dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWeer man in Suriname aangehouden met veel wapens en munitie

Weer man in Suriname aangehouden met veel wapens en munitie

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 28 okt – De politie in Suriname heeft vanmorgen weer een man aangehouden met veel wapens en munitie. Het gaat dit keer om de 47-jarige Dewdath H. die in zijn woning in het district Wanica door leden van het Arrestatie Team (AT) werd aangehouden.

Dewdath is aangehouden dankzij nauwe samenwerking tussen het Directoraat Nationale Veiligheid(DNV) en een der informatie diensten van de politie. In zijn huis zijn onder andere verschillende soorten vuurwapens en munitie aangetroffen. Deze zijn hangende het onderzoek in beslag genomen aldus de politie.

Eerder deze week werd ook al de 30-jarige Prasant R. bij een inval aan de Kwattaweg door het Arrestatie Team (AT) aangehouden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
 1. Wat een onzin ,als iemand zicht wil bewapenen dat zou ie maar een vuurwapen hebben ,maar dit lijk me illegaal pracktijk ,komt het niet goed praten want was het een boslandcreool dan was het gelijk stroom van kritiek


  Maak melding
 2. Zo te zien zijn het de Santokies (kort gezegd de Tokies) die veel meer zware wapens hebben dan onze NL en de Politie; zijn ze van plan om een coup te plegen ofzo??; das niets in vergelijking tot dat wat de bruinzies (brothers) beschikken.
  Word vervolgd
  Soso Lobi guys and remember “We Love You and only LOVE; that’s what we preach”


  Maak melding
 3. Tweede privélegertje. Wapensmokkel gerelateerd en doorverkopen aan bendes of individuen is een mogelijkheid. Drugs gerelateerd is ook een mogelijkheid. Aanslagen plegen zou kunnen maar ligt iets minder voor de hand. In ieder geval, een goede job geklaard door de politie en hopelijk kan ze erachter komen wat de juiste toedracht is.


  Maak melding
 4. Deze voorraad wapens heeft men echt niet nodig om zich tegen criminelen te verdedigen. De wapens heeft men naar alle waarschijnlijk nodig om een bijdrage te leveren aan een mogelijk uit te voeren staatsgreep. Ik ben ervan overtuigd dat er meer van dit soort illagale wapen opslaplaatsen in het land zijn. De autoriteiten in Suriname zijn dus gewaarschuwd. Ik hoop dat mijn boodschap tot hen doordringt of hen bereikt.


  Maak melding
 5. De inlichtingen diensten moeten overuren draaien om de verschillende prive wapen opslag plaatsen te ontdekken en te ontmantelen. wat is men van plan met al deze wapens? coup? terroristische aanslagen? wapenhandel? let op dat er ook verschillende explosieven zijn gevonden. het is ook opmerkelijk dat er tot nu toe alleen bij een bepaalde groep wapens zijn gevonden. Oproep aan het publiek; voor uw eigen veiligheid en dat van uw kinderen en familie. Zodra u informatie hebt over illegaal wapenbezit en of illegale praktijken meld het anoniem op 115 of 179


  Maak melding
 6. Jullie gaan toch niet de kant op, waar velen al jaren over dromen?

  Ik adviseer om dat pad onmiddellijk te verlaten en alle wapens onmiddellijk bij de PG in te leveren.

  Het gaat nu en nooit niet lukken.

  1980 was ooit en nooit meer.

  Wie de macht in suriname wil, moet dat op een democratische manier veroveren en niet anders.

  JULLIE ZIJN GEWAARSCHUWD!!!!!

  Mvg
  Roy Kaikusi Groenberg


  Maak melding
 7. @Roy Kaikusi groenberg, 43 jaren onafhankelijk niks hebben wij kunnen uitrichten, Henk Aron was zo geil om de zelfstandigheid uit te roepen, alles heeft tot nu toe gefaalt…..Eddy Bruma wilde van de Koelie`s leren schoenen en tassen maken,,, ha ha ha, Mede door deze Bruma is de economie van Suriname naar de klote geholpen, hij riep in 1975 CIS uit, CIS is een in kaart gebrachte verkooppunten van eerste lijns levensbehoeften, nou dat was een ramp en belediging voor de gehele natie, mensen moesten al 0.400uur smorgens in de rij staan. voor den liter olie/1kg uie/1kg aardappelen….kortom, het doel was de Hindoestaanse economische macht te vernietigen, en dat is hem zeker gelukt, zie vandaag de dag de Chinezen in opmars in Suriname, Suriname is niet weggelegd voor dit soort nakomelingen het land te regeren laatst staan te ontwikkelen….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES