vrijdag, april 19, 2024
HomeNieuws uit SurinamePowerliftingkampioen uit Suriname klaar voor WWE-try-out in Chili

Powerliftingkampioen uit Suriname klaar voor WWE-try-out in Chili

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 8 nov – Donovan ‘Izri’ Dongo uit Suriname droomt al jaren van een carrière als professionele worstelaar binnen World Wrestling Entertainment (WWE). En die droom komt volgende maand uit, want de nationale superzwaargewicht powerliftingkampioen uit Paramaribo ontving onlangs een uitnodiging van de Amerikaan Vince McMahon, CEO van WWE. Donovan mag meedoen aan een WWE-try-out van 1 tot en met 5 december in Santiago, Chili.

“Ik kon het niet geloven en dacht dat het een vals bericht was” zei Dongo begin deze week tegen De Ware Tijd. “Ik zal me 1.000 procent inzetten en het traject met nul fouten moeten afleggen, want ik wil dat WWE-contract naar Suriname brengen. De WWE zorgt voor het vliegticket en verblijf. Ik moet alleen wat zakgeld hebben voor voeding.”

Dongo ziet voldoende toekomstperspectieven in deze branche voor zichzelf en Suriname. “Ik maak de deur open voor de rest die de droom heeft om profworstelaar te worden” aldus ‘Izri’ tegen de krant. Gisteren gooide hij dit filmpje online over zijn voorbereiding voor de WWE-try-out:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES