Congres ‘Zakendoen met Aruba, Curaçao, Nederland en Suriname’

13
Congres ‘Zakendoen met Aruba, Curaçao, Nederland en Suriname’

PARAMARIBO, 6 nov – Internationaal Ambitieus organiseert op woensdag 14 en donderdag 15 november het congres ‘Zakendoen met Aruba, Curaçao, Nederland en Suriname’ in het Courtyard by Marriot Hotel. Zij organiseren dit congres om Surinaamse ondernemers te helpen hun activiteiten uit te breiden en hun schaal te vergroten wat tot meer winst moet leiden. Het initiatief tot internationaal zakendoen wordt onder andere ondersteund door Staatsolie, Assuria Verzekeringen en Community Entrance Hinterland.

Internationaal Ambitieus staat bekend om het verbinden van ondernemers binnen landen waar het Nederlands een van de voertalen is. Naast deze 3e editie van het congres begeleidt de organisatie een delegatie van ondernemers uit Aruba, Bonaire, Curaçao en Nederland voor hun handelsmissie.

De vorige 2 edities van het congres waren al snel uitverkocht. Om meerdere belangstellenden het congres bij te laten wonen, heeft de organisatie het congres uitgebreid naar een tweedaags event. Voor meer informatie over de organisatie en het evenement kunt u terecht op de website www.internationaalambitieus.com.


13 REACTIES

 1. Als…de…Suri…geen…..winst… heeft… behaald….uit…de…handel…met…..Nederland….dan….ligt…dat niet….aan…de…Nederlander…maar…aan…de…Suri…Nederland……heeft…zich…..rijk….gehandeld….en…de….de….Suri…zich…in…de…penarie…


  Maak melding

 2. Het is bouta die zaken doen met Nederland voor ons verpest heeft.
  Voor 1980 hadden wij alles wat in Nederland verkrijgbaar is en bovendien goedkoop nog erbij.
  Wat bouta met zich meebracht is devaluatie,inflatie ,import -export verbod op bijkans alle produkten.Hoe is het de schuld van Nederland dan??!!


  Maak melding

 3. Hoe gaat men zaken doen met al die valuta schaarste? Alleen idiote debiele dwaze ndp paria’ s geloven dat zaken doen met verworden armoedig land Suribabwe vooruitgang met zich mee zal brengen. Een land dat wordt leeggeroofd door de huidige corrupte machthebbers, die daar zitten dankzij de ndp paria’ s. Een land waar slechts negen mensen meer dan zevenhonderd miljoen US dollars hebben weggseluisd naar hun rekeningen in Zwitserland. Waarom investeren deze negen mensen dit geld niet in eigen land. Ma kuut, ndpsma, kortom, de ddb verdoemde oerdomme ndp paria’ s gaan nog heel lang paars schijten in de toekomst hoe te overleven op de stinkend corrupte paarse ndp vuinisbelten, her en der in het land. Ze hebben bewust gekozen in 2010 en 2015 voor onrecht en leugen, gevolg de ndp vloek en verdoemenis anno 2018 kunnen ze nog net even uithouden, want krijsen die paarse paria’s, zolang ikke ga naa bed met een volle maag, neks no fout. Ondertussen investeren alleen zakenlui die banden hebben met de corrupte paarse machthebbers.


  Maak melding

 4. En wat heeft het je gebracht na 1975
  Minder export devaluatie van de munt in 1965 2 nl guldens voor een suri gulden ontwatering kanalen voor de rijstbouw .
  Wageningen na de onafhankelijkheid steeds verder weg gezakt .
  Nu word.al het goud het land uit gestuurd zonder dat het land er aan verdiend.
  Autobanen huizen olie .
  Hout uit verkoop aan de Chinezen .
  Waar blijven de diepzee havens cruiseterminals apoera baxit ik nog wel even door gaan .
  De nieuwe koloniaalesator zijn de nieuwe plunderaarrs


  Maak melding

 5. @Haco,

  die diepzee haven komt er sowieso niet, lees het volgende verhaal maar eens.

  Mededelingen vanuit de regering dat plannen bestudeerd worden om voor de kust een diepzeehaven aan te leggen is “een hardnekkig en heel dom verhaal”. “De vertellers daarvan geven te kennen hoegenaamd niets over de geografie van Suriname te weten”, zegt onderzoeker tevens Ceswo-directeur Deryck Ferrier.

  Hij legt uit dat Suriname ligt op het alluviaal deel, het gedeelte dat is aangespoeld op het Guyanaschild. Het opspuiten van een eiland voor de kust en deze verbinden met het vasteland zou vanwege de bodemgesteldheid alleen al een astronomisch bedrag vergen, dat met de economische activiteiten in de regio nooit terugverdiend zou kunnen worden.

  “Er is voor onze kust geen zand, alleen maar modder, vijftien tot twintig meter diep”. Het bouwen van een eiland op geheide palen zou dus een gigantisch vermogen vergen. De ruim vijftien kilometer lange verbinding naar de kust zal ook veel kapitaal opslokken. “Hoeveel miljoenen metrieke tonnen aan goederen moet je niet hebben om een dergelijke investering verantwoord te maken”, werpt hij op tijdens een presentatie op de United Business Fair.


  Maak melding

 6. Vliegende hollander
  Het was bedoeld.als weerwoord op dat van AC.Schipper..
  Veel beloven weinig geven doet de gek in vreugden leven
  En hoezo holland heeft Suriname geplunderd.
  Schipper brand los ,ik ben benieuwd wat die Hollanders hebben geplunderd


  Maak melding

 7. Voor dat al deze buitenlandse investeerders het weten, worden ze spelenderwijs opgelicht door de paarse clan van zakenlui. Ndp mofina sma schijten dagelijks hoe te overleven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.