vrijdag, december 8, 2023
HomeFotoKrant: 'DC Kenya Pansa moest weg vanwege corruptie bij goudwinning'

Krant: ‘DC Kenya Pansa moest weg vanwege corruptie bij goudwinning’

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 24 okt – Districtscommissaris Kenya Pansa van Brokopondo, werd onlangs vervangen door ex-parlementariër Frederik Finisie, omdat Pansa mogelijk betrokken zou zijn bij corruptie bij goudwinning in Suriname. Dat schrijft de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT) vandaag.

Pansa zou begin 2017 toestemming hebben gegeven aan personen om aan goudwinning te doen nabij een school in Brokopondo Centrum en zou hiervoor geld hebben ontvangen, aldus de krant. Ook zou Pansa volgens dWT niet meer geliefd zijn bij structuren van de NDP in Brokopondo.

De krant citeert een bron die stelt dat Pansa een heleboel brokken heeft gemaakt “en één daarvan is de kwestie van de goudwinning nabij de school”. Pansa zelf ontkende tegenover de Ware Tijd dat de genoemde redenen de oorzaak zijn dat ze is vervangen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

19 REACTIES
 1. Soso fufurmang ini Sranang!!! God, wie is dan wel eerlijk in Suriname!! Mijn Opa zei tegen mij, als je in SU bent, moet jij je eigen schaduw niet vertrouwen!! voor hetzelfde geld, heb je met een leba te maken!!


  Maak melding

 2. Mooi in witte pak rond lopen en de boel daar belasten. Waar apen een positie hebben gaat nooit goed werken. Ze vullen eerst hun eigen zakken en daarna kijken wat en hoe verder. En straks alles ontkennen dat men zomaar wat zegt. Want neks no fout. Tering debielen bij elkaar.


  Maak melding

 3. Zo de eerste burger van het land, zo zijn dwaze onderdanen, misdadig, rovend en moordend corrupt. Alle ndper’ s zijn een vloek voor het land geworden. Wanneer ze klagen en thuis bij je komen bedelen en je verwijst ze naar hun soso libi didibri baas is hun antwoordt altijd hetzelfde, eeh ma neks no fout tog om je te vrage om me te helpt, want baas hebt het druk met zijn werk om land weer gezont te maakt.


  Maak melding

 4. ja deze mensen van de ndp onder anderen dodson tekenen verguningen in boedel zonder mede in sprak van anderen voor een persoon voor wat geld die moet ook in het gevang die boef .


  Maak melding

 5. Oma en opa houden hun kinderen en kleinkinderen dagelijks voor alles wat met ndp te maken heft te haten, want ndp is van hoofschedel tot voetzool paars misdadig vervloekt. Eenmaal in zee met de ndp ie k. Je wordt gewetenloos en vervalt geestelijk en morel langzaam maar zeker weg in de paarse misdadige modder en drijfzand vol van krankzinnige gewetenloze misdadigheden. Oe tang lobi afgod ddb, meye en misika, wo k. dong no mpp ndp addergebroed.


  Maak melding

 6. Corruptie is institutioneel in Su.Alsje wat wil hebben moey je betalen en aan de juiste man of vrouw.Niemand kan de verleiding weerstaan. Als Pansa geld aannam waarom is de ndp top zo gevoelig er over geworden?


  Maak melding

 7. De problemen rondom corruptie komen nu uit alle kieren en gaten..
  Ik ben heel benieuwd welke draai aan deze zaken gegeven gaat worden. Hoe zal Doekhie zich terug trekken uit zijn beschuldigingen.


  Maak melding

 8. Een uit de duim gezogen verhaal nothing more and nothing last vandaar het woord ;Mogelijk? maw er is niets geverifieerd of hoor en wederhoor toegepast suggestief,dit is het niveau van de Su verslaggevers want journalisten hebben wij volgens mij niet in Su,want die gn eerst op onderzoek uit voordat ze tot publicatie overgaan,tegenwoordig is dit een vrije beroep iedereen mag zich verslaggever noemen als j een video camera koopt en gt rondsnuffelen als een hongerige straathond die weken niet heeft gevreten en koste wat het kost brood op tafel moet leggen


  Maak melding

 9. NDP-top faalt en legt bewijsstukken, z.a. openbare
  inschrijving, balans en overige cijfers van onafhankelijke
  deskundigen niet op tafel.

  SML-zaak stinkt heel erg, zelfs een leek ziet dat er
  wordt gerommeld.

  Er is doodgewoon geld nodig voor de verkiezingskas en
  men geeft een plant en gronden van het Volk, zonder
  een normale redelijke vergoeding, weg aan een partijgenoot !

  TIJD VOOR NIEUWE LEIDERS, DIE WEL GEVEN OM LAND
  en VOLK !!!

  MEK DENG CORRUPTE FUFURMANG GWE !!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES