zondag, april 14, 2024
HomeFotoDrie kompanen van neergeschoten crimineel zijn nog voortvluchtig

Drie kompanen van neergeschoten crimineel zijn nog voortvluchtig

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 21 okt – De man die eergisteren op een politieagent in Suriname schoot en daarna aangehouden werd, maakt deel uit van een groep van vier criminelen. Deze criminelen zouden die vrijdagochtend 19 oktober een beroving hebben gepleegd bij een woning aan de Vredenburgweg Serie-B te Houttuin. Franklin H. werd aangehouden, maar de andere drie criminelen zijn nog voortvluchtig meldt het Korps Politie Suriname.

Bij de beroving werd een jachtgeweer buit gemaakt. Het jachtgeweer en het vuist vuurwapen waarmee H. op de agent schoot, zijn inmiddels gevonden en in beslag genomen. Het jachtgeweer was in een kanaal gegooid en het vuist vuurwapen had Franklin tussen het gras op de berm langs de Martin Luther King weg gegooid.

Volgens de politie is Franklin H. een vuurwapen gevaarlijke persoon die enkele jaren geleden al iemand zou hebben doodgeschoten en hiervoor zou zijn veroordeeld. Hij werd vrijdag na een klopjacht door de politie neergeschoten en is ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen. Het is niet bekend als de voortvluchtige kompanen van Franklin ook vuurwapen gevaarlijk zijn. De politie werkt nu aan hun opsporing en aanhouding.

opening
Fernandes Express
BODO Party

15 REACTIES
 1. OP pakken en gelijk terecht stellen zonder enig vorm van procest, zo doe je
  met beroeps criminelen ! En opgeruimd staat ook netjes, met de dood van deze
  4 criminelen is er ook 4 minder nietsnutter in SU.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 2. Volgens mij is de ene been eraf!! die andere moet je afhaken met een bijl en als het anders kan, dan hem inderdaad ophangen!! Je ziet duidelijk op de foto dat hij heel veel heeft gestribbet in het zand en aan het grazen is geweest. Velen zullen zich in SU veilig voelen en kunnen gaan staan waar zij willen!! De andere voortvluchtigen moeten de zelfde lot ondergaan!!


  Maak melding
 3. Is toch verschrikkelijk met deze mensen
  Het gaat niet goed met dit land – Er rust een vloek op Suriname
  Onze leiders : Bouterse, Brunswijk, Somohardjo en Chandrikapersad Santokhi zijn echt niet geschikt om dit land te leiden. Ze mogen alle vier voor een vuurpeloton. Waardeloze schijtlaarzen zijn zij.


  Maak melding
 4. Wie riep niet zo lang geleden ook alweer dat de meeste criminelen Marrons zijn ? De schietpartij en beroving bevestigen het keer op keer.


  Maak melding
 5. In dit geval goed werk verricht door de politie, echter zou het van belang moeten zijn dat de politie altijd kordaat zou moeten optreden bij een melding. Ik zeg dit omdat ik onlangs voor de tweede keer inbrekers op bezoek kreeg, ondanks dat mijn huis extra beveiligd is en er sociale controle in de buurt aanwezig is.
  De dieven/ inbrekers gingen gedurende een half uur hun gang, op het moment dat ik even weg moest om boodschappen te doen. Mijn huis werd vreselijk overhoop gehaald. Was ik nog langer weggebleven dan zou ik op de vernielingen na, mogelijk nog meer schade hebben geleden. Anderszins ben ik van mening dat ik evengoed en indien ik in mijn slaap zou zijn verrast, dat er een mishandeling of nog erger zou kunnen hebben plaatsgevonden.

  Duidelijk is dat er sprake is van diefstal/ inbraak in vereniging gepleegd. Ik werd van buitenaf en op afstand door hen geobserveerd. Op het moment dat ik terug kwam namen zij de benen. Met gierende autobanden verlieten zij via de achtergelegen straat de locatie. Ik belde gelijk met de politie maar die beschikte niet over vervoer. Saillant detail is dat ik de politie 2x zelf moest gaan ophalen. Pas twee dagen later zou het forensisch sporenonderzoek plaatsvinden. Bovendien beschikte de recherche in tweede instantie niet over materiaal om het sporenonderzoek te verrichten. Zij volstonden met de mededeling dat de dieven met handschoenen te werk zijn gegaan.

  De vraag is nu; hoe kan ik mij nog verder beschermen tegen dit gespuis. Zou het goed zijn om in dit verband het recht in eigen hand te nemen en noodweerexces te claimen? Wat mij betreft zouden Wet en recht ten aanzien van de eigen bescherming in je eigen huis hierin duidelijk moeten voorzien of in ieder geval juist nu aangescherpt moeten worden. Immers de verharding in de criminaliteit neemt steeds toe en leert ons thans dat dieven/inbrekers tegenwoordig niet schromen om bij hun achtervolging door de politie, op hen te schieten. Sarie torie.


  Maak melding
 6. De 3 gevluchte companen zullen wel bescherming vinden in de autonome gebieden die onder de leiding van de Aboikonies en andere kapiteins staan.


  Maak melding
 7. Jammer dat hij zo snel de “pijp” is uitgegaan !! Hij moest zeker nog 2-weken moeten lijden aan de gevolgen van de opgelopen schotwonden, zoal slachtoffers van roof overvallers dit allemaal meemaken en hun levenlang met een trauma lopen !! Kijk maar naar de politieman die neergeschoten is !!!
  Helaas nu wordt het ook moeilijk de namen van de trawanten te achterhalen !!
  Misschien kent “Hewit” die altijd opkomt voor dit soort criminelen wel hun namen of Belly,tigri barba !!!


  Maak melding
 8. @ RobG

  Heb je je medicijnen weer niet in genomen ? Mars ga dat direct doen, want je ziet ze weer vliegen !
  Ik denk eerder dat deze waardeloze figuren van jou baasje partij zijn.
  De regering in diskrediet brengen ? Dat doet de regering van je baasje het zelfs met hun waanbeleid en corruptie ten top, altijd de schuld bij iemand anders schoenen schuiven,
  met het welbekende kreet A no mie !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES