Doden bij ongeluk tussen truck en personenauto in Saramacca

18
Doden bij ongeluk tussen truck en personen auto in Saramacca
Foto's via Facebook/Lorenzo Orde Karman

SARAMACCA, 8 nov – Een verkeersongeluk te Calcutta, Saramacca, heeft vermoedelijk het leven gekost aan twee personen. Volgens de eerste informatie gaat het om een aanrijding tussen een truck van Manglie en een Toyota Wish met Guyanese kentekenplaten.

Het bericht is nog niet officieel door de autoriteiten in Suriname bevestigd. Later meer. Hieronder nog enkele foto’s van de personenauto en de truck, beide zwaar beschadigd:

UPDATE:
De twee mensen die donderdag om het leven zijn gekomen bij een verkeersongeval in het district Saramacca, komen uit het buitenland. Het betreft twee seniore burgers namelijk de 73-jarige Guyanese apostel Patrick Toelsi en de mede inzittende pastoor Frank Manning, oud 69 jaar met de Amerikaanse nationaliteit.

Foto’s via Facebook/Lorenzo Orde Karman


18 REACTIES

 1. Het is abnormaal veel…hoeveel verkeersslachtoffers er in Suriname. Met beperkt verkeer en auto s er vallen
  Zeer veel doden ook in verhouding tot Wel Ontwikkelde Landen!!!
  Nadenkertje!!!?


  Maak melding

 2. HEt zou goed zijn dat er tussen Paramaribo – Nieuw Nickerie, Paramaribo – Albina, Paramarbio – Zanderij, Stuwmeer bepaalde pleisterplaatsen komen voor de politie en voor autobestuurders om als ze op een van deze wegen zijn ze verplicht worden enige tijd te stoppen, op adem te komen, ontspannen, toiletbezoeken, van de stress afkomen, eten en drinken ( geen alcohol) en dan hun route vervolgen.

  Doordat er op deze plaatsen politiecontrole plaats vind e/o ook op de weg zullen bestuurders zich aan de verkeersregels houden, onthaasten.

  Triest dat er doden vallen in het verkeer door roekeloos gedrag van de autobestuurders. Elke dode is er één te veel. Je kan maar beter laat op je bestemming komen, dan begraven te worden. Dat is een regel die iedere bestuurder zich moet realiseren.

  Benzine kan wel duur zijn en met minder en een hogere snelheid een grote afstand te willen afleggen, maar het kan daar door ook verkeerd aflopen. Rijdt jij auto of Rijdt de auto jouw?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 3. Hiep Hiep Hoera !!
  Ga zo door mensen in sur. Jullie rijden een auto dus jullie zijn milonair , laat de mensen maar lullen , ze willen niet dood gaan ,is hun zaak , ik rij wel hard en roekeloos !!want wij sur. kopen ons rijbewijs !!!
  Wij hopen op 31-12-2018 200 doden te halen


  Maak melding

 4. Iedereen in su (en waarschijnlijk guyana) denkt n gti of r32 te rijden. Terwijl die auto’s van ze amper accelereren. En tja na wat sopie zijn ze allemaal max verstappen in hun f1waggie.

  Soms laat ik ze ff zweten met mn fsi als ze me willen inhalen in hun raum of vits 1.0. Als je die zweetdruppels ziet… 😂😂😂


  Maak melding

 5. Verkeerduivels bezorgen zichzelf en naasten heel veel leed. je kunt ze duizendenmalen waarschuwen, net als ndper’ s luisteren ze niet, neks no fout, a wiens wang otto rij na mi gedeelte foe a stratie, mi no e wijk uit, a wiens na wang truck. Jammer, weer leed voor familie en vrienden. Ook zo bij de stemkeuze trokken in 2010 en 2015 ndper’ s zich niets aan van de waarschuwingen van Vene. Nog steeds racen paarse snelheidsduivels als wilde beesten in het verkeer. verkeersfatsoen is voor ndper’ s een vies woord net als goede raad. Wie nie wil hore moet maar voele, oma taki. No taki Blanke of Kolera, paars bezeten lawsma junksfoe ndp tap a forum disi, hihi.


  Maak melding

 6. De Toyota heeft met extreem hoge snelheid gereden volgens een getuige. Zelfs zo hard dat hij een vrachtwagenchauffeur de dood heeft ingejaagd. Hij zal zeker meer dan 150 kilometer per uur gereden hebben want je rijdt niet zomaar een vrachtwagen de sloot in. Surinamers rijden als idioten. Zie het dagelijks. Als de politie zou gaan handhaven met fikse boetes is dat niet alleen goed voor de verkeersveiligheid maar ook goed voor de zo goed als lege staatskad.


  Maak melding

 7. Switi Sranan, volledig met je eens, hogere pakkans en boetes en bij herhaline een verkeers educatieve maatregel opleggen, een verplichte cursus van een paar dagen kost rond de duizend euro in Nl. naast het proces verbaal die ze zelf mogen betalen en van mij mogen ze de auto bij herhaling ook in beslag nemen.
  Die potentieele moordenaars willen gewoon niet anders, vaak door jeugdige overmoed, onverschilligheid en drankgebruik, maar ook hier schiet de overheid ook grandioos te kort


  Maak melding

 8. Te wan truck naki so chieng wagi dan altijd fokop. Skotu no mang de alla presi fu luku pe suma rij. Son lesi wagi no meki bun tu dan ete sma wani rij tranga.


  Maak melding

 9. Iedereen heeft haast in Su, als ze éénmaal in de auto stappen, worden ze een ander mens !
  Oké deze 2 heren waren toevallig buitenlanders, misschien kent de bestuurder de weg niet zo
  goed, en helaas met alle gevolgen van dien. Heren RIP jammer jammer .

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.