Eerste Big Comedy Jam met alleen artiesten uit Suriname

4
Eerste Big Comedy Jam met alleen artiesten uit Suriname
De line-up voor de Big Comedy jam in Suriname is 100% Surinaams.

PARAMARIBO, 11 nov – Na drie jaar afwezigheid is de Big Comedy Jam volgende maand terug in Suriname. Het tweedaags comedy event krijgt dit jaar een geheel andere invulling. Voor het eerst bestaat het programma enkel uit komedianten uit Suriname. Dat meldt de organsiatie BIG Entertainment.

In het verleden stonden met name artiesten uit Nederland op het programma waaronder Roué Verveer, Jeffrey Spalburg en Murth Mossel. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor de meest getalenteerde lokale komedianten en wel Romano Wip (De Wipper), Herbert Watson (Herbert), Pres Juriaantje (Pres), Huan Graanoogst (Huan) en de nieuwkomers Dyon Denswil (Densje), Chef Brown (Brouwn), Roberto Claus (Clows) en Haile Sumter (Sebe).

Er zijn twee shows gepland. De eerste vindtplaats op 22 december in de Banquethal van hotel Torarica en de tweede op 23 december in de Congreshal.


4 REACTIES

  1. Hallo , mr habi Bulla u Discrimineert. U zegt negers een ding is zeker er is geen verschil tussen kafries en hindustanen en nee wij praten niet over het geloof , binnen het moslim geloof is er geen verschil van het (de) menselijke ras ok dus hou eens en voor altijd over de negers ( kafries ) te uiten .


    Maak melding

  2. Habi Bullah, als antwoord op je vraag, omdat ze nogal veel praten, of ze veel zeggen is nog maar de vraag, Mila van der Veer, mis, het moslim geloof maakt wel terdege verschil tussen gelovigen en ongelovigen (in hun ogen) dus is er ook sprake van discriminatie


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.