weggebruikers. Je lazarus zuipen en dan achter het stuur kruipen moet flink gestraft worden. Gelukkig waren er geen kinderen op de weg, anders was dit dramatisch afgelopen. Deze drankorgel hoeft ook geen branden meer te blussen. Niet geschikt.Hij mag de brandweer auto’s dagelijks gaan poetsen en het terrein schoonvegen. Genoeg nuttig werk om hem bezig te houden. Dit heeft niets meer met te diep in het glaasje gekeken, maar griedie foe sopie. Hebzucht. Sarie Torie.


  Maak melding

 2. Politieambtenaren. Brandweerlieden, advocaten, onderwijzers, artsen, zakenlui, politici…zuipen zich kapot in,Sopiname…iedereen in dat land is aptisch…en ze hijsen maar raak en gaan dood als vliegen, who to blame?


  Maak melding

 3. OPROEP: als u ziet dat iemand dronken of onder invloed van verdovende middelen achter het stuur plaats neemt
  1. bel de politie onmiddelijk op
  2. volg hem/haar op een veilige afstand en geef de lokatie door
  Zo kan de zuiplap/verslaafde van de weg worden gehaald, hopelijk voordat hij/zij brokken maakt.
  HET LEVEN VAN U EN UW GELIEFDEN IS IN GEVAAR
  Deze oproep geldt ook voor eigenaren en bezoekers van bars en overige horeca gelegenheden


  Maak melding

 4. Zeg me alsjeblieft dat deze MPP nog vast zit! Want hier past maar één straf en dat is vastzetten.

  Wat een onverantwoorde dagu!

  Gat in de weg?

  Me mars papa!


  Maak melding

 5. En ik geloofde dit verhaal ook. Deze dronken boer heeft dus een ieder om de tuin geleid. Afpakken zijn rijbewijs en 10 jaar extra voor zijn verzonnen maar geloofwaardig verhaal en laat hij de schade uit eigen zak betalen. dat zal hem leren om bezopen plaats te nemen achter het stuur.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.