dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRechtszaak tegen terreurverdachten in Suriname hervat

Rechtszaak tegen terreurverdachten in Suriname hervat

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 31 okt – In Suriname is vandaag de rechtszaak tegen de van terrorisme verdachte broers hervat. De zaak loopt al vanaf juli 2017, waarbij de broers Raoul A. en Nasr I. werden aangehouden omdat zij een aanslag op de Amerikaanse ambassade of ambassadeur zouden voorbereiden. Deze beschuldiging werd daarna ingetrokken.

Een van de moslim broers zou volgens een anonieme getuige ook hebben aangekondigd om een aanslag te plegen op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven van Suriname.

De advocaten van de broers die in de Den Haag zijn geboren en de Nederlandse nationaliteit bezitten, krijgen vandaag de gelegenheid om de agent die het politioneel onderzoek heeft geleid te ondervragen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Ander half jaar bezig met het onderzoek maar nog steeds niks gevonden .Het is alleen om aandacht te vragen van de test van van de wereld.Driekwart van de wereld kent Suriname niet wat voor nut heeft het om een aanslag te plegen in Suriname.Volgens mij bestaat IS nu niet meer als ik het goed hebt of het is aan het uitstreven.Maar als IS iest zou willen doen in Suriname dan is de Surinamse poppenkast leger niet opgewassen tegen IS.Dus dit alles is in drama en scene gezet door iemand.In deze tijd als je een moslim bent en je doet iets ben je een terrorist.Doet het zelfde feit een niet moslim dan is het een misdadigers.


  Maak melding
 2. Nogmaals surinamers zijn gauw afgeleid.En bouta weet precies hoe het te doen.Het is de 8 Dec rechtszaak die alle aandacht verdiend maar nee de moordenaar schrijft briefjes voor de rechter waarmee hij de rechters duidelijk maakt dat hij burgers mag executeren want raad eens..volgens hem heeft hij het laatste woord!
  En de rechters die zijn gauw geintimideerd ,kortom ze zijn bang.
  Maar goed, long story short..
  bouta weet hoe de surinamers af te leiden ,zie. @babylovesloly…die ziet al spoken.


  Maak melding
 3. Zoals ik al zei: vrijspraak en schadevergoeding geven en de naam van deze jongens zuiveren. Ook onderzoeken welke grappenmaker deze grap heeft veroorzaakt en straffen.


  Maak melding
 4. Tot de dag van vandaag heeft de OM van Sur geen bewijs stukken voorleggen.De Surinamse veiligheid dienst wil gewoon in het belangstelling staan .Ze hebben zogenaam 2 terroristen gepakt.Iedereen weet Suriname is een machtstaat dus als je macht hebt kan je alles doen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES