Acht maanden jonge baby door tiener doodgeslagen in Suriname

39
Foto: politie in Suriname

PARAMARIBO, 5 okt – Een acht maanden jonge baby is doodgeslagen door een zeventienjarige. Dit meldt politiewoordvoerder Humphrey Naarden. De tiener, R.J., had een liefdesrelatie met de moeder van baby Yannick. Volgens R.J. lag hij te slapen, toen het kind begon te huilen. Dat irriteerde kennelijk en hij sloeg op de baby in. De achttienjarige moeder hoorde op gegeven moment het kind gillen en rende naar binnen.

Volgens de vrouw die buiten kleren waste, zag ze het kind liggen. Toen ze dichterbij kwam, zag ze dat Yannick niet ademde. R.J. zei niet te weten wat er aan de hand was. In het ziekenhuis werd de dood vast gesteld. “R.J. was ondergedoken en is enkele dagen later aangehouden”, zei Naarden in het actualiteitenprogramma Bakana Tori.

R.J. heeft toegegeven dat hij het kind heeft geslagen. Volgens de patholoog is de baby overleden als gevolg van stompgeweld. “Naar aanleidng van wat de verdachte heeft aangegeven kunnen we er van uitgaan dat het kind met de hand is geslagen”, aldus Naarden. Het politieonderzoek moet het motief voor de gruweldaad nog formeel vasstellen.


39 REACTIES

 1. Kan best begrijpen dat doorsnee Surinamers zijn niet ontwikkeld!! Maar er zijn nog heel wat mensen die kunnen studeren en zich ontwikkelen.ik vraag mij af of die mensen vrijwilligerswerk doen om niet ontwikkeld Surinamers helpen om te begrijpen wat in Suriname gaande zijn..bv al leningen die regering afsluiten moet die bevolking aflossen staat als een paal boven water,eerste stap is gelegd srd80.000.000 per jaar (wegenbelasting)wat gaat nog volgen ben benieuwd..sari tori


  Maak melding

 2. vader 17 jaar en moeder 18 jaar en baby 8 maanden. De tiener heeft liefdesrelatie.
  Wat moet je hiermee en wat doe je hieraan?
  Alles zal wel ontbreken in deze relatie denk ik zo. Tiener heeft geen vast inkomen?
  Tiener gaat zijn tollie achterna en moeder die probeert hart te werken om de baby te verzorgen.

  Is de tiener gearresteerd? Dit kind gaat naar opa Doeli en dan?
  Wat een zielig gebeuren..Ai wat moet er van komen?
  Lijkt een kansloze hopeloze zaak.


  Maak melding

 3. Dit is toch bizar voor woorden wat deze mongool heeft uitgehaald met een weerloze baby. Vermoord.
  Deze mongool moet een hele lange straf krijgen zonder vervroegd vrijlating.Harteloze idioot. Kinderen worden ongeacht leeftijd gewoon doodgeslagen. Ze moeten Yannick lijk 48 uur in zijn cel bij het zetten. Laat hij kijken wat hij heeft gedaan. Waar moet het heen in ons land met al het agressief geweld. Vrouwen kijk uit met wie je kinderen krijgt, het staat niet op hun voorhoofd geschreven.

  Yannick R.I.P. weggerukt uit je prille leventje door een idioot.
  Familie sterkte met dit groot verlies.


  Maak melding

 4. Dit zijn dergelijke problemen die je zou kunnen krijgen wanneer mensen relatief jong zijn. In negen van de tien gevallen gaat het goed . Maar als het fout gaat is het ook goed fout. Aan de andere kant zijn er ook mensen met een hogere leeftijd dan deze jongeman, die zich ook vergrijpen. Dus je kunt het niet uitsluitend daarop gooien. Ik denk dat het gewoon een vervelende combinatie is van machteloosheid, stress ,onbekwaamheid , moeheid ,graag een oplossing willen zien maar niet wetend hoe daarmee te dealen waardoor je dit soort excessen krijgt. Erg jammer hoor. De baby heeft daar niet om gevraagd. Gods wegen zijn ondoorgrondelijk.


  Maak melding

 5. Zulke rioolrat moet men met een knuppel al zijn botten verbrijzelen zodat de rat het nooit meer zelfde kan flikken en zonder medische behandeling opsluiten.
  Sterke aan de moeder en de families


  Maak melding

 6. “Ik denk dat het gewoon een vervelende combinatie is van machteloosheid, stress ,onbekwaamheid , moeheid ,graag een oplossing willen zien maar niet wetend hoe daarmee te dealen waardoor je dit soort excessen krijgt.“

  Geachte betweter pakiratigri, hoe zou dat komen denkt u?


  Maak melding

 7. Twee zinnen in dit artikel
  “Volgens R.J. lag hij te slapen, toen het kind begon te huilen”
  “Volgens de vrouw die buiten kleren waste, zag ze het kind liggen.”


  Maak melding

 8. Tieners die kinderen krijgen zijn er mentaal meestal niet klaar voor.Ze zijn nog bezig zich te ontwikkelen en kunnen de druk van een kind niet aan.Ze snappen niet dat een kind een relatie anders maakt.En als je daar niet klaar voor bent kan het goed mis gaan/


  Maak melding

 9. Maar volgens Misie-keba begint sur. weer op te Bloeien , he, he , eindelijk !!
  Het gaat heel “goed ” in SURIBABWE ”
  KBS , verdampt !!
  Verhoging pensionado’s Verdampt !!
  CCA-COLA prijs verhoogd !!
  per 01-01-2019 WEGENBELASTING betalen !!
  Woningen in Commewijne te koop ZONDER SWM LEIDINGWATER !!
  Ai NDP SCHOPPING FARA !!!


  Maak melding

 10. Deze knul is duidelijk zwaar gestoord en moet een langdurige behandeling van PCS krijgen.

  @pakiratigri Wat klets je over machteloosheid??!! Deze idioot geeft zelf aan dat hij wakker werd en maar gelijk klappen ging uitdelen. Typisch gedrag van een egoïstische sociopaat. Tegen dergelijke figuren moet de samenleving beschermt worden want die veranderen nooit. Ook al beweren ze honderd maal dat ze veranderd zijn en geleerd hebben. Dat ervaart het land en volk toch al enkele jaren.


  Maak melding

 11. Een 17 jarige die zelfs nog afhankelijk is van ( ouders, ) als hij die tenminste nog heeft :
  gaat een kind verwekken om die vervolgens dood te slaan na 8 maanden !
  Deze jongeling hoort niet in deze samenleving thuis, maar levens lang in de nor te zitten.
  En wel onder erbarmelijke omstandigheden dat hij zich zelf van het leven beroofd.
  Hij mag niet tussen de ( normale mensen ) rond lopen anders want vroeg of laat vervalt
  hij in de herhaling. Het land en volk is totaal verloedert, dit komt nooit meer goed in de eerst komende 50 jaar !!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 12. “PARAMARIBO – Op de RGD-poli Latour is maandag iets vóór twaalf uur ’s middags een kindje van bijna twee jaar binnengebracht, dat geen tekenen van leven meer vertoonde. De peuter was ondergebracht bij een particulier opvanghuis in het ressort Latour.

  De dienstdoende arts Frankel Brewster wilde nog geen informatie kwijt aan de Ware Tijd over het voorval. Hij zei dat de politie nog bezig is met het onderzoek.”

  De week begint zeer slecht in Paramaribo volgens de nieuwsberichten.


  Maak melding

 13. Waarvoor Determinist sinds 2010 tot heden heeft gewaarschuwd, is nu werkelijkheid. Wie onberechte moordenaars, bij verstekveroordeelde drugs criminelen en bank/staatskas rovers als leiders willen zullen te maken krijgen met nog meer moorden, zelfmoorden, drugscriminaliteit en berovingen. Het gros der oerdomme dwaze idiote ndper’ s en kroost, jong en oud worden getroffen door deze paarse ddb misdaadvloek die als maar grotere vormen begint aan te nemen. Tang bribi Ddb en zijn roverbende, tang begi leki Meyje, Misika gi Ddb en Roverheid foe vadong ina paars beerput. Nog meer moorden, nog meer drugsdelicten en nog meer berovingen, kortom nog meer misdaad, stem dan in 2020 op ddb en co. Het zijn kinderen van ndper’ s, echt waar.


  Maak melding

 14. Als ik het goed begrijpt was hij dus niet de vader…meisje heeft dus een baby van 8 maanden….de verwekker is gevolgen en ze papt gelijk aan met een andere jongen….bizar gewoon met deze figuren…..net honden leven ze!!


  Maak melding

 15. Zoveelste incident waaruit duidelijk wordt dat bepaalde mensen zich niet van beesten weten te onderscheiden. Is het immers niet zo dat bepaalde beesten (beren en leeuwen) hun eigen kroost doodbijten ? Deze tiener moeten ze direct zijn lid afhaken en aan de honden voeren.


  Maak melding

 16. Ach, weer wordt er met de vinger gewezen naar Bouterse.
  Als er tig gezinnen in een huis wonen weten de kinderen niet dat het anders kan/moet.
  Ze zijn al op jonge leeftijd bezig kinderen op de wereld te zetten terwijl ze nog niet droog zijn achter hun oren.
  School vinden ze niet interessant om later de regering de schuld te geven dat ze geen huizen bouwen voor deze jongelui die niet werken
  Alles willen ze gratis in dit land en nog kritiek leveren ook
  Eerst je school afmaken,werken, perceel kopen, huis bouwen en daarna een elftal op de wereld zetten.


  Maak melding

 17. Een 17 jarige en een 18 jarige horen nog op school te zitten.Ze gaan liever huisje spelen.Ik denk niet dat een 17 jarige zin heeft om stief papa te
  zijn.
  Kinderen die kinderen krijgen.Voordat ze de leeftijd van 25 jaar bereikt zal hebben,heeft ze het leven als van een 90 jarige geleefd.Ze heeft dan alles al gezien.
  Wanneer kinderen ,kinderen krijgen is de onschuldige baby altijd het slachtoffer.
  Stichting Lobi er is werk voor jullie.Bezoek de scholen en geef les in het gebruik van voorbehoedsmiddellen,de pil ,een condoom.Maak ze bekend met het bedrijven van safe sex.
  Zwaar straffen die 17 jarige.Dit is moord.
  De 18 jarige mama ook straffen.Ze moet gerehabiliteerd worden want als we haar laten gaan raakt ze morgen weer zwanger en we krijgen weer een herhaling van deze..


  Maak melding

 18. Dit voorval zou uiteraard in ieder willekeurig land kunnen gebeuren, maar hiermee wordt weer bewezen hoe een leuk en gezellig land in een razend snel tempo veranderd in een soort van Favela.


  Maak melding

 19. @ Kakantriestraat

  Hier met Hernhutterstraat, ik citeer je ff deze tiener moeten ze direkt zijn lid afhakken en aan de
  de honden voeren. Ik heb een vraag aan jou: zou jij, indien deze jongeling jou kind was ook die opdracht hebben gegeven ???? Hij moet langdurig heropgevoed worden en als hij de neiging
  heeft. om een nummertje te maken hij een condoom ie gebruiken !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 20. Deze jongeman mag geheel vrijuit gaan en mag rechtens niet worden vervolgd, want als de God van de goedgelovige schijnheilige Surinamers alles vermag en nog steeds niet veroordeeld is voor zijn eeuwenlange wreedheden en medegelovigen heeft aangespoord tot allerlei afgrijselijkheden tegen de menselijkheid en wereldwijde mensenrechtenschendingen door de eeuwen heen en tot thans, dan mag deze arme jongeman onder geen voorwaarde veroordeeld worden.

  Wat deze zielige jongeman gedaan heeft is peanuts in vergeijking met wat de heiligen en God op hun kerfstok hebben. Recht voor een recht voor allen. En deze wreedaardige God wordt nog steeds aanbeden door allen die een zeer onaardige straf afroepen voor deze gekwelde jongeman. Het is allemaal godswil. Take it or leave it. Sapienti sat est. http://www.debijbelzegt.nl/geweld.htm


  Maak melding

 21. De jongen moet goed psychologisch cq psychisch onderzocht worden.
  Hij lijkt mij een goede knul die niet samen met de moeder van het kindje in een en de zelfde huis woonde. Hij dacht een goede daad te verrichten door een vrouw die niet van hem zwanger was als vriendin te accepteren en voor het kind te zorgen. En zijn goedheid is in een split in één grote hel veranderd
  Wat hem te veel geworden is, is vreselijk en een raadsel.
  Is er een kabel in zijn hoofd geknapt of is dit in een woede aanval gebeurd.
  Zijn straf zal hij moeten ondergaan en daarna een nieuw leven beginnen.


  Maak melding

 22. Mensen die beweren dat zulke trieste gevallen alleen in Su gebeurt, die lezen blijkbaar alleen berichten uit Su. Lees ook Nederlands nieuws, vandaag nog een 24 jarige vader die berecht is omdat hij zijn baby vermoord heeft, hij is niet getint. Het is en blijft triest dat onschuldige kinderen dit mee maken ongeacht de kleur.


  Maak melding

 23. De mensen die foute daden toeschrijven aan het Surinaamse volk, moeten maar goed het wereldnieuws volgen. Overal waar er mensen zijn gebeuren er gruwelijke dingen. Straks komt opsporing verzocht. De man die er van verdacht wordt zijn moeder te hebben vermoord is geen Surinamer.
  Wat ik hiermee wil zeggen is, veroordeel de daad van iemand, zonder daarbij te generaliseren.
  dank u.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.