Ondernemer in Suriname met de dood bedreigd om ‘gestolen drugs’

41
Ondernemer in Suriname met de dood bedreigd om ‘gestolen drugs’
Kalipdewsing in het TVprogramma 'Tap a bankstel'

PARAMARIBO, 31 okt – Ondernemer Kries Kalipdewsing en zijn familie worden met de dood bedreigd. Het Korps Politie Suriname, KPS, is ingeschakeld. Een man belt de ondernemer al ruim twee weken. De beller beschuldigt Kalipdewsing van het verduisteren van vijftig kilogram cocaïne. “Hij blijft mij bedreigen en zeggen dat ik drugs van hem heb”, zegt de ondernemer, die een geldprijs heeft uitgeloofd.

Er is een bedrag van tienduizend Surinaamse dollar (ongeveer duizend euro) ter beschikking voor wie de identiteit van de beller kan doorspelen. “Ik heb die man zelf gevraagd om hem persoonlijk te spreken, omdat het mij stoort. Ik heb hem gevraagd of ik niet naar hem toe kan gaan zodat ik weet wat hij precies van me wil hebben. Als het iemand is die ik moet betalen moet hij bij mij komen”, zegt Kalipdewsing tegenover de Ware Tijd.

Waarom precies drugs erbij worden gehaald, is niet duidelijk. “Ik bemoei me niet met die branche. Ik doe geen drugszaken. Ik weet uiteindelijk niet waarom iemand zoiets doet en zulke zware beschuldigingen uit”, aldus Kalipdewsing. Hij heeft besloten groot alarm te slaan. Behalve dat de politie is ingeschakeld, is het verhaal ook op Facebook te lezen.

Kries Kalipdewsing is eigenaar van Combé Markt in Paramaribo.

41 REACTIES

 1. De politie in Suriname doet zijn werk dus niet.De politie kan toch aan de hand van de telefoonnummer achter de persoon komen die deze dreigende telefoontjes maakt?!
  Of is het van de politie teveel gevraagd zo te doen.Of komt de politie alleen maar opdagen als ze zin hebben een paar morsdood neer te schieten?!


  Maak melding

 2. Alles zal aan het licht komen. Goede of slechte daden. Voor de oprechte mens en familie, vrienden en kennissen, blijheid en zegen. Maar niet minder het omgekeerde voor de onrechtvaardig en allen die het onrecht in stand houden. Misdadig volk verarmend vervloekt is het gehele ndp lichaam.


  Maak melding

 3. gewoon opgezette zaak.. aandacht trekken… algemeen bekend in deze kring..

  let wel de komende tijd draait alles om dit soort zaken, wie de hoogste inbreng heeft, zal voor op lopen..


  Maak melding

 4. merkwaardig: geen enkele Rijk geworden Hindoestaan doet aan drugszaken.
  Laat mij u dit zeggen: Ik vertrouw geen enkele rijke Hindoestaan, Geen Oedit, geen Parmessar, geen Combemarkt, vult u maar zelfs inetc.
  waar rook is ie er vuur, is mij geleerd.


  Maak melding

 5. What about de DIKKE ZWARE ROOKWOLKEN die al

  langere tijd uit de Paarse NDP-afvalberg komen ?????

  MORO HEBI E DORO !!

  PAARS PINA E NAK A PEOPLE, ALLA DEY !!!!!


  Maak melding

 6. Deze afperser zal met een gestolen telefoon gebeld hebben. Afpersing komt hier veel voor. Wi j kennen dat verhaal nog van die vrouw en haar man die Naskip
  Heeft afgeperst onder het mom van dat haar kind ziek was geworden dóór het eten bij Naskip. Het is uitkijken geblazen met criminele activiteiten hier.


  Maak melding

 7. let op deze man is mafia van suriname van oorsprong hindoestaan hij weet wat hij heeft gedaan met coca nu zoek hij hulp bij de politie , hij is onder een noemer van de ndp.


  Maak melding

 8. Kijk eens naar t subtiel vermelde logo op z,n poloshirt , that,s enough to say it all. En de bescherming die hij zal krijgen is niet wat de doorsnee burger zou krijgen , want die mogen t bekijken ,wanneer ze een beroep doen op de politie omdat ze het nodig hebben. grote vissen die grote zakelijke belangen hebben worden gerekend tot de “intimi” en als zodanig behandeld ; en de combemarkt is een leverancier van “‘pakketten”. Dus legt u de verbindingen . en t plaatje is compleet.


  Maak melding

 9. Het positieve van dit alles is: als bouterse er niet meer is, anders gezegd: als hun beschermheer er niet meer is, zullen al deze grote cocabonzen omvallen. het vertrek van Bouterse zal een hele ommekeer in Suriname tot gevolg hebben. Dus Bouterse Red het land door op te rotten.


  Maak melding

 10. @Manu 31 oktober 2018 at 18:17
  Combė markt heeft een nauwe band met die veroordeelde drugsdealer, dus zo gek klinkt het niet.

  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  HIERBOVEN EEN AWARIE MET HET BOUTERSE SYNDROOM !!!!!!

  JOE MPP JIJ DROOMT VAN BOUTA,..GOED VOOR JOU,…LEEF MAAAR MRT JE BOUTERSE SYNDROOM,DIE RAAK JE TOCH NIET MEER KWIJT JO EZEL !


  Maak melding

 11. @bhaai 31 oktober 2018 at 18:33
  Deze toko is door coca groot geworden,net wat Manu verwoord.

  //////////////////////////////////////////

  HA HA HAAAAAA,! DE ENE EZEL IS HET MET DE ANDERE BOERIKIE EENS !


  Maak melding

 12. Is het niet deze man die zijn ontvoering in scène had gezet? (en loog over $350.000,00)?
  Is dit niet een tweede poging? Hij is constant door bezig. En het vreemde is dat bij dit soort vermogensdelicten altijd veel van onze Hindoestaanse broeders betrokken zijn. Hoe zou dat komen?
  Niemand stelt nu dr pijnlijke vraag:”Welk ras”, zoals die wel door anderen gesteld worden bij roofovervallen?


  Maak melding

 13. Hij heeft de uiterlijke kenmerken van een drugscrimineel; gouden Cartier horloge, zonnebril en kort geschoren haar. Die Hindistanen kunnen heel goed kat en muis spelen. Natuurlijk zit deze man in de troep ook al beweert hij van niet.

  @Rakram; wat een onzin zeg. Waarom zouden mensen jaloers zijn omdat Hindoestanen rijk en vooruit komen ? Ook ik heb mij in 2 Hindistanen zwaar vergist. Beiden hebben een garage en zitten in de autobranche. Ook ik dacht dat het hardwerkende en eerlijke mensen waren. Maar uit onderzoek blijkt dat beiden met hun rijkdommen in de drugshandel verdiend hebben en de garages als dekmantel gebruiken. Dus echt jaloers ben ik niet.


  Maak melding

 14. Dit is gewoon show en sensatie zoeken.

  Een crimineel die gestolen drugs zoekt bij iemand gaat hem zeker niet eerst even bellen en al helemaal niet 2 weken lang.
  Als een drugsdealer zou weten dat hij gestolen drugs zou hebben was hij allang al beroofd en zonder vlucht dood geschoten.


  Maak melding

 15. In 1990 verklapte een ndp topper dat a mang disie na wang boutadagu sa ooktoe mek monie nanga wang lai. Echt waar, geen leugen of roddel. A ndp topper versprak zich en zei eeh het is onmogelijk om met groente en fruit zo rijk te worden in dit land, tenzij….Als het waar is zal vroeg of laat wel blijken. Veel boutadagoes zijn sinds 1983 overnight stinkend rijk geworden. Toen was de controle op drugs- en geldsmokkel nog niet zo streng. Maar alles zal aan het licht komen, en heel veel mensen zullen er niet van opkijken wanneer al de misdaden van ddb en zijn boutadagoes aan het licht komen. heel veel mensen hebben zo het vermoeden, weer anderen, die oerdomme debiele idiote paars bezeten ddb zombies ook, maar ja, hun hersens zijn paars verschrompeld en ze zijn paars gebrainwash door Misika en Meye dat het beest ddb en zijn dagoes land en volk tot zegen zijn. Tot op heden krijsen ze paarsdom bezeten bedwelmd, we gaat wee voo veif in 0202. Ze leven in een omgekeerde wereld, hun breinen werken ook omgekeerd, want wat goed is noemen zij slecht en wat onnatuurlijk is noemen zij natuurlijk en dringen hun kronkelige mislukte revo gedachte op aan de rest van het volk dat tegen hun afgod, het beest ddb is. Alleen beesten en roofdieren doden, hopelijk worden ze in 2020 ook geestelijk gedood om als paarse zombie slaven voor hem te werken.


  Maak melding

 16. NDP bespotter. Je hebt wel een punt. Van de verkoop van groente wordt je niet schatrijk anders zouden al die eigenaren van die Ons Belang’s in Suriname stinkend rijk moeten zijn. Doet me denken aan de heer Waterval. Met de opbrengst van zijn broodjeszaak had hij een auto gekocht van een half miljoen Euro’s. Ik vraag mij nog steeds af wat voor beleg hij op zijn broodjes deed om zo rijk te worden.


  Maak melding

 17. Geen van alle rijk geworden Surinamers zijn te vertrouwen.
  Allemaal rijk geworden door louche zaken.
  Ook Kries Kalipdewsingh is een louche figuur. Bovendien is ook hij een fervente aanhanger van de NDP en is 1 van de vele vrienden van Bouterse.


  Maak melding

 18. Ook zijn broeder Kuldipsingh verkoopt een product waarvan je aan je water kan voelen dat je nooit met het aantal huizen en inwoners miljoenen kunt verdienen let wel ik heb het nog niet over verkopen.
  vabie en kersten zijn nooit miljonair geworden met alleen de verkoop van betonmortel en stenen en scherpzand.
  Kijk maar naar Sardjoe die ook groentre verkocht de straten afrijdend op zijn fiets met een prasara mand met groenten verkocht en anno 2018 hij één van de rijkste personen is in Suriname.


  Maak melding

 19. Ik ken hem persoonlijk!! hij en zijn broers en zusjes hebben bij mij als buren gewoond in Kwatta!!! ik ken hun allemaal. maa verkocht broden op school!! ik geloof het niet!! hij heeft heel veel armen geholpen bovenop te komen!!!

  @@ manu!! ga je stinkende bek spoelen Rommel paarse strontvlieg!!!


  Maak melding

 20. @Wiep-Ding,

  Mijn ouders kennen ook veel mensen die op Kwatta wonen. Zo ook de familie Dassasingh, van wie ze dachten dat hij door te handelen in groente was rijk geworden. Deze familie is ook betrokken bij drugshandel (in de jaren 70 van de vorige eeuw in Nederland gearresteerd omdat hij cocaïne in pompoenen had verstopt) en NDP’er. Mijn ouders konden het eerst niet geloven, ze hadden gedacht deze familie echt goed te kennen.
  Dus een familie kennen wil niet altijd zeggen dat je ook weet wat er zich binnenshuis afspeelt.
  Dat ouders hardwerkende, eerlijke en goede mensen zijn, wil bij lange niet zeggen dat hun kinderen
  dat ook zijn. Ik geef wel toe dat iemand die in drugs handelt, wel mensen die in nood verkeren helpt,maar hij/zij is en blijft een crimineel. Aan de ene kant mensen de helpende aanbieden, aan de andere kant mensen hun leven de vernieling in helpen.


  Maak melding

 21. Waar zijn de glorie jaren van suriname?
  De ndp”rs mogen zeggen wat ze willen maar sedert de komst van deze pepre watra zuiper is alles in 1 keer zo zwart en donker geworden in suriname.Letterlijk hangt er een zwarte ndp wolk boven suriname.Hoe komen ze hier nou uit?Hoe komen ze van hem af?.

  Alles draait om drugs..
  Drugs de hoofdkussen van de duivel.
  Is triest maar wat doen wij eraan?


  Maak melding

 22. Meerdere mobiele telefoons van ons geroofd tijdens een roofoverval in ons woning, door …..

  De politie vond het niet nodig om gegevens van deze telefoons te hebben. Terwijl deze telefoons een unieke imei code hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.