Eenzijdig ongeluk Bomaweg: auto met inzittenden in de goot

4
Eenzijdig auto ongeluk Bomaweg: voertuig in de goot
Foto via Facebook/Yashvant Oepasie

Bij een ongeval aan de Bomaweg in Suriname zijn vandaag in de vooravond twee ambulances uitgerukt om slachtoffers te helpen bij een eenzijdig auto ongeluk. Volgens de eerste informatie gaat het om een auto die in een goot of trens is beland. Er zouden vijf mensen in het voertuig aanwezig zijn.

Volgens kenners van de buurt is er bij de Bomaweg/Needeweg een scherpe bocht. Mogelijk zou er te hard gereden zijn maar dat is nog niet onderzocht. Er zijn gelukkig geen dodelijke slachtoffers. Later meer.

Foto via Facebook/Yashvant Oepasie


4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.