dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSuriname op China International Import Expo 2018 in Shanghai

Suriname op China International Import Expo 2018 in Shanghai

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/SHANGHAI, 3 nov – Onder leiding van de minister van Handel Industrie en Toerisme, Stephen Tsang en collega Minister van LVV, Lekhram Soerdjan bezoekt een 35 man sterke delegatie uit Suriname deze week de China International Import Exhibition (CIIE 2018). Dat meldt het Nationaal Informatie Instituut (NII). Aan deze beurs, die wordt van 5 tot en met 10 november wordt gehouden te Shanghai, doen ruim 150 landen mee met het doel om hun handelswaar op de Chinese markt aan te bieden.

Bedrijven uit Suriname die deelnemen aan de beurs komen uit verschillende sectoren zoals de visserij, houtverwerking, eco toerisme, ICT en creative industries en de financiële sector. Daarnaast hebben verschillende bedrijven samples van hun producten meegestuurd, ten behoeve van de Suriname booth.

Vooruitlopend op de beurs heeft een officiële delegatie een bezoek gebracht aan de hoofdstad Beijing voor de ontmoeting met diverse instanties en enkele bedrijfsbezoeken aan (potentiële) investeerders voor Suriname. De delegatie van Suriname wordt bijgestaan door de Economic Counselor van de Chinese ambassade te Paramaribo en de recent aangetreden Surinaamse ambassadeur in China, Patty Chen aldus het NII.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Ai now unu kon moro Sranan. Dalijk alla bisnis na fu Sinesi. Dalijk na SuriChina. Unu meki mooi fabriek, meki Srananmang wroko gi unu. Laatste fase Chinesi pres. Dan sranan drai leki fabriek, moro tranga. No spang China seti alla sani.


  Maak melding
 2. Kijk naar de uitkomst…de chinezen uit china houden de surinaamse ned sprekende chinees als voortrekker!

  Zij zullen de wegen plaveizen voor de chinese bevolking die naarstig op zoek is naar nieuwe landen die grondstoffen bezitten ,arm is,corrupt en of dictator bezit.

  En weet je wat????

  Suriname voldoet 100% aan al deze eisen.

  Geef bouta maar een beetje wittie en wat euros en hij tekend alles!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES