maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinaamse ouders vinden 18-jarige lover onder bed van 14-jarige dochter

Surinaamse ouders vinden 18-jarige lover onder bed van 14-jarige dochter

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 4 nov – De politie in Suriname moest afgelopen week in actie komen nadat de ouders van een 14-jarig meisje een 18-jarige jongeman onder haar bed vonden. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag. Bij onderzoek door de politie is gebleken dat de man en het meisje reeds 6 maanden een liefdesrelatie hebben en elkaar stiekem zagen.

Bij afwezigheid van de ouders maakten de twee verliefden afspraken om elkaar te ontmoeten. Dat zou al vijf keer gebeurt zijn aldus de politie. Afgelopen woensdag was het weer raak. Dit keer ging het mis doordat de ouders bij terugkeer naar huis vreemde gympies in de woning aantroffen.

Ze vertrouwden het zaakje niet en gingen op onderzoek uit. In de slaapkamer van hun 14-jarige dochter troffen zij de jongeman onder haar bed aan en schakelden de politie in. De 18-jarige is ter zake seksueel misbruik van een minderjarige aangehouden en ingesloten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

26 REACTIES
 1. Hij wilde klimmen, en het is ook gelukt om te klimmen. Maar hij werd onvoorzichtig en werd gepakt. Als hij wordt veroordeeld en zijn straf moet uitzitten wordt hij zelf beklommen. Zo is het leven eenmaal.

  Hojot

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding
 2. Wat een domme gozer die 18 jarige.
  In mijn geval, ben ik in die klerenkast van Inke gaan schuilen toen Ruben binnenkwam. Ik heb wel de hele nacht daarin moeten doorbrengen omdat Ruben pas in de ochtend weg ging en niet eens door had dat hij mijn djokkie had aangetrokken.
  Helaas Ruben is niet meer.


  Maak melding
 3. Terecht. Van meisjes van 14 moet je afblijven.

  @prosuri Ik neem aan dat je opmerking als grap bedoeld is want anders is het wel heel erg …


  Maak melding
 4. @Klaas:
  Meisjes van 14 moeten met hun tengels afblijven van jongeheren van 18. 17 jaar en 11 maanden kan nog net…
  Dit is een eeuwenoud fenomeen..
  In onze maatschappij is deze jongeheer alleen een dommie. Unfortunately for him he will learn the hard way.
  Meer zeg ik niet behalve dat het aan vooral de ouders is om een vertrouwensband met hun kinderen op te bouwen.

  Me mars papa!


  Maak melding
 5. Een “jonge bok” lust ook wele een “jonge geit” !!
  In mijn jonge jaren leerden we “fietsen/ervaring” opdoen op een op een “oude fiets/mae” voor 1,50 of 2,50 !! Dat was de “tijdgeest” We denken gelijk dan aan de Maagdenstraat !!
  Trump zou zeggen: grab them by there pussy !!!
  Baas zou zeggen: “Neks no fout ” !!!


  Maak melding
 6. Gebrek aan voorlichting vooral thuis en op scholen. Trouwens ook al krijgen ze voorlichting ze gaan toch dingen stiekem doen. Zo ontstaan tienerzwangerschappen. Deze jongeman moet zich diep schamen. Als het zijn zusje was geweest zou hij anders piepen.
  Pedofielengedrag. Hier begint het mee.


  Maak melding
 7. Daar hebben we de pedofiel roepers weer. Waarschijnlijk sexueel gefrustreerde typen die zelf wel een jong blaadje zouden willen plukken. Schijnheiligen. Het gaat hier om twee kinderen op weg naar volwassenheid.
  In heel wat landen is sex op veertienjarige leeftijd al toegestaan, met dien verstande dat er een niet te groot leeftijdsverschil tussen de partners mag zijn. Zoek maar eens op age of consent.
  Het foute in dit geval is dat de twee een stiekeme relatie hadden en het meisje nog minderjarig was, dus onder het ouderlijk gezag viel en voor de Surinaamse wet te jong was. Daarnaast zal ze waarschijnlijk geen voorbehoedsmiddelen gebruiken en denken de twee niet aan de gevolgen.

  In de tienerleeftijd werken de hormonen op volle toeren en het vraagt veel zelfbeheersing om niet aan de verlangens toe te geven. Voor veel ouders is het moeilijk te accepteren dat hun kinderen volwassen aan het worden zijn en volwassen verlangens krijgen. Daarnaast is er de cultuur, zoals bij moslims en hindoe´s, die alles nog wat ingewikkelder maakt. Volwassen worden valt niet mee.

  De actie van de politie lijkt me wat overtrokken. Arresteren en opsluiten in de gevangenis alsof het een misdadiger is, terwijl het gewoon om verliefde tieners gaat. Een gesprek met de ouders en opvoedkundige maatregelen lijken gepaster.


  Maak melding
 8. Wat een heilige boontjes zijn de posters hier.
  Allemaal nette jongens geweest in hun jeugd of gewoon sufferds??

  Hahaha meisjes van veertien heden ten dage zijn spelen niet meer met poppen hoor!

  Hebben de ouders nooit gemerkt dat de jongen en het meisjes een relatie hadden. Hebben ze nooit met hun kind hierover gehad of was de dochter te bang voor haar ouders om zelf het gesprek hierover met haar aan te gaan??

  Let wel het was geen one night stand ( als er al sex had plaatsgevonden) maar iets dat al een tijdje speelde.


  Maak melding
 9. Het is je reinste pedofilie hoe je het draait of keert. We praten hier over een volwassene jegens een minderjarige van veertien jaar oud. Was de minderjarige zestien jaar, had het nog gekund volgens de wet. Ook daar zijn er voorwaarden aan verbonden zoals dat het vrijwillig dient te zijn en de volwassene geen misbruik mag maken van zijn machtspositie etc.

  Echter, in dit geval is het meisje veertien en dat is voor de wet strafbaar. Zo simpel is het. En wat andere landen hun beleid is, moeten ze maar zelf weten. Maar hier geldt dat je voor de wet strafbaar bent en aldus de volwassene zich schuldig gemaakt heeft aan pedofilie. Verliefdheid speelt geen rol. De wet speelt een rol. Het is volkomen juist dat de volwassene is opgesloten.


  Maak melding
 10. Misschien moet dat meisje ook gewoon een pak rammel. Tegenwoordig(of misschien is het van alle tijden) zijn veel meiden van die leeftijd zo krassie daar is krastaya niets bij vergelijken. Ouders moeten openheid van zaken stellen, dan weten ze ook voor een groot deel wat er in hun kind speelt.


  Maak melding
 11. Deze ontspoorde jongeman moet weten dat hij met zijn
  “handen”met afblijven van een minderjarige !

  Allerlei argumenten voor zijn handelingen zijn NEP,
  hij is gewoon strafbaar !

  Ga om met leeftijdgenoten, niet met KINDEREN !

  Een gepaste straf is wat deze pedo verdient !

  PS : Typisch dat er gesproken wordt over de ouders van
  de minderjarige meisje en niet over de ouders/opvoeders
  van de smerige pedo !


  Maak melding
 12. Door welke WEt is dat verboden.
  Ik zou jullie adviseren om de herziene wetboek uit 2009 artikel 297 en 289 te lezen.
  Herziening Wetboek Wet 29 juli 209

  Maar ook het artikel van Jewel Sital donderdag 11juni 2009. nickerie.net.
  “Hierin staat dat sex met een minderjarige (12 jaar) pas kan worden vervolgt na een aanklacht ergo geen aanklacht geen vervolgolging. en dat klopt lees de wetartikels

  Dit o.a. een van de redenen waarom de ouders met hun dochter moeten praten of ze meenemen naar stichtng Lobi. Een andere reden zou b.v. in het kader van veilige sex kunnen zijn of om ze te v
  Omdat zij de meeste ellende ondervinden als alleenstaand moeder.

  Uiteraard moeten ook jongens dezelfde voorlichting krijgen, helaas is het in de SU- geaccepteerd dat zij hun gang gaan.

  “Suriname noteert hoog aantal tienerzwangerschappen in de regio
  Zondag 1 april 2018 – Volgens het United Nations Fund for Population Activities (UNFPA) is Suriname, na Guyana in de Caribische regio, het land met het hoogste aantal tienermoeders. Op elke 100e zwangerschap zijn er 16 tienermeisjes”


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES