dinsdag, april 16, 2024
HomeFotoMan schoot vrouw in pompstation dood 'omdat zij bukkende beweging maakte'

Man schoot vrouw in pompstation dood ‘omdat zij bukkende beweging maakte’

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 8 nov – De BBs’er die op woensdag 6 juni dit jaar zijn vrouw in een pompstation in Suriname doodschoot, heeft deze week in de rechtbank verklaard dat hij dat deed omdat zijn vrouw ‘een bukkende beweging maakte’. Dat schrijft Dagblad Suriname. De man zou het pompstation waar zijn vrouw werkte met zijn wapen zijn ingelopen, alwaar een heftige woordenwisseling ontstond. “Hij weet dat wanneer zijn vrouw verhit raakt zij domme dingen doet. Toen zij die beweging maakte, heeft hij aan het wapen getrokken en naar zijn zeggen drie keren geschoten” aldus de verklaring van de man afgelopen maandag bij de rechtbank.

Deze uitspraak van de 35-jarige Miquel K. staat haaks op een eerdere verklaring waarin de verdachte zei dat zijn wapen ‘plotseling’ afging. “Hij verklaarde dat hij met zijn vrouw in een woordenwisseling was geraakt en zijn dienst vuistvuurwapen plotseling afging” aldus de politie toen in een officieel persbericht.

Zijn verklaring strookt ook niet met de bevindingen van het Openbaar Ministerie. Volgens het OM had het slachtoffer die beweging juist gemaakt nadat zij door haar levenspartner was geschoten. Het OM gaf ook aan dat de verdachte vijf keer op het slachtoffer heeft geschoten, met als gevolg dat het slachtoffer het leven liet.

Volgens Dagblad Suriname liet de man tijdens het verdachtenverhoor op geen enkel moment blijken dat hij spijt heeft van zijn handelen. Hij liet het gerecht wel weten dat hij deze daad niet opzettelijk heeft gepleegd. Op 3 december wordt de zaak verder behandeld en komt de vervolging met haar strafvoorstel.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

21 REACTIES
 1. Buiten de officiële instantie mag de verdachte zeggen wat hij wil. de media moet niet kinderachtig doen.
  Is wel jammer dat die dame haar leven zo duur moest betalen met een gekke bukkende beweging. Als dit de rede is, dan is die man een lustmoordenaar. Heeft echt niet veel nodig hij moet sowieso een psychiater raadplegen. Want er zit iets los in z`n hoofd.


  Maak melding
 2. Dit heeft met machtsvertoon te maken van sommige idioten hier in dit land.Ongeschoolde leeghoofden. Het is overduidelijk dat de gasten die zulke dingen uithalen, qua uiterlijk ook oerlelijk zijn. Een vrouw hoor je te waarderen. Als man ben je uit een vrouw geboren. A no bong priet joe.
  Gevoelloze lamlendelingen zijn het. Een vrouw is niet je bezit. Je loopt een tijdje met elkaar mee in het leven, gaat het niet meer samen, zoek je eigen weg. Waarom de andere vermoorden?? Hou de eer aan jezelf en ga verder met je eigen leven. Wat niet gaat moet niet. Maar steeds weer zie je het dwangmatig psychiatrisch gedrag in hun opkomen. Dan staat hij ook nog keihard te liegen voor de rechter. Wat een onmens. Hij moet een flinke straf van max 30 jaar krijgen of levenslang. Er mag meer respect voor de vrouw getoond worden. Ze zijn geen lust object.


  Maak melding
 3. @J.Zwartmans je hebt gelijk. Misschien leren zij het, die met de gedachten rond lopen dat zij vrouwen klakkeloos en uit machtsvertoon kunnen afslachten een weder lesje leren.


  Maak melding
 4. @Bhaai, laat je goed informeren in plaats van onzin hier uit te kraaien. In 2016 zijn 41 mensen vermoord in Suriname en in 2017 waren dat 37. Dus zeggen, dat het bijna een alledaags ding is, is gewoon dom.
  Ik vind wel dat iedere moord 1 teveel is, maar iets beters is een utopia.


  Maak melding
 5. Typische reactie van deze fervente ndper, een moordenaar net als zijn soso lobi misleider op wie hij tweemaal heeft gestemd. We sjie fa a paarse ddb misdaadvloek e meki slachtoffers. Geen amnestie voor geen enkele moordenaar, maar de doodstraf. Nog meer misdrijven waar er sprake is van moord liggen in het verschiet tot 2020, stemmen dwaze idiote debiele oerdomme paarse zombies wederom voor drie maal vijf is scheepsrecht, dan na burgeroorlog e go kong, geloof het of niet, wacht maar af. Het zeer paars misdadig van aard zijnde slecht ddb volk verdiend het om ten onder te gaan aan allerlei vormen van misdaad, armoede en bedrog. No merci voor het gevolg van hun keuze, om steeds weer te stemmen op onberechte moordenaars, drugscriminelen en staats/bankrovers. Oh, wee jullie paarse oerdomme stommelingen die ziende blind en horend doof volharden in het onrecht.


  Maak melding
 6. Het dragen van een wapen moet aan banden gelegd worden in Suriname . Vrijwel elke dienst die zich met veiligheid bezighoudt wordt voorzien van een wapen. Als je iedere security functionaris van een wapen voorziet laat dat dan alleen tijdens zijn dienst zijn en absoluut niet toestaan dat de wapens naar huis worden meegenomen. De heren voelen zich dan het mannetje en denken dat ze onaantastbaar zijn met een wapen op zak. Het is toch te gek voor woorden als je zulke foto’s van je zelf op facebook post . Lekker stoer en een weerloze vrouw overhoop knallen. Ja hoor dan ben je het mannetje ….klootzak


  Maak melding
 7. Shoot to kill.
  Ai baja surinamers.
  Inderdaad ,in suriname is iedereen gefrustreerd.Alles maakt ze zenuwachtig.Ze lopen daar met een korte lont en kunnen elk moment ontploffen.
  De lijder.de politie,de burgers. …ze houden van schieten en vermoorden.


  Maak melding
 8. Er zijn heel veel agressieve mensen geboren van af 1980 zie maar de leeftijd van de schuldigen .

  Ook de onder jongeren die geboren zijn in de nieuwe eeuw 2000 tot 2018 heb je veel jongeren die al een moord hebben begaan .

  Surinamers zijn geen lieve mensen dat was voor 1980 anders ,het lijk dat er een grote vloek van af 1980 in Suriname is gekomen .

  Men gaat de komende jaren niet meer van Suriname genieten daar de leiders van NDP geen goede voorbeeld hebben gegeven .

  Zie maar duizenden jongeren studeren af er is nooit werk volgens NDP Regering .

  En het uit slooft gedraag van de bevolking groepen heeft ook een bijdragen geleverd aan al de ellende in Suriname .

  Ik ben al 31 dertig keren gegaan naar Suriname volgend jaar de 32ste keer maar ik rij geen auto gewoon lijn bus .

  Daarom zeg ik ook, ik blijf liever in Para onder een kamp dan in Paramaribo in een huis van Dilip sardjoe of Bouterse .

  Al geven jullie mij een werk dat ik 1000 USD per dag kan verdienen in PARAMARIBO deze zwarte neem het niet aan .

  Jongeren en ouderen het is zo ver dat na onderzoek van 8 jaren kan of ga ik huizen voor jullie bouwen .

  Ik ga jullie laten genieten van de systeem huizen dat men makkelijk kan bouwen met grondstof dat je in Suriname heb .

  Ik volg de Regering hoe duur men een huis verkoop via de bank bij mij hoef je niet naar de bank te gaan .

  De machines staan al in Suriname ik ga niemand subsidie of bijdragen vragen voor deze problemen .

  Er is ook volop grond ingeval jullie geen grond hebben ik sta klaar om te werken voor jullie hoor .

  Er vol meer wat betref woning bouw voor sociaal zwakkeren .


  Maak melding
 9. De doodstraf is afgeschaft in Suriname ,dus ik weet niet waarom mensen over de doodstraf praten terwijl het niet van toepassing is. De man mag wel een flinke straf krijgen. Vanuit een bepaalde functie mag je wel na diensttijd, eenmaal 24 uur over je wapen beschikken. Gebeurt ook in andere landen. Het is wel jammer dat mensen tegenwoordig zo heetgebakerd raken. En dit geschiedt binnen alle lagen van de bevolking.


  Maak melding
 10. Zo erg is het toch niet? Het is maar 1 persoon die dood is gegaan.
  Er zijn 7 miljard mensen op aarde
  Het was een foutje. Laat die man mang, geef hem een kans noh.
  Geef hem nog een kans om nog meer schade aan te richten
  of berg hem een tijdje op, zodat hij kan nadenken over zijn ” fout”

  Mensen reageren heel emotioneel en spreken dan van een fout. Een wapen met je mee dragen kan ertoe leiden dat je het gebruikt. Bijvoorbeeld een scheermes


  Maak melding
 11. Wat een machtswellusteling..

  Weg ermee. Met je piefpafpoef op Facebook.. dan heb je echt niets beters te doen. Jammer dat wij nu voor je eten en drinken mogen betalen. Idioot!!

  En oh ja, niemand zou slachtoffer moeten worden van een dergelijke nietsnut. Maar het is en blijft ook wel een aparte kunst om voor zo een loser te kiezen…

  Me mars papa!


  Maak melding
 12. Sranan heeft vele problemen met personen die werken
  voor de gewapende machten.

  De SCREENINGEN moeten naar een veel hoger niveau !

  Net als bij POLITICI, ook bij deze diensten, PERMANENTE
  SCREENING INVOEREN, DOOR EEN ONAFHANKELIJKE
  SCREENINGS/AUTORITEIT !

  DE Sranan politiek weigert tot nog toe een Onafhankelijk
  Constitutioneel Hof en/of een onafhankelijke Screenings-
  Autoriteit in het leven te roepen !

  PS : Af en toe lopen als gevolg van deze afwezigheid van beleid-en
  als gevolg van corruptie, personen met afwijkingen en
  gedragsstoornissen, rond met op legale wijze verkregen wapens !!


  Maak melding
 13. Dames neem geen vriend of man met een pistool voor je eigen veiligheid. Probleem opgelost. Er zijn genoeg goeie heren/mannen. Dus neem de tijd. En hebben jullie weleens mannen met een pistool gezien hoe ze overkomen? Ik wel sommige rustig en sommige stoer, geweldig, hogedunk. Dus kijk goed uit en denk een paar keren na, voordat je met zo’n iemand een relatie aangaat. Succes!


  Maak melding
 14. Als mijn vrouw zulke bewegen maakt, da n schiet ik gelijk met mijn daga-daga en daar van gaat ze niet dood.
  Ze krijgt hooguit een dikke buik ervan.


  gemodereerd
 15. Niet iedereen is dezelfde, ieder mens verschillen mekaar, de situatie hoe de persoon is opgegroeit weet niemand , soms zijn er heel veel gebeurd dat het men niet meer kan verdragen, …het ging meer ,de meeste geval 1 fractie seconden daarna na dat het is gedaan, dan pas besef je ,wat je net heb gedaan,

  Anderen hebben sterke mindset , men weet van ” ach ik laat het zo , vanavond spreek ik mijn vrouw rustig aan , ze is vandaag verhit of ben ik mischien verkeerd bezig. .

  Daarom zijn er verschillende mensen en velen moeten vanaf het jeugd goed behandeld worden en aandacht schenken voor dat kind , zodat hij of zij niet in verkeerde pad gaan met verkeerde straten criminaliteit bende,

  Het gaat meer om hoe is de persoon groot is gebracht, de meeste gevallen,

  Iik las hier en vind het wel erg voor de vrouw , hij zal wel spijt ervan krijgen zo ie zo,
  Het leven ook dus sterkte met de fam.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES