Gerard Cox heeft aandacht nodig en noemt Sylvana ‘wáárdeloze muts’

60
Gerard Cox heeft aandacht nodig en noemt Sylvana 'wáárdeloze muts'

ROTTERDAM, 11 nov – [INGEZONDEN] Ow, ow, ow Gerard Cox (wie?) heeft waarschijnlijk weer geld nodig en duikt het theater in. Maar wie kent dit fossiel nog? En hoe gaat hij zijn shows verkopen? Nou eigenlijk heel simpel moet Cox gedacht hebben: als ik maar hard genoeg politici naroep over de Islam en over Zwarte Piet verschijn ik misschien wel in De Telegraaf en kan ik straks heel veel kaarten voor m’n cabaretprogramma verkopen. Als het Geert Wilders lukt om zo aandacht te krijgen, dan moet het mij ook lukken zal de bejaarde acteur gedacht hebben.

En zo geschiedde het. De 78-jarige Cox ging dit weekend in De Telegraaf los op de Islam, Denk en Sylvana Simons. Daarin noemt hij de Islam een achterlijke woestijngodsdienst, de politici van DENK griezels en engerds en noemt hij fervent tegenstander van Zwarte Piet Sylvana Simons een wáárdeloze muts. Ja een muts, de volkse naam voor vagina. Een leuk artikel voor al die schuimbekkende xenofoben die Cox naar z’n show wil trekken. Want wie moet er anders heen om te luisteren naar alweer hetzelfde geblaat dat we al kennen van bijvoorbeeld de PVV.

In het artikel zegt Gerard Cox dat hij wil spreken namens de door politici vergeten gewone man. Maar wat weet Cox nou van de gewone man in Rotterdam? In al die 78 jaar heeft Cox nog nooit een voet gezet in de Metro en is hij 40 jaar niet in de tram geweest. Bovendien woont deze ‘ras-Rotterdammer’ niet eens in Rotterdam!

Natuurlijk zijn er mensen die trappen in de praatjes van Cox. Maar anno 2018 prikken de meesten er makkelijk doorheen. En waar Gerard Cox uithaalt naar Sylvana Simons door zonder onderbouwing te zeggen dat ze een ‘waardeloze muts’ is, kun je eigenlijk ook gewoon op basis van alles hierboven stellen dat Gerard Cox gewoon een ’waardeloze (ouwe) lul’ is.

Fijne zondag!

I. Nafsabi


60 REACTIES

 1. Hij was altijd al een misbaksel en een zeikerd. Met de leeftijd is dat erger geworden. Waarschijnlijk mist hij het om als Sinterklaas kindertjes op z’n schoot te kunnen nemen.


  Maak melding

 2. FBI lult net zo dom als COX ook zonder onderbouwing maar dat was te verwachten…

  Cox is een omhoog gevallen oude witte man die is blijven steken in de tijd toen geluk nog heel gewoon was. Een uitstervend ras. Gelukkig.


  Maak melding

 3. Forumers, Odi odi.

  Gerardus Antonius (Gerard) Cox (Rotterdam, 6 maart 1940) is gewoon een oude LUL. Als onderwijzer heeft hij gewoon zijn leugens over (Zwarte Piet) ook aan zijn leerlingen verteld. Want de familienaam (Cox) kom je ook tegen in Zuid-Afrika onder de Apartheid (Witte) boeren.
  Als onderwijzer heeft deze oude fossiel steeds geloofd in het sprookjes verhaal met het belachelijk maken van een (Zwarte) persoon.

  En als je heel goed kijkt naar het gezicht van deze oude witte fossiel, dan is het duidelijk genoeg te zien aan waar hij lijdt.


  Maak melding

 4. Laat die man hij is aan het dementeren, soms moet je gewoon geen aandacht aan bepaalde uitlatingen besteden. Hij heeft geld nodig en de mensen die deze uitspraken van hem noteren die zijn gewoon weer aan het opstoken.


  Maak melding

 5. @Koos2018,

  Geraard Cox een held? Hoeveel mensen heeft hij dan gered? Van wat? Deze man zou misschien wel een SS-uniform hebben aangetrokken had hij de kans gekregen.


  Maak melding

 6. Ik ben geen fan van sylvana Simons, maar om zonder rede en ongefundeerd iemand out of the blue op een laag niveau te bekritiseren, slaat ook nergens op. Meneer Cox er zijn meer dan genoeg schreeuwlelijkerds in deze samenleving. Mag het wat minder? Geniet van je oude dag Voordat je het weet krijg je nog een hartverzakking en sta je ook in de krant ,maar dan wel bij de rouwberichten.


  Maak melding

 7. Goedkoop scoren over de rug van een ander, kan dit fossiel Gerard Fox als geen ander. In de jaren zeventig had hij een programma dat heette; ‘Wat je zegt dat ben je zelf’. Dit is toepasselijk op hem in dit geval.


  Maak melding

 8. Wat kun je anders dan slap gelul van een dementerende bejaarde verwachten. Morgen is hij weer vergeten wat hij allemaal gezegd heeft of zal hij doen voorkomen dat hij het niet zo heeft bedoelt. De meneer gooit olie op het vuur, volg de actualiteiten en je zult merken hoeveel mutsen achter deze achterlijke kerk verkrachter staat en hoeveel politici weer de kans krijgt om de islam te bekritiseren. Cox, je bent er achterlijke xtrasmall COCK, stikt in je eigen braaksel yu mpp.


  Maak melding

 9. Ach man: In plaats dat deze man van zijn oude dag gaat genieten, noemt hij Sylvana een oude muts omdat zij een fervente tegenstander is van zwarte Piet. Ik ben ook een Die-hard tegenstander van dit racistisch feestje onder het mom van, het is een Kinderfeest.

  Niks Kinderfeest: Ik heb het aan den lijve ondervonden als tiener dat dit zogenaamde Kinderfeestje racistisch is. Ik praat over 50 jaar geleden.


  Maak melding

 10. En Zwarte Piet is racistisch en Sylvana mag dat zeggen. Jonge blanke kinderen noemen donkere mensen Zwarte Piet. Ze hebben ouders die hen niet bijbrengen waardoor ze donkere mensen als een exotisch exemplaar (dier) beschouwen.


  Maak melding

 11. Zwart verkoopt goed en je kan er flink mee verdienen. Als het leed van zwarte kindertjes in de media
  gebruikt wordt om geld te verdienen is dit maar het topje van deze ijsberg.


  Maak melding

 12. Gerard Cox heeft zijn houdbaarheidsdatum ruim overschreden. Deze analoog past niet meer in het digitale tijdperk. Met shockerende uitspraken komt hij echt niet ver.


  Maak melding

 13. Gerard Cox is inderdaad een fossiel, die dementeerd, een carabatier, maar gelukkig niet al te vaak negatief in het nieuws komt, en heeft gelukkig ook geen invloed op zaken die actueel zijn, daarintegen, zitten we hier met een zekere Bouterse opgescheept, die ook dementeerd, iedere dag rommel komt vertellen, liegen en bedriegen, het land vernietigen, geregistreerd staat als drugsveroordeelde, en een strafeis van 20 jaar heeft voor meervoudige moord, en daarbij ook nog president is, daar kun je je beter druk over maken dan met een Gerard Cox, die Simons een muts vind.


  Maak melding

 14. -Die ex van Silvana heeft haar al van langs gegeven en die man heeft groot gelijk. Silvana de narcist moet ver weg blijven.

  =De woorden van Silvana haar ex:::::Ze noemt haar partij Bij1, maar ze creëert alleen maar haat en tweespalt.” Of, zoals hij het op het sociale medium omschreef: „Omdat ik haar een destructieve geest vind, die niets bijdraagt aan een vredig en tolerant Nederland!”


  Maak melding

 15. het is Gerard cox weer gelukt, de lachers op zijn hand te krijgen, maar nu indirect, want het is toch om te lachen dat een catogerie mannelijke Surinamers van afkomst die eerst vergruist werden door Muts S. Simons om hun gedrag ten aanzien van het vrouwelijke geslacht en het daarom met de witte mannen hield nu door hen verdedeigt word, en door een aantal verweten word dat hij zich rotterdammer noemt maar hij er niet woont maar die zichzelf surinamer noemen maar al wel tientallen jaren in Nederland wonen, lachhwekkend allemaal en dat word Cox ook nog verweten dat “hij” aandacht zoekt, komedianten


  Maak melding

 16. Bouterse is de man .
  Simons is de mevrouw.
  Alle zielen die commentaar leveren hebben het ergens over
  Al jullie mensen komen via hun voor ouders uit Het mooie Zuid Afrika .
  Als jullie voorouders niet van Z A naar Suriname warm vervoerd hadden jullie nu in Z A gewoond . Dus vull uw situatie zelf in , en denk hierover na .


  Maak melding

 17. Gerard Cox is een waardeloze muts…..

  Sylvana Simmons een waardeloze aandacht trekster……

  En er zijn van beide soorten nog veel meer in alle kleuren 🤪


  Maak melding

 18. Sylvana is een racist en wilt de Nederlandse cultuur naar de klote maken, maar de meeste mensen in Surinane weten niet eens dat ze heeft gezegd dat blanke mensen allemaal racisten zijn.

  Sylvana is ook een Islam knuffelaar, ze is voor vrouwen recht, en uit kritiek op landen die vrouwen onrechtvaardig behandelen, maar ondertussen koran en hadith negeren dat het leert dat vrouwen VERKRACHT mogen worden en dat vrouwen achterlijk zijn.


  Maak melding

 19. Vos heeft volledig gelijk. En Roland Kahn inmiddels ook…….SS zorgt alleen voor polarisatie en is zo dom als het achtereind van een varken….. een narciste pur sang…. en…. anticiperend op alle haters….. ik ben geen racist/ nsber/pvver maar heb gezond verstand


  Maak melding

 20. Tegenwoordig kan iedereen die aandacht wil en in de schijnwerpers wil staan allerlei zin en onzin uitkramen. Deze opa heeft goed gebruik gemaakt van de media. Hij heeft de aandacht gekregen waar hij naar zocht. Deze opa moet natuurlijk wel opletten dat ie ook geen doodsbedreigingen krijgt uit fundamentalistisch religieuze hoek. Be careful what you wish for zullen we maar zeggen.


  Maak melding

 21. Sylvan Simons heeft het aldoor alleen maar over “racisme”….heb zo’n idee dat ze dit bewust doet omdat ze hoopt zo de “zwarte” kiezers te trekken…..eigenlijk een heel lage strategie….aangezien ze tig jaar in “wit” Hilversum heeft gewerkt en toen geen woord repte over racisme!!


  Maak melding

 22. Ik walg van al die grove beledigingen die hier verspreid worden door een ieder. Er wordt altijd geroepen over tolerantie en beschaving. Wel de meeste mensen ook hier lijken beide verloren te hebben. Vrijheid van meningsuiting houd niet in dat je iedereen maar kan beledigen. Nogmaals WALGELIJK


  Maak melding

 23. 2 lullen (Geert en Gerard) liepen op de Noordpool.
  Zegt de ene lul tegen de andere lul: ‘KOUD HE?’ Zegt de andere: ‘ja, doe mij maar een MUTS.’


  Maak melding

 24. Sylvan Simons heeft veel fouten gemaakt als vrouw daar is ze op afgerekend maar dat je mensen heb die mee gaan met het negatieve beeld vorming van de media zeg genoeg over hun denk wijze zwak van geest en denk vermogen denk voor je zelf en gebruik je ogen goed en roep niet zomaar wat van ja hij heeft gelijk en ze is een racist je kan dat roepen maar weet niet eens wat dat is jammer genoeg heb je heel veel mee loper ja knikkers en hersenloze die maar wat typen en zeggen maar geen moer weten


  Maak melding

 25. Wie houdt nu de discriminatie in stand ,rr zijn er bij die 50 jaar ffeleden op hun pik getrapt zijn en r r nog last van hebben ,er zijn er ook die nog last hebben van 300 jaar geleden ,dan is het triest gesteld ,kinderen discrimineren niet het de oudere die het in stand houden ,ga schamen ,ongeacht kleur levens beschouwing, u heeft volgens mij er genoegen in om niet na te denken ,zet de tv aan en kijk en huiver ,Z A krijgsheren IS BOKO HARAM,JEMEN ZUID AMERIKA ENZO VERDER te walgelijk voor woorden en dan zeuren over zwarte piet ,hoe gek ben je dan


  Maak melding

 26. wat een zielige figuren. als ene jurgen raymann of een andere komiek met een duidelijk andere achtergrond dan cox er op los ouwehoert dan is het uiteraard een geweldige show. hahaha wat hebben we een lol. krijg je het echter zelf een keer om je oren dan is de komiek natuurlijk verkeerd en zelfs gelijk een rascist. typische surinaamse gedachtengang. nou er lopen kennelijk nog heel wat meer waardeloze mutsen rond.


  Maak melding

 27. hoor pakira tigri nu eens. hij praat de taal van die blanke. hij schrijft de taal van die blanke. hij leest zijn krantje jawel in blanken taal. hij vliegt in een plane van deze blanke naar blankenland. hij wil graag de blanke euro’s hebben tegen de hoogste koers. hij zit op een toiletpot dat uit een blank land is geimporteerd. hij weet zelfs vermoedelijk geeneens dat zijn eigen voorouders juist de redimusus waren en woonden op frimangron. kortom dit soort agoes van het laagste soort met kromme tanden komen hier weer eens een grote bek opzetten, terwijl ze zelf juist grote op straat uitgerekte mutsen zijn. laat cox dat pakiraatje nu maar wassen.


  Maak melding

 28. Don Kaw, kleine correctie, Jurgen Raymann heeft zelf al eens in een intervieuw gezegd dat hij zijn grappen en humor in zijn programma aan moet passen als hij het in Suriname brengt, zelfspot ontbreekt en zijn derhalve nogal snel op hun pik getrapt.
  Zijn niet mijn woorden maar die van hem


  Maak melding

 29. In plaats van hier een volksfeest, wat niets met racisme of discriminatie, te maken heeft, om zeep te helpen, zou de beledigde zwarte mens in zijn slachtofferrol zich moeten schamen en druk maken om zijn zwarte medemens die heden ten dage zijn broeders en zusters afslacht, verkracht, verminkt, verjaagd, uithongerd enz. Zichzelf verrijkt over de ruggen van een hele natie.
  Noem mij, als liefhebber van het Sinterklaasfeest geen racist, beledig mij niet. Ook mijn voorouders hebben hun kruis moeten dragen, hun verdriet gehad, zijn gebruikt en misbruikt, vernederd en geslagen. Hebben zware lasten moeten dragen. Ik zou mij schamen om het verdriet en lijden van mijn vorige generaties te gebruiken cq misbruiken door mijzelf als slachtoffer te profileren. Door tweedracht te zaaien, mensen te beschuldigen van zaken die totaal niet aan de orde zijn, ben je geen haar beter als diegenen die zich superieur t.o.v. zijn medemens opsteld. Dit voegt niets toe aan een wereld waarin iedereen, ongeacht kleur, geloof of achtergrond zich geliefd kan voelen. En kan zijn die hij/zij wil zijn.
  Zwarte Piet is nooit een misbruikte knecht geweest, maar een trouwe hulp van Sinterklaas en samen hebben zij menig kinderhart verwarmd.


  Maak melding

 30. Wat een verhitte reacties hier allemaal. Om je suf over te lachen. Blijkbaar zijn er veel mensen hier die tussen Cox en Simons vastzitten (lees: vastgelopen in de Nederlandse samenleving).
  Jawel, jullie Sinterklaasfeestje komt er weer aan en dan gaan de nekharen bij menigeen overeind staan.
  Veel succes daar in dat land waar de rol tussen oude meester en oude tot slaaf gemaakte nog zo pijnlijk zichtbaar is. De mokro’s zullen beide partijen bevrijden. Nog sneller dan een witmang ooit zal toegeven dat ie van bijna vierhonderd jaar lang nog compensatie voor noeste arbeid moet betalen. Of dat ze het feestje Kinderdag zullen noemen. Dan nog eerder een moslimfeest tot nationale feestdag maken.

  Surinamers in Nederland zijn Surinaamse wereldburgers en geen Nederlanders zoals Simons dat graag ziet. Trap er niet in; laat je niet inpakken door figuren als Simons. Ga niet zitten wachten op compensatie (acceptatie) in welke vorm dan ook. Reis verder. Wees vrij!

  Gerard Cox en Sylvana Simons? Boek een hotelkamer voor ze..

  Me mars papa!


  Maak melding

 31. Gerard Cox is rijp voor het bejaardenhuis, zodat zij zijn luier kunnen verschonen. Bejaard en last van hersenspinsels. Probeert anderen na te apen omdat hij zelf geen enkele inbreng heeft. Wil van zich laten horen over andermans rug. Zo geen woorden vuil maken en dit stelletje onbenul van een Gerard Cox. Hij is geen knip voor zijn grote neus waard.


  Maak melding

 32. Pakiratigri, waarom heeft die zwarte muts dan alleen kinderen met blanke mannen. Dat zegt toch genoeg over haar gedachten gang, achterlijk dus ne5 al jou paarse gedachten gang.


  Maak melding

 33. Silvana simons is een laffe en zeer onbetrouwbaar surinaamse vrouw. Ze moet lekker oprotten naar haar eigen land, kijken of ze het overleeft. Die ex van haar is een blanke en ooit gaf ze af op zwarte mannen, want die onbetrouwbaar en nietsnutten.


  Maak melding

 34. Natuurlijk is het verhaal van Gerard Cox erg overtrokken maar hij heeft wel een beetje gelijk.
  Door Sylvana Simons en de anti-Pieten club ben ik me nu enigszins “racistisch” gaan voelen.
  Blok heeft gelijk ook wil bijna niemand dat nu toegeven.
  Al dit soort activisten horen hier niet en zullen er hier dus nooit bijhoren.


  Maak melding

 35. Pfffffff wat een haat !! Gelukkig als het Nederlands elftal speelt met een multicultureel elftal zijn we allemaal één! Idd oude mensen die weer willen werken steek een handje uit in het vrijwilligers werk en help alle kleuren om de dag door te komen,en stop om te proberen om nog leuk te wezen als je eigenlijk uitgerangeerd bent. En ik ben zo wit als wat maar al dat ouwe gelul en leuk doen zat. GET A LIFE


  Maak melding

 36. Wel een FATU :

  SIL die ALLE Sranan-mannen, MUTSEN en ONBETROUWBAAR

  noemt en een Hollandse grappenmaker die SIL een MUTS noemt !

  En dan maar over een weer scheldpartijen op internet ! Tja ……

  PS : Politiek bedrijven is een VAK !!

  ADVIES : Meng je niet in de politiek als je daarvoor onvoldoende
  “bagage” hebt !!!


  Maak melding

 37. Zolang je iemand beschuldigt van racisme dan heb je automatisch gelijk, lijkt het mij en behoor je dus ook bij de Allerheiligen. Dat is wat simons van bij1 doet en de leden van denk ook, want wat mag je hier nog zeggen met de “vrije meningsuiting” zonder dat ze je een racist noemen. Ga maar na, in welke politieke partij wordt het woord “racist” het meeste gebruikt, bij de partij “denk”of”bij1″of”pvv”. En welke partij krijgt dan hier van de meerderheid gelijk?. Omdat ze bang zijn zelf voor racist uitgemaakt te worden! Natuurlijk zijn al die reacties gegeven door “niet nederlandse namen” op hun tenen getrapt en de kleine meerderheid nederlanders die hun bijstaan om welke redenen ook. Noem mij maar een racist, ben ik ook, je zou voor minder op de dag van vandaag


  Maak melding

 38. @FBI
  Jij zegt tenminste iets wat terecht is. Wie is Sylvana nou?
  Rien, nada, niets.
  DOM!
  Je hoort en ziet haar niet meer. Weg geblazen van het podium.
  Haar eigen glazen stuk gegooid.
  Surinamers zeuren over zwarte piet. Hoe zouden zij het vinden als een Nederlander een traditioneel feest in Su zou willen verbieden.
  Surinamers blijven zeuren over racisme en slavernij. Waarom?
  Omdat ze niets presteren op school en in de Mij.
  Kijk voorruit en laat je kinderen studeren.


  Maak melding

 39. Men veroordeelt Sylvana, omdat ze zogenaamd aandacht wil trekken door steeds over racisme te praten. Het is natuurlijk flauwe kul, want dat doet iedereen. Wilders heeft het al tig jaren over de islam. Jesse Klaver heeft het steeds over een ‘groene’ Nederland, wat dat ook moge zijn. De Dierenpartij heeft het steeds over welzijn van de dieren. Veel Nederlanders kunnen niet zelf nadenken. De ex van Sylvana lult ook maar wat; hij heeft kennelijk ook aandacht nodig net zoals de oude Cox.


  Maak melding

 40. ZUIVER

  Zuiver zien
  is: nauwlettend kijken
  zonder iets of iemand
  als goed of slecht
  te beoordelen.

  Zuiver horen
  is: aandachtig luisteren
  zonder eigen opinies
  en overtuigingen
  te laten domineren.

  Zuiver waarnemen
  is: kijken en luisteren
  met een liefdevol hart,
  altijd gericht op
  innerlijke verbinding.


  Maak melding

 41. Worf 11 november 2018 at 19:35
  Sylvana is een racist en wilt de Nederlandse cultuur naar de klote maken, maar de meeste mensen in Surinane weten niet eens dat ze heeft gezegd dat blanke mensen allemaal racisten zijn.

  Sylvana is ook een Islam knuffelaar, ze is voor vrouwen recht, en uit kritiek op landen die vrouwen onrechtvaardig behandelen, maar ondertussen koran en hadith negeren dat het leert dat vrouwen VERKRACHT mogen worden en dat vrouwen achterlijk zijn.

  U schijnt een degelijke kennis van de Koran en de Hadith te hebben gelet op uw standpunt dat vrouwen verkracht mogen worden en dat vrouwen achterlijk zijn. Laat ik u, domme achterlijke meeloper, het volgende zeggen wat in de Koran en de Hadith over vrouwen staat. In de Koran staat dat de vrouw de bekleding is voor de man. In de Hadith staat dat op het verkrachten van vrouwen de doodstraf staat; in landen als Saoedie Arabië, Pakistan en Iran worden verkrachters dan ook onthoofd of (meestal) opgehangen. Hoe komt u dan aan de wijsheid dat de Islam het verkrachten van vrouwen toestaat ? Of bedoelde u misschien de verkrachtingen van miljoenen Afrikaanse vrouwen in de slaventijd door Christelijke slavenhandelaren ? Of misschien de duizenden onschuldige jonge meisjes die op Haiti door Christelijke welzijnswerkers zijn verkracht ? Of bedoelde u de Christenen die in voormalig Ned. Indie duizenden meisjes en vrouwen verkracht en vermoord hebben ? Waarom hoor ik uw gekrijs niet over de duizenden Rohingya vrouwen en meisjes die in Myanmar zijn verkracht en vermoord ?
  U bent een levensgevaarlijk achterlijk sujet !


  Maak melding

 42. @Kolibri, als Nederland echt zo “racistisch” is…..zoals Sylvana Simons doet beweren…..dan zouden jij en ik allang Nederland hebben verlaten toch?? Het “Surinaams eten” is behoorlijk populair onder de blanke bevolking geworden…….dus hoezo is Nederland plotseling zo “racistisch” ….volgens Sylvana?!!! Door over racisme te blèren….gebruikt en misbruikt….Sylvana de “zwarten”…..omdat ze carrière wilt maken in de politiek…..!!


  Maak melding

 43. Weet je wat nou heel mooi is van al deze verhalen? Meneer Cox gelooft in wat hij vertelt over van alles en andere mensen geloven dat! Mevrouw Simons vertelt ook wat en anderen geloven dat! En waar zij het over hebben duurt best lang. Zullen wij die hun kinderen het acteerwerk van drie weken per jaar lekker laten geloven gewoon met rust laten voor wie ze zijn?
  Want ik denk alleen maar als mijn favoriete acteur Denzel Washington een slechte rol krijgt ik niet zeg ik ga nooit meer een film van hem kijken omdat hij op dat moment een slecht persoon speelt! Blijf goed nadebken? Ik ben in mijn jeugd meegekregen dat je niet alles moet geloven wat een ander denkt of zegt!


  Maak melding

 44. Silvana heeft nog nooit wat gepresteerd. Is altijd door positieve discriminatie(Te gek voor woorden dat het bestaat)vooruit gekomen.
  Begonnen als “excuse neger”/ “Token nigger” bij tmf. Of denken jullie echt dat het om haar talent ging.


  Maak melding

 45. @Haco,

  Wie houdt nu de discriminatie in stand ,rr zijn er bij die 50 jaar ffeleden op hun pik getrapt zijn en r r nog last van hebben ,er zijn er ook die nog last hebben van 300 jaar geleden ,dan is het triest gesteld ,kinderen discrimineren niet het de oudere die het in stand houden ,ga schamen ,ongeacht kleur levens beschouwing, u heeft volgens mij er genoegen in om niet na te denken ,zet de tv aan en kijk en huiver ,Z A krijgsheren IS BOKO HARAM,JEMEN ZUID AMERIKA ENZO VERDER te walgelijk voor woorden en dan zeuren over zwarte piet ,hoe gek ben je dan

  @Haco,

  Het zijn de pro-Zwarte Piet aanhangers zoals jij die niet willen inzien dat dit zogenaamde kinderfeestje racistische trekken in zich herbergen.

  Ik ben vaak genoeg als zwarte Piet op straat en op school uitgemaakt. Mijn motto was toen ‘Say it Loud I’m Black and I’m Proud’. Stokely Carmichael en Angela Davis van de Black Panter Beweging waren toen mijn Idool.

  Dit zogenaamde racistische kinderfeestje heb ik sinds mijn tienerjaren afgewezen. Ik vond het maar een misselijkmakend feestje.


  Maak melding

 46. Gewoon kappen met zielig doen, zo in die slachtoffer rol zwelgen…word daar niet goed van. Helemaal eens met Cox. En jullie kunnen er ook wat van om hem bv een dementerende ouwe gek te noemen. Simons zaait alleen maar haat. Op de scholen van mijn kids gaan alle culturen prima samen. Geen gezever over Zwarte Piet en doen gewoon mee met Kerst vieren etc. Stoppen met zeuren en zielig doen. Niet continu het slavenverleden erbij halen. Er zijn veel meer vreselijke dingen gebeurd in de geschiedenis. Nu is nu. Laten we elkaar respecteren en het leuk hebben samen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.