maandag, mei 27, 2024
HomeFotoWeer rookoverlast door hardnekkige brand in Suriname

Weer rookoverlast door hardnekkige brand in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 1 nov – Opnieuw hebben burgers in Suriname last van de rookontwikkeling veroorzaakt door een langdurige brand. Dit keer gaat het om een zeer hardnekkige brand in Paramaribo-Noord. Brandweerlieden zijn met man en macht bezig de enorme rookontwikkeling die te Greenview Lake is ontstaan aan te pakken, meldt Bic Paramaribo Noordoost.

Volgens de Surinaamse brandweer gaat het om een behoorlijke operatie en wel om ongeveer 50 hectare grond waar de rookconcentratie zich bevindt. De brandhaard is in kavels verdeeld en de brandweer is met een dompelpomp, waterkannonnen bezig de situatie onder controle te krijgen.

Volgens De Ware Tijd kan de brandweer weinig weerstand bieden aan de brand die ongeveer een maand geleden begon. De oorzaak is onbekend, maar mensen wijzen met de beschuldigende vinger naar de eigenaar van het perceel. Omwonenden in de verre omtrek hebben last van de rook. De brandweer blijft ter plekke totdat de situatie helemaal onder controle is.

Bekijk meer foto’s van Bic Paramaribo Noordoost:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. ” …ik slaap als een roos … al is de stad in rep en roer en brand de stad af, de enige die slaapt is Bouterse … ”
  Aldus Bouterse zelf zie video.


  Maak melding
 2. In zijn acht jaren van het gestolen presidentschap,heeft de pikin ingi boi een groot aantal ridders benoemd.Die zouden in principe zulke vuurspuwende draken moet bestrijden.Maar als er stront aan de knikker is,zijn deze ridders nergens te bekennen.Chinezen houden van vuur en ze hebben de rampen waarschijnlijk binnen gebracht.
  Op Ornamibo stond Slijngaard zonder spuit naar de brand te kijken en die man is belast met rampen bestrijding.


  Maak melding
 3. Voortekenen van sociale brandhaarden die gaan komen als die oerdomme debiele idiote ndp zombies in 2020 weer oerdom gaan stemmen op de nationale duivelse partij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES