Vijf verkeersdoden in Suriname binnen één uur

13
Vijf verkeersdoden in Suriname binnen één uur

PARAMARIBO, 17 okt – Binnen een uur tijd zijn er in Suriname vandaag vijf mensen in het verkeer om het leven gekomen. Het ene ongeval vond plaats in het district Saramacca. Bij een aanrijding tussen een pick-up en een vrachtwagen kwamen vier mensen om het leven. De andere dode was te betreuren in het district Commewijne, waar een jongetje door een auto werd aangereden.

Met betrekking tot Saramacca heeft voorlopig onderzoek uitgewezen dat beide voertuigen in tegengestelde richting reden over de Larecoweg. Nabij de rotonde die leidt naar Groningen moet de vrachtwagen bestuurder door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij kwam op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de zware aanrijding. Door de slag belandde de pick-up in de langs de weg lopende trens:

Met betrekking tot het ongeval in Commewijne zijn er nog geen officiële berichten, dus later meer.

UPDATE:
De 15-jarige Fernando Schattevo is woensdagmiddag overleden aan de Oost-Westverbinding ter hoogte van km 35, nadat hij was aangereden door een auto.

Hardrijder schept 15-jarige jongen op Oost-Westverbinding in Suriname

13 REACTIES

 1. Te yu luku fa den mang anga uma e rij, dan yu musu wondru fa a no alla dey dede e fadong in a verkeer.
  Den suma e rij leki den ede sei ne wroko bun, weinig suma e hori den na a snelheid en den meki maneuvre leki hebi stuntman.
  In vele opzichten heerst er een zware mentaliteits crisis binnen de samenleving. Yu srefi de verantwoordelijk fu yu gedrag,
  no gi tra wan schuld.


  Maak melding

 2. Ongeluk schuilt in een klein hoekje, maar ik denk dat dit in Su niet van
  toepassing is !!! Ze rijden in Su als mongolen iedereen heeft haast, en dat is nou
  het probleem in Su.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. De vrachtwagen bestuurder door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. “Meeste ongelukken in Suriname is tewijten aan”HET VERLOREN VAN DE CONTROLE OVER DE BESTURING VAN DE VOERTUIG” Meeste excusses, of is het niet zo dat deze vrachtwagen chauffeur onverantwoord aan het whattsappen was……………….nu 4 mensen levens te betreuren is.
  De regering is een puinhoop, Het Verkeer is een puinhoop, en nogeens de samenleving eveneens……wanneer houdt dit een keer op, dagelijks doden in het verkeer…….


  Maak melding

 4. Tegenwoordig zit een ieder achter het stuur.Levensgevaarlijk!Vele gedragen zich als kami kasas.Scheit hebben aan alles.En als ze iemand doodrijden zeggen ze dat ze controle over het stuur hebben verloren.Maar als je als een fucking idioot te keer gaat, zal het een keer fout gaan.En meestal overleven deze assholes vaak ook nog bezopen het.


  Maak melding

 5. De meeste weg gebruikers in Suriname zijn uitslovers ,zelf jongeren van 17 jaren rijden mensen dood .

  Auto rijden heeft meer luiheid dan wijsheid gebracht in Suriname dan heb je nog gewonden .

  Na tien jaren NDP Regering zijn er dan 70 x10 jaren = 700 doden .

  En dan heb je nog de bedrijf ongevallen met dodelijke afloop .

  Suriname is verziek door het mentaliteit van bepaalde klootzaken die een auto besturen .


  Maak melding

 6. Wanorde & Chaos is aan de orde van de dag in Suriname.. Vuilverbrandingen, dichtbij woonwijken aanrijdingen met dodelijke afloop, roofovervallen, moorden associaal gedrag, grondroof, corrupte ambtenaren, dubieuze concessies met buitenlandse bedrijven, een belabberde gezondheidszorg, wetteloosheid, en een volledig incompetente regering met een president die zich verschuilt achter zijn presidentschap waar hij helemaal geen recht op heeft puur om zijn ass te beschermen en redden ! Ik snap nog steeds niet dat er schijnbaar nog mensen zijn die deze man en dwaas nog steeds adoreren en bewonderen, wat ik gemerkt heb zijn het meestal van die arme sloeber, en mn onopgeleide suries en mensen die er beter van worden den deze man het einde vinden !!! Surinamers wat doen jullie jezelf en de volgende generaties aan!!!! Stem nooit van jullie leven meer op een partij als ndp (kleinletter) ! wat een zieke en zielige incompetente rand figuren zijn dat zeg?;!!?? Ik snap nog steeds niet dat je als politieke partij niet het beste met je land voor hebt en er alles aan doet om er het beste van te maken? al die rijkdommen man ! leid je eigen mensen op zodat ze capabel zijn om alles in eigen beheer te doen ! Een gezond en welvarend land begint bij een goed en functionerende regering! Steek gvd je handen uit je mouwen klootzakken en klotewijven in de regering!! wroko! Suriname is verworden tot een failed en Zombie staat met 1 van de slechtste so called zombie president ever!!!!!!!!…. Sincerley @KingJames


  Maak melding

 7. Wat spel fouten maar f*** IT! Het is gewoon frustrerend hoe het in mijn geboorteland aan toe gaat! Weg met die nepotisme ndp partij! Het is tijd voor een nieuwe generatie politici!! Weg met Vouta en zijn kliek! Met buitenlandse steun moet deze partij met wortel en al uit onze samenleving verwijderd worden! Ndp is Kankkker!! Leve Suriname… @KingJames


  Maak melding

 8. Veel over Duitsers gehoord, maar het is echt nieuw voor mij dat Duitsers zouden vinden dat Nederlanders geen auto kunnen besturen. Dat heb ik echt nog nooit van Duitse zijde gehoord. Ook in Nederland lukt het niet om de verkeersdoden en -gewonden verder te verminderen. Blijft raar hoe we dat met elkaar maar accepteren. Honderden doden per jaar en tienduizemden gewonden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.