zondag, april 14, 2024
HomeFotoGeval van moord en zelfmoord in Paramaribo-Noord

Geval van moord en zelfmoord in Paramaribo-Noord

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 9 nov – In een woning te Paramaribo-Noord in Suriname zijn op donderdagavond omstreeks 22.00u twee mensen omgekomen. Volgens de eerste informatie gaat het om een geval van moord en zelfmoord. Een man zou zijn vrouw hebben neergeschoten en daarna zichzelf van het leven hebben beroofd. Het zou hierbij gaan om Brazilianen. De politie in Suriname heeft de zaak in onderzoek. Later meer.

opening
Fernandes Express
BODO Party

20 REACTIES
 1. @,..de ndp bespotter 9 november 2018 at 04:59
  De ddb moordvloek is heersende, wie volgen? Kolera, Blanke, Dagoebal aka prietpangi?
  //////////////////////////////////////////////
  /////////////////////////////////////////////
  Joe datie KA kba,ma joe lissie foe vadong jo gefrustreerde KOE !!!


  Maak melding
 2. De Brazilianen maken er ook een potje van. Stuur deze gasten terug naar hun thuisland. Zij zijn ook grote vervuilers van onze omgeving en de natuur.Asociaal tot en met. Geen drupje fatsoen. Zij dragen niet bij aan de opbouw van ons land. Weg met deze gasten. Het lijkt wel Sodom en Gomara. Deze gasten hebben wapens. Weer een vrouw die het leven heeft gelaten, door deze moordenaar. Opsluiten voor 30 jaar en hierna bonjouren naar land van herkomst. De vreemdelingen politie moet deze mensen hun achtergrond goed onderzoeken voor dat zij worden toegelaten in ons land. Er wordt zoveel gesjoemeld. Omgeving Combe markt zijn er hele wijken met Brazilianen. Weg met deze gasten. De kranten moeten ook aandacht gaan besteden aan deze stelletjes onverlaat.
  Het gaat echt niet goed in ons land.
  Ik wens de familie sterkte met die verlies. Vrouwtje R.I.P.


  Maak melding
 3. @Boehoe bit sjorie.
  Helemaal mee eens.Wat ik erby wil voegen is dat niet alleen de Brazilianen asociaal zyn maar iedereen in Su.
  Lykt wel n virus..zelfs de goed gesitueerden gooien achter hun donkere ramen troep op straat,keren hun auto waar niet mag,doorgetrokken streep negeren en vooral de vrouwen,veel licht kleurige vrouwen dougla’s in grote suv’s zoals range rovers en jeeps met donkere ramen ryden en wanen zich oppermachtig als gekken,en keihard ook.


  Maak melding
 4. Ook moeten de chinezen onder het vergrootglas bekeken worden. Ik vermoed dat China haar moordenaars , verkrachters enz in het buitemland dumpt dus ook un Suriname.


  Maak melding
 5. Deze acties doen de refering niets…zolang ze maar hun eigen zakken vullen en ze zelf veilig zijn maakt het ze niet uit wat dr gebeurd,je weet dat dit land barst van de leugenaars oplichters dieven en moordenaars.
  Begin bij de dictator van suriname ….die spant de kroon,natuurlijk samen met zn awari domri!


  Maak melding
 6. Uit het politieonderzoek zal nog moeten blijken wat de toedacht is voor dit vergrijp. Eén ding is wel een gegeven, dat in het algemeen mensen onder de huidige slechte sociaal /economische omstandigheden minder verdraagzaam zijn en tot agressie of waanzin worden gedreven. Geldgebrek en of werkloosheid brengen spanningen met zich mee en drijven gezinnen uit elkaar. Mannen nemen hun verantwoordelijkheid niet om te blijven zorgen voor het gezin. Vrouwen die het niet meer kunnen verduren, plegen dan ook makkelijk overspel en zoeken in dat geval hun heil en steun, ook financiële bijval bij een andere, met alle nare gevolgen van dien. Het moreelverval is onder de huidige economische omstandigheden van Suriname een feit. Er bestaat ontwrichting van het gezinsleven, waarbij jonge meisjes overgaan tot prostitutie. Jongens neigen tot crimineelgedrag w.o diefstal/inbraak. De corruptieve huichelachtige figuren kijken slechts de andere kant op en dienen slechts het eigen belang en het belang van DDB.


  Maak melding
 7. Begin bij het begin ,begin bouta alvast op te ruimen.Die moord ook en heeft amnestie.
  Als surinamer kan je onmogenlijk trots zijn op een moordenaar als lijder.


  Maak melding
 8. Oom Ludwig van Abra Broki 9 november 2018 at 05:47
  @,..de ndp bespotter 9 november 2018 at 04:59
  De ddb moordvloek is heersende, wie volgen? Kolera, Blanke, Dagoebal aka prietpangi?
  //////////////////////////////////////////////
  /////////////////////////////////////////////
  Joe datie KA kba,ma joe lissie foe vadong jo gefrustreerde KOE !!!

  Valse ndp debiele copycat, ook al steel je nicknames van anderen, jouw dwaze paars kronkelige idiote deiebel reacties zijn typisch paarsdom. Ma kuut, ndp sma no moro dong sma in a heri kondre, ai, oma en opa taki, dong no mpp, dat ze hun eigen ddb schijterige stront gewillig dagelijks opvreten, hoe misdadig te overleven. Ai zoon Dina en stiefje Merika, naast ontelbare paars knettergekke ddb idioten zijn verworden misdadige copycats. het gehele ndp lichaam van hoofd ( na ddb) tot voetzool ( de oerdomme paarse zombies) stinkt misdadig en is misdadig vervloekt.


  Maak melding
 9. C.A.Schipper 9 november 2018 at 13:18
  ..DE..NDP..BESPOTTER..ZET..ZICH..ZELF..BESPOTTERLIJK..(DE..NAAM..PAST..UIT..STEKEND..BIJ..J

  Zeerzeker, kijk maar naar de overige reacties met betrekking tot de werkelijk oorzaak van alles wat fout gaat in het land. Idioten, debielen, dwazen zoals jij maken deel uit van het duivels bezeten didibri ndp misdadig vervloekt lichaam. Ndpsma na sikie dong ddb sma, zelfs een mier is van nature duizendenmalen wijzer dan alle ndpzombies bij elkaar.


  Maak melding
 10. @ Tony, heeft u daar bewijs dan van ? dat China moordenaars en andere criminelen naar het buitenland exporteert ? Begin jaren 90 poneerde de VVD’er Bolkestein ook iets dergelijks maar dan betrekking hebbende op Suriname en de Antillen. Beide landen zouden op grote schaal hun criminelen naar Nederland sturen. Direct werd hij door Suriname en de Antillen (mw. Roemer voorop) van racisme en discriminatie beschuldigd. Inmiddels weet ik dat de schreeuwers van racisme en discriminatie zelf de grootste racisten zijn. De reacties van Boeboe en Tony zijn daarvan het voorbeeld.


  Maak melding
 11. Moord, doodslag en zelfmoord zijn van alle tijden. Het komt in de beste kringen voor waardoor je het niet kan wijten aan slechts economische omstandigheden. Dat dekt de lading niet helemaal. De economische omstandigheden kunnen wel een versneld effect hebben. Maar, als het te wijten was aan slechts economische omstandigheden dan zou er bij wijze van spreken elke dag dit soort taferelen zich moeten voordoen. Ik denk dat dit soort moorden meer gerelateerd zijn aan de passionele sfeer. Daaraan onvoorwaardelijk gekoppeld onvoldoende geestelijke cohesie.

  Het is een ding om in te zien dat het niet goed gaat en ridderlijk te bedanken of bedankt te worden, en een tweede is hoe men daarmee omgaat.
  Goed dat er geen kinderen aanwezig waren, want anders had hij ze ook meegenomen. Dit gaat niet de eerste keer zijn en niet de laatste en komt wereldwijd voor.


  Maak melding
 12. @ Ray,
  Niet BOUTA is “de amnestie schuldige” !! Noem het kind bij de naam: de hoofdschuldigen zijn Ronnie de bankrover/coca-veroordeelde en de Grondrover Somo (Pae-no-law) !!


  Maak melding
 13. @Tony.Zo denk ik er ook over.
  Veel criminele chinezen in suriname
  @kankantriestraat.
  Je hoeft het niet voor de chinees op te nemen.
  Het is gewoon tuig


  Maak melding
 14. DE NDP BESPOTTER ,
  NEEM DE TOPPERS EN HUN AANHANGERS NIET KWALIJK , ZE HADDEN GEGETEN IN HET CHINEES RESTAURANT WELKE DOOR DE bOg GESLOTEN IS WEGENS STINKENDE OMSTANDIGHEDEN TE RAINVILLE , ZE WAREN VASTE KLANTEN , HUN HERSENS ZIJN DEELS AANGETAST , NA GRIEDIE DING GRIEDIE TOG , ALA SCHIJT OVERAL , VLEES OP DE GROND IN KAPOTTE CEMENT TEIL , MA HET ETEN VONDEN DE NDPERS HEERLIJK !!


  Maak melding
 15. DE NDP BESPOTTER ,
  NEEM DE TOPPERS EN HUN AANHANGERS NIET KWALIJK , ZE HADDEN GEGETEN IN HET CHINEES RESTAURANT WELKE DOOR DE bOg GESLOTEN IS WEGENS STINKENDE OMSTANDIGHEDEN TE RAINVILLE , ZE WAREN VASTE KLANTEN , HUN HERSENS ZIJN DEELS AANGETAST , NA GRIEDIE DING GRIEDIE TOG , ALATA SCHIJT OVERAL , VLEES OP DE GROND IN KAPOTTE CEMENT TEIL , MA HET ETEN VONDEN DE NDPERS HEERLIJK !!


  Maak melding
 16. Reeds jaren komen criminele Brazilianen, illegaal naar Suriname. Velen van deze gasten worden ook door hun eigen justitiële autoriteiten gezocht. Ze dragen geen enkele bijdrage aan de Surinaamse economie. En deze (gasten) dragen geen enkele belasting af aan de Surinaamse staat. Ze houden zich bezig met het illegaal delven op de Surinaamse goudvelden. Ook in de prostitutie verdienen ze hun SRD’s & $. En niet te vergeten. Het illegaal brengen van wapens uit Brazilië en drugs. Geen van deze (gasten) worden door de Surinaamse politie nagetrokken op hun antecedenten in Brazilië. Want er zijn behoorlijk veel zware criminelen onder deze Brazilianen. Regelmatig kan je ook lezen, hoeveel van deze criminelen door de Braziliaanse politie & militairen worden doodgeschoten. Gelukkig dat er in Frans Guyana hard wordt opgetreden tegen deze figuren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES