Fernandes Bakkerij in Suriname deelt 55 meter aan kerstbrood uit

15
Fernandes Bakkerij in Suriname deelt 55 meter aan kerstbrood uit

PARAMARIBO, 28 okt – Fernandes Bakkerij in Suriname deelt dit jaar, in verband met het 55-jarig bestaan van het bedrijf, maar liefst 55 meter aan kerstbrood uit aan de samenleving. De bakkerij luidt op deze manier de feestdagen in op weg naar Kerst en de jaarwisseling.

Voor de winkel van de Warme Bakker aan de Kernkampweg is zaterdag de aftrap gegeven, waarbij een 8 meter lang kerstbrood in plakjes met een stuk kaas uitgedeeld werd aan enthousiaste klanten en toevallige voorbijgangers. Na de kick-off aan de Kernkampweg, trok de kerstbrood caravan naar de Centrale Markt in het stadscentrum en Spanhoek, waar steeds 10 meter aan brood aan voorbijgangers werd verstrekt.

Ook bij de ingang van hotel Krasnapolsky (5.5 meter), het Kwakoe Plein (10 meter), Lelydorp (5.5 meter) en de Palmentuin kregen mensen een plak kerstbrood met kaas.

Zo wordt het meterslange kerstbrood vervoerd.

- Advertentie -

15 REACTIES

 1. Kerstbrood smaakt niet meer als vroeger en met een stuk kaas proef je iets. Vroeger was kaas niet nodig en je had er geen kaas bij.

 2. Kerstbrood in Suriname is niets anders dan meel met suiker en een paar krenten.
  Vroegere tijden was de kerstbrood geen kleffe bedoening met veel krenten en rozijnen en sucade.
  Voor de prijs is het gewoon te duur want het doet denken aan een veredelde halfvolle krentenbol
  Koop ik nog liever een kerststol bij Choi

 3. ‘Kerstbrood caravan’. Daarbij moeten ze het lied van The Isley Brothers afspelen; The caravan of love. Goede geste. Hoop dat er van de voorbijgangers vele huis en daklozen zich tussen bevinden. Scheelt ook brandstof want binnen no time zal het kerstbrood op zijn. Rond het af en maak er 100 meter van in plaats van de 55 meter kerstbrood. Goed gebaar.

 4. Als j het volk het hele jr hebt opgelicht kan j als troostprijsje iets terug doen,1 van de grootste oplichter importeur omdat ze geen concurrentie te duchten hebben doen ze wat willen,en niemand die durft iets er van te zeggen

 5. A no spotoe, nu al kerstbrood. De mussen vallen nog van het dak, in Su de grietjebie. Bij wijze van🤣

 6. 90% debiele odiote dwaze ndper’ s zullen als erste in de rij gaan staan, want baas en geboefte hebben land en volk opgezadeld met miljarden schulden en armoede. Wahahaha, Jaren ’80 zijn er weer. Hihi, schaarste aan valuta, uien, aardappelen, toiletpapier en medicijnen worden een feit. Daarnaast zal de misdaad in al haar vormen en wreedheid, naast geestelijk en moreel verval verder stijgen, ook na 2020 als de verarmde paarse paria’ s voor 50 srd en pakketje ehbo aan levensmiddelen oerdom stemmen op de meest meedogenloze corrupte criminele misdadige politieke religieuze sekte, het vervloekte ndp lichaam.

 7. Als ik in de buurt ben en honger heb, ga ik ook in de rij staan, volgende keer. Ik hoop dan dat ze daarbij ook een blikje Fernandes frisdrank geven.

 8. ja,, dan staan ze allemaal graag voor in de rij,,, maar als je ze vraagt om te werken arbeid te verrichten, zijn ze in geen velden te vinden..

  zo zijn wij suris.. poep zakken dus..

 9. @Pietje 28 oktober 2018 at 13:16
  Waarom niet 60 meter of 50 meter maar 55 meter?
  …………………………….
  JIJ BENT EEN EKTE EZEL !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.