zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBekijk de officiële trailer van 'Wiren The Movie' uit Suriname

Bekijk de officiële trailer van ‘Wiren The Movie’ uit Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 12 nov – Vandaag is de officiële trailer van de Surinaamse film ‘Wiren The Movie’ uitgebracht. De film over de doofgeboren Wiren, die ondanks zijn beperking opkomt voor zijn rechten, gaat op 10 december in première in TBL Cinemas in Paramaribo, Suriname.

De doofgeboren Wiren uit Nickerie komt op 7 jarige leeftijd in contact met een Amerikaanse arts, Dr. Young. Dan blijkt al gauw dat er een nieuwe wereld voor hem opengaat. Een wereld waarbij hij mogelijkheden krijgt waarvan hij alleen maar van had durven dromen. Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat Wiren het dorpse inruilt voor het stedelijke. In de stad word hij echter ook geconfronteerd met de harde realiteit van het dagelijks bestaan.

Nadat Wiren heel veel tegenslagen heeft overwonnen komt hij opeens voor zijn grootste obstakel en uitdaging. Opkomen voor zijn rechten als dove. Dit zorgt ervoor dat hij heel veel moet opofferen om zijn doel te bereiken. Lukt het hem?

Bekijk de trailer hier:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES