dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameMinister van Natuurlijke Hulpbronnen in Suriname opent expo ministerie

Minister van Natuurlijke Hulpbronnen in Suriname opent expo ministerie

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 19 okt – Minister Regillio Dodson van het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) in Suriname snijdt een taart aan in verband met het 60-jarig bestaan van zijn ministerie. Hij opende ook een speciale expo in de Congreshal. Daarmee exposeert het ministerie haar rol in de samenleving gedurende de afgelopen decennia en om de bevolking te informeren over de toekomstplannen van het departement, projecten die in uitvoering zijn en nog op stapel liggen.

Tijdens deze tentoonstelling zullen verschillende diensten die vallen onder het ministerie van NH informatie verstrekken, folders overhandigen en videomateriaal laten zien. Deze zijn: de Geologische Mijnbouwkundige Dienst (GMD), Dienst Water Voorziening (DWV) en de Dienst Elektrificatie Voorziening(DEV).

Ook zullen het ministerie van Ruimtelijke Ordening Grond en Bosbeheer(RGB), GLIS, het Bauxiet Instituut Suriname, Grassalco, EBS en de SWM aanwezig zijn op de beurs. Op 18,19 en 20 oktober zal de expositie in de Congreshal worden gehouden. De beurs is opengesteld voor eenieder en de toegang is gratis.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. is hij nog minister?
  Hij is niet meer betrokken bij de Alcoa deal
  Hij is uitgesloten bij de scalians gebeuren
  Hij heeft geen inbreng meer in het goudgebeuren van New Mont en de illegale goudzoekers
  Vraag mij af of hij nog zijn taken niet erop zitten als hij helemaal niets mag doen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES