dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentWin kaarten voor uitverkochte première nieuwe show Jörgen Raymann

Win kaarten voor uitverkochte première nieuwe show Jörgen Raymann

-

Does Travel - naar Suriname

ALMERE, 7 nov – Op zaterdag 10 november vindt in Kunstlinie Almere Flevoland de première plaats van de cabaretvoorstelling ‘Schudden aan die Boom’ van Jörgen Raymann. In zijn nieuwste voorstelling probeert Raymann, met scherpe en hilarische observaties, de puzzel van zijn verleden te leggen. Waterkant.Net mag 2×2 kaarten weggeven voor deze uitverkochte première. Lees onderaan dit bericht hoe je deze kaarten kunt winnen!

Raymann, geboren in Nederland en opgegroeid in Suriname, heeft voorouders uit 4 werelddelen: een tot slaaf gemaakte Afrikaanse prinses. Een Joodse schrijver en slavenhandelaar. Een Duitse meubelmaker. Een Nederlandse huisvrouw. Een Hindoestaanse arbeidsimmigrant. Een Indiaanse medicijnman. Hij schudt aan zijn familieboom om te zien of hij voldoet aan de vooroordelen en eigenschappen die zijn voorouders worden toegedicht.

Zouden zij trots op hem zijn of hem juist verafschuwen? Zouden ze zijn humor waarderen? Zouden ze elkaars humor begrijpen en accepteren?

Jörgen Raymann tourt met deze voorstelling door heel Nederland. De speellijst is hier te zien. Op vrijdag 9 november is er een voorpremière in De Goudse Schouwburg te Gouda. En op zaterdag 10 november is de officiële première om 20.30u in Kunstlinie Almere Flevoland. Waterkant.Net mag 2×2 kaarten weggeven voor deze uitverkochte première op zaterdag 10 november. Stuur vóór vrijdag 9 november 12.00u een mail naar [email protected] waarin je aangeeft waarom JIJ deze kaarten zou moeten winnen. De leukste inzendingen maken kans dus wees creatief!

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Dat zou dan de eerste keer zijn dat wij samen dan voor het eerst naar een show van Jürgen Rayman zouden gaan en dat zou dan ons 5 jaar samen zijn goed van pas komen. Wijlen haar moeder was helemaal weg van hem.


  Maak melding
 2. Komedianten denken soms wat wij allemaal denken maar niet hardop durven zeggen. Zij verdienen hun boterham met het hardop zeggen in grappige bewoordingen.


  Maak melding
 3. JR moet toch meer kunnen in theater dan wat hij tot nu toe heeft laten zien.

  Hij moet naar andere kanten van het leven of cultuur gaan kijken. Wellicht meer maatschappelijke thema’s in de Nederlandse mij, waar mensen die anders zijn tegen aan lopen. De nieuw komers in Nederland, deviant gedrag,kleding, voedsel van deze mensen, dans, feesten, gewoonten, de norm, waarden van het westen en hoe naar de nieuwkomers gekeken wordt, over hem gesproken wordt, de strijd, ge spanning Wilders tegen over anders zijn, enz.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES