dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenMaatschappijVandaag afscheidsdienst assembleelid Sheilendra Girjasing in Suriname

Vandaag afscheidsdienst assembleelid Sheilendra Girjasing in Suriname

Does Travel & Cadushi Tours

-

- Advertisement -

PARAMARIBO, 17 okt – Vandaag vindt in Suriname de afscheidsdienst plaats van assembleelid Sheilendra Girjasing. De Surinaamse politicus van de Vooruitstrevende Hervormings- Partij (VHP) overleed op zondag 7 oktober in het Radboud ziekenhuis te Nijmegen (Nederland) na ziekte. De parlementariër is 62 jaar geworden.

De uitvaartdienst vindt plaats op woensdag 17 oktober 2018 bij Stichting de Olifant aan de Mr. J.Lachmonstraat 130. Afscheid nemen en condoleances aanbieden kan van 09.30-10.30 uur. Daarna zijn er toespraken van 10.40-11.50 uur. Vervolgens kan er wederom afscheid worden genomen en condoleances worden aangeboden van 11.50-12.15 uur meldt de VHP-mediacommissie. Hierna zal de stoet vertrekken naar Weg naar Zee, alwaar de crematie zal plaatsvinden.

Girjasing vertegenwoordigde zijn district Commewijne in De Nationale Assemblee. Hij stond bekend als een zeer kritisch politicus die geen blad voor zijn mond nam. In leven was hij directeur van de onderneming Firgos NV. Hij laat een vrouw en 2 kinderen achter.

- Advertisement -

VHP: ‘Sheilendra Girjasing wordt herdacht en herinnerd als een markante persoon, met hart voor zijn medemens.’


opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

- Advertisement -
6 REACTIES
 1. R.I.P Sheilendra Girjasing.
  Familie en vrienden heel veel sterkte met dit groot verlies. Mogen jullie troost vinden bij elkaar.
  Your in Heaven.


  Maak melding

 2. Vlotte kerel hoor. Erg jammer.Vond het het altijd leuk naar hem te luisteren als hij bezig was met zijn redevoeringen. Scherp ,intelligent. May God bless your soul and strength to family and friends.


  Maak melding

 3. R.I.P.

  Sterkte aan het gezin, familie, V.H.P.-leden, ea.

  De herinnering leeft als jullie daaraan terug denken dat U weer om kan lachen

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 4. De oud leerlingen van Havo-!/Openbaar Atheneum verliezen in hem een goede oud-mede leerling, altijd op de bres voor de studenten !! De Directie en docenten konden wel goed met hem opschieten ondanks het feit dat hij altijd op de baricade stond als het om de belangen van de studenten ging !!
  Mie sref ben sabi eng boeg !!! Altijd optimistisch.


  Maak melding

 5. R.I.P. Shailendra, my brother. Your life was cut short too early. Today is your final farewell, but your Legacy will live on for Ever…….You were a man with a Golden Heart. Always looked out for others. May God Bless your family, especially your wife and 2 daughters, with all the Strength and Courage they need to cope with this tragedy. They are in my Prayers. I have never forgotten the 3 years we studied together at the University, that was a wonderful time for all of us. This is a very sad time for me and everybody else who’s life you have touched. Again, Rust Zacht, my brother.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES