In december weer ‘Tuintje in mijn Hart festival’ in Suriname

2
Platina Award voor zanger Damaru uit Suriname

PARAMARIBO, 18 okt – Het eigen gratis muziekfestival ‘Tuintje in mijn Hart festival’ van de Surinaamse King of Love Songs Damaru, wordt in december opnieuw gehouden. Dit onthulde de zanger deze week in een interview met de Surinaamse radiozender Radio 10.

“De eerste editie, die op 8 september in Suriname plaatsvond, was een groot succes te noemen. Op verzoek van velen, gaan we het weer in december doen en wel twee dagen achter elkaar”, aldus de Mi Rowsu zanger.

Damaru ziet het evenement als ‘Giving Back’ aan de Surinaamse samenleving.


2 REACTIES

  1. Hou elke dag een gratis muziekfestival in Suriname en de surinamers zijn blij.
    Ze vergeten dat ze moeten eten,dat ze moeten werken en staken om hun loon in ontvangst te nemen,..kortom ze vergeten hun dagelijkse pijn en leed.Als er een volk is die weet te feesten onder alle omstandigheden dan zijn het de surinamers wel.
    En inderdaad ,het lijkt alsof de man wil zeggen…”mi begi..kom feesten en vergeet je alledaagse zorgen voor een dag of 2…”.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.