Sterke wind rukt dakbedekking huis in Suriname weg

6

PARAMARIBO, 30 okt – De dakbedekking van een woning aan de Kwattaweg in Suriname is maandagavond weggerukt door hevige winden die gepaard gingen met een onweersbui. Dat meldt dagblad De Ware tijd. Volgens de krant belandde de dakbedekking op het wegdek pal tegenover politiepost Derde Rijweg.

Er is voor zover bekend niemand gewond geraakt. Een voertuig dat langsreed liep wel blikschade op. De inzittenden kwamen met de schrik vrij.

6 REACTIES

 1. Ja, sommige dingen zijn wereldwijd. De klimaatsverandering en volgens Bouterse de crisis in Suriname veroorzaakt door Bouterse himself. Suriname zal net als Florida stormbestendige huizen moeten bouwen.


  Maak melding

 2. Enkele jaren geleden heeft het gehageld in Sur.en de ingi boi ging dat in de VN vertellen zo geschrokken was hij van het fenomeen.De enige keer dat hij van Obama mocht reizen naar New York.


  Maak melding

 3. Als je ziet hoe men sommige daken aan de ringbalk bevestigt is t n kwestie van tijd voordat n zuchtje wind t wegblaast.

  Toch raar als er maar 1 dak in t gebied is weggeblazen. Volgende keer maar geen doe-t-zelver aannemer inschakelen.


  Maak melding

 4. Nou, dat bouwen in Suriname voldoet niet meer aan de huidige gestelde eisen, dan zeg ik het weer, Suriname heeft alle internationale verdragen getekend, maar voldoet 0,0 % aan dat soort eisen.
  Dat primitief bouwen moet een keer een halt toegeroepen worden,……


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.