Man aan de dood ontsnapt na uitwijken voor wegverzakking in Suriname

24
Man aan de dood ontsnapt na uitwijken voor wegverzakking in Suriname
De schade aan de voertuigen was enorm.

NICKERIE, 11 nov – Een brandweerman die moest uitwijken voor een wegverzakking in het district Nickerie is zaterdag aan de dood ontsnapt. De man reed met zijn Toytota Vitz over de Attaoellahweg, toen hij ter hoogte van de werkplaats van Nanhaykahn ineens moest uitwijken voor een wegverzakking. Hij verloor hierbij de controle over het stuur en kwam tegen twee stilstaande voertuigen aan.

Dat meldt de Surinaamse Facebook pagina Action Nieuws. De brandweerman overleefde het ongeval op het nippertje. Hij werd met opgelopen letsel per ambulance afgevoerd. De schade aan de voertuigen is aanzienlijk, zoals op onderstaande foto’s te zien is:


24 REACTIES

 1. En zulke brandweermannen zijn onze voorbeelden. πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ

  Heb ze vaak zien voorbij komen, met n slokje op in overheids-auto’s bij de buren. 😎


  Maak melding

 2. 100 waar je 50 of minder mag in een sardienblikje??!!
  Waarom denken mensen dat we over de mooiste wegen ter wereld beschikken?
  Zag vandaag ook weer een paar stoere sukkels op de motor. Zonder beschermende kleding natuurlijk.
  Kijk eens wat uitwijken voor gaten voor gevolgen kan hebben … als je in een auto zit. Laat staan op de motor…
  De overheid gaat betalen voor de schade?

  Me mars papa!


  Maak melding

 3. In de zomer zie ik ook stoere sukkels in Nederland op de motor met korte broeken en T-shirts op de snelweg notabene……
  Sommigen willen ook wat zeggen ………!


  Maak melding

 4. Was het gewoon een gat of een sink hole. Bij een gat kan jij een band verliezen. Bij een sink hole je hele auto. Nader onderzoek dus gewenst. en ik geloof niet meer in alcohol gebruik. Ook mensen met poeder op nemen deel aan het verkeer, alleen dit laatste is in Surname nog niet controleerbaar door het ontbreken van de nodige meetapparatuur.


  Maak melding

 5. Imro
  Maar gelukkig zijn er in Nederland geen kraters op de weg kun je in ieder geval geen schuiver maken door uitwijk handfelingen.
  In Suriname kom je deze kraters overal tegen zodat je letterlijk kun spreken van “wie een kuil graaft voor een ander valt er soms zelf in”.

  Arme sranang mangs want hun oude overjarige auto heeft het npodige te lijden en er is sprake van overdadige slijtage en er is geen geld om een goede reparatie te laten uitvoeren want die kost veel meer dan de auto waard is


  Maak melding

 6. Hij mag God op zijn blote knieen danken dat hij nog leeft. Hij had een engeltje op zijn schouders.
  Het is onbegrijpelijk dat mensen zo hard rijden. De schade aan de auto’s laat duidelijk zien dat het om een wegpiraat gaat. Op zulke wegen hoor je 30 km per uur te rijden en geen 100 km of daarboven. Stoerdoenerij en haast hebben gaat je je leven kosten of die van anderen. Het rijgedrag hier laat veel te wensen over. Niks weg verzakking. Deze brandweerman heeft de dood in de ogen gekeken. Hij was meteen helder hierna.


  Maak melding

 7. Was de bestuurder fout? Had hij gedronken? Was hij niet alert genoeg? Zou het aan wegen Suriname liggen of de wegautoriteiten? Ik geloof dat Abrahams hier de scepter over zwaait…hij weet over de mistoestanden op- en van de wegen in Suriname, olo’s, kraters, slecht wegdek, geen verlichting, geen verkeersborden, etc, etc. N.b district telt een stoplicht, dat ook defect is. Snap je waarom deze huichelaar drie heli’s nodig heeft om zich te verplaatsen.


  Maak melding

 8. Forumers, Odi odi op deze lekkere zondagochtend.

  @Boeboe bit Sjorie, heeft in deze groot gelijk.
  Hij heeft daadwerkelijk te hard gereden.
  Deze wegpiraten en nog meer van de autobestuurders in Suriname, willen of wensen zich niet in het verkeer te gedragen.
  Ze rijden als beesten in het verkeer. Ze lijken wel doodseskader op de smalle wegen in Sranan.

  En over (wegverzakking) gesproken. Ook bij het ministerie van OW&V en de Wegenautoriteiten, hebben een enorme (verzakking).
  Het controleren en onderhouden van de wegen doen ze helemaal niet.


  Maak melding

 9. Wat een “gelul” over te hard gereden !!
  I.p.v. te verwijzen naar de Overheid die zijn plicht verzaakt om “de grote gaten” en verzakkingen te dichten !!
  Mie-e-hoop, dat deze forummers allemaal met hun auto in zo’n
  hole” terecht komen em het onderstel naar zijn mallemoer gaat !! Na-Mie-Tak-So.Ministers als eersten ,uiteraard !!!


  Maak melding

 10. Opa en oma taki, ieja baja, had hij niet zo hard gereden dan was er geen schade noch letsel. Wie niet willen horen, zullen het ook voelen. Oma,, ma zeg et niet aan die oerdomme dwaze idiote ndp zombies om niet in 2020 op de duivel ddb te stemmen, zij luisteren nooit naar advies.


  Maak melding

 11. Stel dat die man kwam te overlijden dan zou zijn nabestaanden, de Su overheid aansprakelijk kunnen
  stellen voor zijn dood en matrieele schade. !

  sari tori

  jacko


  Maak melding

 12. Tja, je moet je weggedrag en snelheid aanpassen aan de omstandigheden leer je toch, bij je rijlessen? Kennelijk mankeert het ze iets aan hun geheuhgen en lijden ze aan zelfoverschatting de patsertjes en dan krijg je dit, goed voor hun, alleen is het altijd maar te hopen dat ze geen andere slachtoffers maken


  Maak melding

 13. Als je je weggedrag en snelheid moet aanpassen aan de omstandigheden ( gecreeerd door een overheid die zijn plichten verzaakt door slecht/ weinig / of helemaal geen onderhoud !!! ) dan kun je op de meeste wegen in SU niet harder rijden dan 10 KM/pU. !!
  En deze regering wil de HIGHWAY ( 6-baans ) doortrekken naar Zanderij ?????????
  Ze kunnen niet eens fatsoenlijk een 2 baans-weg onderhouden !!!!


  Maak melding

 14. Sowieso is de maximum snelheid op de meeste wegen in Suriname, maar 50 km per uur. Dat komt doordat de infrastructuur in Suriname dat toelaat en wat mij betreft mag de snelheid nog minder zijn met het oog op de verkeersveiligheid van voetgangers, scooterrijders en andere verkeersdeelnemers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.