dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenEconomieHandelskamer wil meer Indiase investeringen voor Suriname aantrekken

Handelskamer wil meer Indiase investeringen voor Suriname aantrekken

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 6 nov – De Suriname India Chamber of Commerce & Industry, SICCI, heeft in New Delhi een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de Federation of Indian Chambers of Commerce and Industry. Het is een stap naar betere samenwerking op handelsgebied. Indiase inversteringen in Suriname zullen worden aangemoedigd.

“Er zal gewerkt worden aan het aantrekken van Indiase ondernemers naar Suriname. De agrarische sector, de delfstoffenindustrie en zonne-energie zijn enkele gebieden waar de belangstelling van de Indiase ondernemers op zal worden gevestigd”, meldt het Nationaal Informatie Instituut. Op korte termijn reist een delegatie van de federatie naar Suriname af. De overeenkomst zal dan worden uitgewerkt.

SICCI-voorzitter Nizaad Bissumbhar is zeer verheugd met de ondertekening. De SICCI zet zich vooral in om de handelsbetrekkingen tussen Surinaamse en Indiase ondernemingen te intensiveren. Indiase investeerders hebben eerder interesse getoond in grootschalige palmolieproductie, De verwachting is dat de Indiase investeringen toenemen. Bij de ondertekening was Surinames ambassadeur Aashna Kanhai aanwezig.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Bouta gaat hulp zoeken bij de dalits.Hij weet dat hindostanen werken no matter what.
  Intussen gaat hij door met het verwennen van de ndpers in Suriname.Die mogen rustig blijven slapen of gewoon met dromen verder gaan want anderen gaan het werk voor ze doen.


  Maak melding
 2. @rakram.
  Hallo ndper,dalit komt niet van mij.Het komt van jou ndper,nu de criminelen modi en bouta bff zijn ,zijn jullie gestopt met dalit gedoe want eerder werd ik ook daliet genoemd.Maar heden doet het jullie pijn dalit te zeggen.Ik zal jullie ndpers eraan blijven herhinneren dat India dalits heeft met een waarde van 1 miljoen dollar elk.Jij ndper bent niks waard.Straks ga je tranen met tuiten huilen dat je geen ndper bent,so mamapiema waar was je toen anderen hier mij uitmaakten voor Dalit dicht zijn.Toen waren je lippen genaaid ik ben een trotse Dalit.Accepteer het of hou je commentaar voor je zelf.


  Maak melding
 3. waarom niet samen werken met Af-rie-ka het bied meer pers pek tief vooral voor de afroos..
  waar is de grote mond geluid van misie kaba nu met zijn Dubai ,, het land ligt letterlijk op zijn achter werk, niemand luistert meer naar een ander..
  lands kas is helemaal failliet alles is leeg gehaald, wordt november 2018 nog uit betaald


  Maak melding
 4. @Ray, dan heb ik je verkeerd ingeschat, Dalits zijn inwoners van India, het zijn de laagste kasten statenloos zelfs, ik dacht waarom haal je die arme Dalits nou aan, wat hebben die nou gedaan….ok


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES