Wapens, drugs, goud en geld in beslag genomen na invallen politie Suriname

10
Wapens, drugs, goud en geld in beslag genomen na invallen politie Suriname

PARAMARIBO, 8 nov – De politie in Suriname heeft afgelopen dinsdag op verschillende woonlocaties in het politie ressort Kwatta invallen gepleegd. Daarbij zijn wapens, drugs, goud en geld in beslag genomen. De succesvolle invallen zijn het resultaat geweest van goed uitgewerkte ‘intelligence’ van de Politie Inlichtingen Dienst(PID) en het Directoraat Nationale Veiligheid(DNV) meldt het Korps Politie Suriname.

In de eerste woning is een vuurwapen bekend als ‘The Dragon’ aangetroffen en in beslag genomen. Dit wapen is voorzien van een magazijnhouder waarin maximaal 12 jachtpatronen geladen en afgevuurd kunnen worden. Verder is ook nog een vuist vuurwapen, munitie, goudstaafjes en geldbedragen in Euro’s, Amerikaanse- en Surinaamse dollar aangetroffen en in beslag genomen. Een 45-jarige man en zijn vrouw werden daarbij aangehouden.

Op de tweede woonlocatie in het politie ressort Kwatta heeft de Narcotica-Brigade, samen met het Arrestatie Team, vier Surinaamse mannen aangehouden, nadat ter plaatse een snelvuur geweer en een vuistvuurwapen met munitie zijn aangetroffen en in beslag genomen. Verder zijn ook twee marihuana planten, een relatief kleine hoeveelheid cocaïne en hoogstwaarschijnlijk verpakkingsmateriaal en attributen bestemd voor het maken van cocaïne bolletjes in het huis aangetroffen en in beslag genomen, aldus de politie in Suriname.

- Advertentie -

10 REACTIES

 1. Mark my words,dit is het begin voor het crieeren van de staatsveiligheid in gevaar,dit zijn ongeveer de 5e of 6 e aanhouding met zoveel wapens na de laatste zitting van het 8dec proces.

 2. De verkiezingen staan voor de deur ,wat is er ineens aan de hand in Suriname, het kan nu gewoon wat voorheen moeilijk was ,corruptie dus

 3. Suriname komt tegenwoordig te kampen met een hele grote groep van Criminelen en niemand kan dit meer handhaven,denk je dat de Politie niet blij zijn met dit vangst ja natuurlijk voor de feestdagen.

 4. het aantal vuurwapens die in Suriname bij de inwoners aanwezig zijn is zoveel dat je makkelijk 50% van de bevolking hiermee kunt bewapenen.
  Het is kennelijk nodig door de verruwing en criminaliteit die hoe langer hoe meer absolute vormen aanneemt.
  De vraag is echter:
  “waar komen deze wapens vandaan en waarom kan Suriname deze handel en wandel geen halt toeroepen”

 5. Inside ……..
  Op … Leonsberg … bij Abrahams … in Ocer … moet de politie invallen doen … niet alleen in Kwatta en omgeving. Suriname zal schrikken hoe groot het wapen arsenaal … dat gevonden wordt … zal ziin.
  Inside ….. !!!!!!!!!

 6. Deze gasten moeten flink gestraft worden. Zij zaaien dood en verderf. Voor 30 jaar opsluiten, zonder vervroegde vrijlating of goed gedrag. Opruimen die bende. Ze leren er niet van en de daden zullen zich herhalen.
  De opgelegde straffen hier zijn een wassen neus. Rechters zijn niet capabel of bang om flinke straffen te geven. Hierdoor zal de misdaad ook niet afnemen. Misdadigers ervaren hun straf als even op vakantie gaan, dan weer genieten van hun vrijheid. Straks lopen kleine kinderen met een wapen rond met alle gevolgen van dien. Het is wel erg gesteld in ons landje. Hopelijk pakt de politie deze zaken hard aan, zonder pardon. In elk geval laat de politie zien dat zijn hard bezig zijn criminaliteit in te dammen. Waar zij zeker onderzoek naar moeten doen is waar deze wapens vandaan komen en ook deze bron aanpakken. Onze grenzen zijn open dus een ieder doet maar.
  Waarom worden onze grenzen niet streng bewaakt. De militairen zitten zich dood te vervelen in het kampement.

 7. Het zijn aanhangers van de twee bij verstek veroordeelde drugscriminelen en staatskas/bankrovers. Oerdomme stommelingen die misdadigers als leiders kiezen zullen ook vroeg of laat besmet worden met het ndp of abop misdaadvirus. Suriname wordt nooit meer als voor tachtig. Als Haiti zal begint het te verworden,vol paarse en zwartgele afgoderij vol misdadigheid, onrecht, leugen en armoede. Zo misleiders van het land, zo het deel van het volk dat oerdom blijft volhoarden in hun domheid met de redenering…is me god hebt hem daar gezet en ikke ga wee in 2020 stemme op deze misdadige criminelen aan de macht, want god hebt gesegt aan Meyjeka en Misika, ze gaat land en volk lijden naar Dubai. Ndpsma dong no mpp.

 8. Hij gaat de bak in dus men is druk bezig een manier te zoeken het land te destabiliseren….want die murder moet vrijuit gaan..vandaar zovele wapens in ons land…

 9. Straks komt hij met een verhaal .b.v
  .dat het staats veiligheid in gevaar is..avondklok enz….dat is boutas werkwijze…

 10. @Puma dat bedoel ik helemaal,is a setup,zelfs heeft iemand een comment geplaatst over dat deze fotos niet eens van Suriname zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.