De Ware Tijd: ‘Meerdere vrouwen bijna slachtoffer van Ben Olivieira’

50
Jonge vrouw beschuldigt Ben Olivieira (71) van misbruik
Archieffoto: Ben Olivieira in Suriname.

PARAMARIBO, 8 nov – Opnieuw is Ben Olivieira in opspraak. Nadat een 27-jarige vrouw hem onlangs beschuldigde van verkrachting, zijn nu twee andere vrouwen naar buiten gekomen met hun verhaal waarbij ze aangeven bijna slachtoffer van hem te zijn geworden. Dat schrijft de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT) vandaag.

Bij de nu 41-jarige Engracia B. heeft het geval zich voor gedaan in 2005 in Suriname en bij de intussen 42-jarige Charissa in 1991 in Nederland. Eerstgenoemde zegt dat zij onder het uiten van krachttermen de man van zich heeft weten af te houden en Charissa slaagde erin zich met een smoes uit haar penibele situatie te redden aldus dWT.

Olivieira zelf wenst tegenover de Ware Tijd niet te reageren op de nieuwe aantijgingen. “Nee, ik ga niet reageren, op niks. Ik ben kapot. Nee, het spijt me”, zegt hij tegen de krant. Lees hier het uitgebreid artikel van dWT hierover.


50 REACTIES

 1. Vandaag ben ik bijna te laat op het werk verschenen. Gisteren, toen ik aan het voetballen was, heb ik bijna een doelpunt gescoord.Een week geleden toen ik aan het hardlopen was, heb ik bijna een blessure opgelopen.
  Wat een riool-politiek zeg. Ga naar de rechter als je bijna je gelijk wilt halen.


  Maak melding

 2. Golddiggers allemaal Oliviera kies ding moi.er zullen zich nog meer melden zo zijn vrouwen. Opritten…en Caïro van de ware tijd is nu ook RIOOL JOURNALIST aan het worden. TRIEST.foei toch CAÏRO!!!!!!!!


  Maak melding

 3. Van zijn looks moet hij het kennelijk niet hebben. Wellicht andere kwaliteiten (een dikke portemonnee of honing aan zijn jongeheer) waarmee hij vrouwen tracht te verleiden?
  Ik vind het wel merkwaardig dat in dit soort zaken de vrouwen eeuwenlang wachten voordat zij met de beschuldigen naar buiten treden.


  Maak melding

 4. het is geen toeval, dat er zoveel beschuldigingen op eens komen opdagen..

  er is wel degelijk stront aan de knikker, maar bij de partijen hebben schuld zoals de rechter ooit heeft gezegd..

  het zwakke geslacht lijdt er altijd eronder heeft vaak geen keus, omdat in ons land de ka mammen voor het zeggen hebben en de poep vrouwen die het beter hebben goede positie , doen er geen bal aan om op te komen voor de vrouw..

  die arme vrouw heeft het slecht in het land, kan geen kant op is 100 % afhankelijk van die stront vent die zij dagelijks moet aanbidden voor een onderdak een bordje eten vaak geen zak geld..

  van uit leiding hoef je niks te rekenen, dat zijn allemaal coke dealers, drugs verslaafden die het voor het zeggen hebben zitten vast in het land kunnen niet naar buiten komen….
  jammer dat het ka volk niet opkomt voor zijn/haar eigen belangen..


  Maak melding

 5. Geridderd door Killer Bouta is deze viezerik. En nu voor de rechter slepen. Hij kan niet vluchten omdat hij in SU en Nederland zijn daden heeft gepleegd


  Maak melding

 6. Ik blijf het een lastige kwestie vinden . Ik ken de man niet , maar vraag je af waarom de vrouwen na jaren lang te hebben gezwegen nu met hun verhaal komen. Ik bekijk de zaak nuchter en realistisch en denk dat de bewijsvoering heel lastig gaat worden. Het is het woord van de vrouwen tegenover zijn woord. Zonder verdere ondersteuning van de aanklacht zal het wel met een sisser aflopen voor deze Ben.


  Maak melding

 7. Een Paarse Papieren Tijger, die goedkeurt dat en die Opa D

  aanmoedigt om zijn strafproces,wegens massamoord, te

  saboteren, ADVISEERT de vrouwen die over wangedrag klagen,

  NAAR DE RECHTER TE STAPPEN !!!

  BELACHELIJKERE PAARSE `YO/KOE` HEB IK NOG NIET GEZIEN !!!

  MISSCHIEN KUNNEN OPA D en de Paarse Clan, MENEER BEN, VOORAF,

  AMNESTIE VERLENEN VOOR AL ZIJN EVENTUELE WANDADEN !!!

  PS : RECHTSSTAAT SRANAN MOET TERUG, ALLE STAATSBURGERS GELIJK

  BEHANDELEN IN GELIJKE GEVALLEN !

  DWZ , MOORDENAARS, CORRUPTE POLITICI, BALLAST NEDAM-

  BRUGGENBOUW-TJUKU-ONTVANGERS, ALLEMAAL, VOOR LANGERE

  TIJD OPSLUITEN EN FINANCIEEL KAALPLUKKEN !!


  Maak melding

 8. De drempel kan hoog zijn, desondanks moeten vrouwen eerder de stap naar de rechter maken. Niet naar de media. Hoe langer je wacht, hoe meer het bewijsmateriaal op de achtergrond verdwijnt. Bovendien is het een woord tegenover het andere tenzij je bewijs hebt. Hoe kan het dat iemand twintig jaar teruggaat in de tijd en zegt van: “hij heeft me misbruikt”. Wat was jouw aandeel dan? Want je bent niet linea recta naar de politie geweest. Dus je vond het goed. Maar na twintig jaar is het niet goed meer. Wat ga je dan horen? Ja, ik moest het verwerken en de drempel was hoog, ik schaamde me. Maar na twintig jaar is de schaamte voorbij en ga je geld eisen nietwaar? Of in ieder geval genoegdoening. Ben je blut geraakt?


  Maak melding

 9. Paki-RAT-igri,…….15 onschuldige landgenoten vonden 36 jaar geleden ook niet goed dat ze werden gemarteld, gefolterd, verminkt en standrechtelijk vermoord door DESIRE DELANO BOUTERSE. Na 36 jaar is het verdriet bij de nabestaanden ook nog niet voorbij en van genoegdoening is al helemaal geen sprake. Deze mensen zijn inderdaad wel alle maal blut. Maar de massamoordenaar himself is door zieke geesten als jij beloond met het presidentschap met amnestie. Jij bent te ranzig en minderwaardig voor woorden.


  Maak melding

 10. Hai baia…

  Wel een beetje vaag dit of niet? Me too nanga mi drie komen nu ook opdraven. Kijken of mi fo nanga mi fefi ook nog op t feestje komen.
  Benieuwd of hij Kanhai kan betalen, al dan niet deels met gouden tanden.
  Anders klop je toch aan bij Presje? Hij weet vast wel een uitweg.

  Me mars papa!


  Maak melding

 11. Na tig jaren schijnen een paar vrouwen plotseling wakker geworden…..meestal hebben ze eerst financieel geprofiteerd…..daarna gooien ze het plotseling op wat anders omdat ze kennelijk niets meer kregen….Surinaamse vrouwen spelen altijd heilige maria achteraf!!


  Maak melding

 12. Als je zeker bent van je zaak dan moet je toch naar de politie gaan en niet naar de media..
  En de media is zo dom om mee te gaan met deze vrouwen zonder ene bewijs.
  Ik zou tenminste de media voor de rechter slepen,door mijn naam door het slijk te halen.
  Ik snap niet dat het in Suriname kan om zoiets te kunnen schrijven.
  Deze man die zich Cairo noemt moet goed oppassen wat hij schrijft!


  Maak melding

 13. Get a life wat is er met zijn looks ziet hij er niet europisch genoeg eruit voor jou met die druipneus waaruit ze vreten neus lang vanwege constante druipende vloeistof hard geworden dat is jullie schoonheids attribuut alles wat anders is heeft geen looks volgens jou welke god heeft dat bepaald slaaf


  Maak melding

 14. Die ptatamangs van toen moeten ook aangifte doen vanwege de manier waarop zij werden aangevallen door de metoos ze bereid hun ingewanden prijs te geven


  Maak melding

 15. Die world-wide #me-too is ook in su aangeland.

  Maar deze kerel was altijd al n smeerlap met zn twee omgebouwde prostituees. Pedo-neigingen alom. Bah!


  Maak melding

 16. Zo, we merken dat vroeg of laat alles wat duister is aan het licht komt. Heel veel ndper’ s, met name vooral degenen die dicht bij de paarse verderver vertoeven of hebben vertoefd zijn paars geestelijk en moreel verval aan het vervallen in misdadigers, rovers, drugscriminelen, verraders, dieven, frauduers, hoerdnlopers en boelers en lesbiennes, verkrachters van jonge en oude vrouwen, pedofielen, kortom eem heel paars moreel vervallen netwerk. Echt waar het gros van allen die een ware last en verderf zijn gebleken voor een normaal fuctionerende maarschappij komen uit de ndp of zijn oerdomme debiele idiote paarse zombies. Stem dus weer in 2020 voor een nog groter wordende moreel en geestelijk verval op de duivel en zijn demonisch bezten roversbende. Stem frontaal paars te wo k.


  Maak melding

 17. Die kop van B.O heeft veel van die kop van ddb, heel veel overeenkomsten, dus x BO = BO’bo. B.O, moeders mooiste staat weer in het middelpunt van de belangstelling.

  Deze B. O staat bekend als ondernemer van oude huizen/krotten verhuurder, modellenbureau voor dames, karate man, waka man, dress man met sigaar, mensenredder uit de Surinamerivier bij oud-hoofdbereau van politie, enz. In Su doorgaan voor socialist. Boeng LAf (his)Tory.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 18. Er zijn volkstammen in Suriname die B.O x bo = BO’bo niet alleen moeders mooiste vinden, maar ook beweren dat het charisma is.

  Dat Charisma heeft de Suriname, financieel- economisch, sociaal, Grondwet, Trias Politica, Wetgevende macht, Uitvoerende Macht, Rechterlijke Macht, vrijheid, moraal, normen, waarden, principes, verdeel – en heers, Internationaal, enz op zijn gat terecht laten komen.

  Laat die paarse kakkerlakken maar blijven geloven in bobo of moeders mooiste. bobo, charisma van bo, bobo moeders mooiste, zal ze welvaart en welzijn brengen en hun dagelijkse primaire rekeningen laten betalen.

  Boeng Laf (his)Tory.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 19. C.A.Schipper 8 november 2018 at 19:02
  ..DE..N.D.P..BESPOTTER..LEEF..IN..EEN..FICTIEVE..WERELD..

  Fictief of niet, maar wel heel veel verschillen tussen ndper zijn of niet. Feit is dat het gros der ndper’ s de ware oorzsaak zijn van het geestelijk en moreel verval. Meyje, Miska <brevie en Dodje hebben veel dom gelovigen misleidt en hen voorgehouden dat god een onberechte moordenaar, drugscrimineel en staatskasrover als de redder van dit land en paars dom volk zou geven. Nope Geen God, maar hun eigen oerdomme blinde stemkeuze. Ndpsma na dongsma.


  Maak melding

 20. @Manu,…Ben heeft meer als jou hij heeft t gemaakt,je bent jaloers typische jaloerse reactie,jij wat heb je,je bent een altijd klagende,.. en scheldende boerenlul in de ruimte.GET A FUCKING LIFE.of jump van the Bosje bridge,..of spring in een sloot met hongerige pyranjas.joe mpp.


  Maak melding

 21. @Freddyy je hebt gelijk.
  Deze dames moeten nu ophouden zich belachelijk te maken.Als zij het zo erg vinden hadden zij meteen aangifte moeten doen en niet jaren erna. Degene van de krant loopt zichzelf nu diep in de vingers te snijden en maakt zich door deze meldingen schuldig aan laster. Zijn er bewijzen??? Mensen kunnen van alles zeggen en roepen om een andere te beschuldigen. Ik ken B.O niet persoonlijk, maar heb uit betrouwbare bronnen vernomen dat hij vroeger heel gul was en is. Hart voor zijn medemens.
  Vrouwen moeten ook de eer aan zichzelf houden en niet anderen gaan na apen. Dit is de publiciteit zoeken en om negatieve aandacht vragen.


  Maak melding

 22. @Boeboe bit Sjorie,

  meestal ben ik het wel eens met u schrijven maar nu niet. Kijk maar naar de de
  vrouwen die misbruikt zijn door Bill Cosby en Harvey Weinstein die kwamen ook
  pas jaren later met hun verhaal. Schaamte of ze denken dat ze de enige waren.
  Wat mij opvalt is dat deze afzonderlijk van elkaar met zelfde soort verhaal komen
  wat erg op elkaar lijkt. Ze werden aangesproken of ze interesse hadden als fotomodel
  en meegingen naar een soort kantoor.


  Maak melding

 23. Blanke 8 november 2018 at 20:00
  @.de ndp bespotter ..Ja.. ja,..heeft BOUTERSE het weer gedaan,..laat je nakijken in KOLERA,..jo..aangebrande PANNENKOEK !
  henkmolenaar2016 8 november 2018 at 20:39
  @..de ndp bespotter,…. Jij rookt crack,voordat jij een reactie plaatst,..SO SO KAW KA BULLSHIT !,komt uit je sjmoelwerk.
  Ai paars klote debiele dwaze idioten, ai hati oenoe no k, a waarheid tranga gi oenoe dong moro bruki ndp lagi dagu sma.


  Maak melding

 24. Aan de reakties is te merken dat men alleen de klok hoort luiden. Wel, ik weet waar de klepel hangt!! Deze man heb ik aan den lijve ondervonden. Hij heeft poging op mij, zoal mijn dochter toen nog 15 jaar oud gedaan. Jullie hebben geen weet van de daden van deze viezerik. En wie zegt dat de slachtoffers op geld uit zijn? Die dame die deze zaak aan t licht bracht gaf aan niet op geld uit te zijn, en dat ze niks wilt. Nogmaals, weet je hier niks van? Hou je smoel en reageer NIET!!


  Maak melding

 25. Ach, ik kan me wel voorstellen waarom de aangerande dames nu wel komen en niet nadat de aanranding had plaatsgevonden, ver de hele wereld komen de dames nu in het verzet, in de V.s. in Nederland en in India en nu dus ook in Suriname tegen de vieze oversexte en hanige mannetjes die met hun gore poten uit overmacht niet van hun af kunnen blijven, ook hier gaat het spreekwoord, als er 1 schaap over de dam is volgen er meer, ze hebben de schaamte onder invloed van de ontwikkelingen uiteindelijk af kunnen leggen, dames ga zo door en pak die geilneven maar flink aan en laat ze bloeden


  Maak melding

 26. Al deze zogenaamde slachtoffers blijken stuk voor stuk afkonstig uit zeer armlastige families.
  Waarschijnlijk pinaren ze nog steeds en denken een slaatje te slaan uit het vermogen van de hr Ben.


  Maak melding

 27. Ik denk dat vrouwen eerder bang zijn voor hun eigen omgeving, voor de reacties van hun naasten, buren, collega’s wanneer ze vertellen te zijn aangerand, verkracht of lastiggevallen. De eerste reactie zal wel zijn, misschien ie het wel jouw schuld.
  Pas als de vrouwen zich veiliger voelen, jaren later, komen ze ermee naar buiten, denk ik.


  Maak melding

 28. Pakiratigri en Damsco, dat iemand zo lang erover doet om aangifte te doen is omdat men beschadigd is en de angst nog steeds heerst. Dat Julie domme kinderverkrachter dat niet begrijpen komt door paarse stront in jullie hoofden. Zal mij niks verbazen dat jullie ook van die viezerikken zijn die psssst,pssst lopen te sissen naar meisjes van 12 ik in Suriname. Lage honden zijn jullie.


  Maak melding

 29. @ Redskin
  Ben helemaal eens met jou positieve verwoording.
  En of ze hele grote zwijnen zijn kan je het zeggen en ze zitten helemaal onder de modder.
  Voor straf moet eigenlijk van dit soort zwijnen zijn geslacht deel afgeslacht worden.


  Maak melding

 30. In de jaren tachtig van de vorige eeuw heb ik op het punt gestaan om bij deze “heer” een kamer te huren. Ik was toen 23 jaar en wilde op mezelf gaan wonen. Met goedkeuring van mijn ouders. Ik sprak met medeleerlingen van de opleiding die ik toen volgde over mijn voornemen. Ze raadden mij stellig af. Hun ervaringen met deze heer was :kamers verhuren aan jonge vrouwen en ’s nachts met de kamer binnendringen. En dan, ongevraagd natuurlijk. Op één of andere manier heb ik geen kamer bij hem gehuurd. Heb waarschijnlijk mijn beschermengel gehad toen. Na de berichten in de krant over deze heer, moest ik meteen aan toen denken.


  Maak melding

 31. @STRAFU,.jo .Hypocriete rediemoesoe,koe,……BEN is een gezonde man net als iedere andere man,hij mag proberen een vrouw te versieren,dan zal men 99 % van de mannen moeten vervolgen .dus bek houden of zijn jullie HOMO.?..en die CAIRO STELT ME TELEUR,..A MANG NIVEAU ZAKKA ,..HIJ PLEEGT KARAKTERMOORD OP EIGEN KONDREMANG.en deze gasten willen Suriname vooruit brengen vergeet t maar !


  Maak melding

 32. Hij is en blijft een viezerik. Modellenwerk kamers verhuren en ondertussen jonge vrouwen misbruiken! Hij heeft in heel wat 13jarige meisjes gezeten vieze hond


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.