Owru Yari Festival ‘BakkaNa’ op maandag 31 dec in de Maassilo Rotterdam

0
Owru Yari Festival 'BakkaNa' op maandag 31 dec in de Maassilo Rotterdam

ROTTERDAM, 30 okt – Op Oudjaarsdag, maandag 31 december 2018, nemen we van 14.30u ’s middags tot 21.30u ’s avonds afscheid van 2018 in de MAASSILO Rotterdam! En dat doen we weer op onze unieke en traditionele BakkaNa Party! BakkaNa is echter allang geen gewone party meer maar een heus Indoor Festival in 3 Area’s, waar we midden in de winter het ‘oude jaar’ wegdansen net al sin Suriname met live artiesten, bands en top DJ’s en natuurlijk: KAWINA, BORGOE en PARBO!!

► TICKETS
LET OP: Kaarten voor BakkaNa zijn ieder jaar uitverkocht dus haal ze op tijd! Voor de 2018 editie zijn de SUPER Early Birds van 12 euro reeds uitverkocht! Gelukkig zijn er nog wel wat ‘gewone’ Early Birds van 15 euro. Maar haal deze direct vóór 1 november hier, want OP=OP! (Normale prijs 25 euro)

► OVER BAKKANA
In Suriname gaan op oudjaarsdag jaarlijks duizenden mensen ’s middags(BakkaNa) de straat op om uitgebreid de afsluiting van het oude jaar te vieren. Het festijn dat in Paramaribo plaats vindt, wordt ook wel Owru Yari genoemd. Het feest gaat door tot de vooravond, waarna men richting huis gaat om de jaarwisseling met vrienden en familie door te brengen.

► VAN 14.30U – 21.30U
Ook in Nederland kun je op 31 december genieten van deze Owru Yari viering van 14.30u – 21.30u. En het is allang geen gewone party meer maar een heus Indoor Festival, waar we midden in de winter op z’n Surinaams het oudejaar weg dansen met KAWINA, BORGOE en PARBO!!

► KAARTVERKOOP
Haal je kaarten op tijd: hoe eerder, hoe voordeliger. Je kunt alle kaarten hier op deze pagina online kopen.

► MEER INFO
Geen idee wat BakkaNa is? Check dan de aftermovies van de afgelopen jaren en overige info op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/BakkanaParty

OWRU YARI BAKKANA PARTY 2018
Maandag 31 december 2018
MAASSILO Rotterdam, Maashaven Zuidzijde 1-2
Tijd: 14.30u – 21.30u
Toegang: 18 jaar
Tickets online, hier via Eventbrite
Info: 010-2151770
Surinaamse keuken, Borgoe & Parbo aanwezig!


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.