Auto rijdt tegen gebouw aan in Suriname; 1 dode

5
Man die tegen gebouw aanreed en dood werd aangetrofen had remvloeistof ingenomen

PARAMARIBO, 9 nov – In Suriname is een blauw gelakte auto vanmiddag tot stilstand gekomen tegen een gebouw. Dit gebeurde volgens berichten te Kasabaholo. Volgens bronnen in Suriname is het vermoeden dat de bestuurder een hartstilstand zou hebben gehad. Officieel is echter nog niets bevestigd en zijn er slechts enkele foto’s van het voorval op Facebook verschenen.

Op de foto’s, die door de Facebok groep ‘Elke Dag Nieuws Suriname’ zijn geplaatst, is te zien dat een stoffelijk overschot wordt ingeladen in een lijkenwagen. Ook is de blauw gelakte auto te zien bij het gebouw. Nadere informatie is nog niet bekend. Later meer.

UPDATE:
Het gaat om een 54-jarige man die bij aankomst van de politie levenloos in het voertuig werd aangetroffen. Onderzoek wees uit dat hij eerder op die dag een shell shop aan de Gemenelandsweg heeft aangedaan, waar hij brake fluid (remolie) bestelde. Zonder hiervoor te betalen liep hij naar zijn auto waar hij het middel innam.

Hij reed daarna in volle vaart weg. Aan de Kasabaholoweg reed hij tegen een pand op. Het motief tot zijn daad is niet bekend. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het Ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen.


5 REACTIES

 1. Remvloeistof ….
  Bah!!

  Totaal geen respect voor mensen die (wat hun uitdagingen in het leven ook mogen zijn), anderen in gevaar brengen met hun idiote beslissingen.

  Me mars papa!


  Maak melding

 2. Jammer. Deze man had een portie marihuana kunnen gebruiken waardoor de wereld er zonniger zou uitzien. Maar ja, ze verbieden marihuana en verkopen wel remolie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.