vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBrotherhood Security: 'Ondernemer was dronken en is op geen enkele wijze mishandeld...

Brotherhood Security: ‘Ondernemer was dronken en is op geen enkele wijze mishandeld ‘

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 17 okt – Beveiligingsbedrijf Brotherhood Security uit Suriname heeft naar aanleiding van het verhaal van een ondernemer, dat hij dat hij door leden van Brotherhood Security mishandeld zou zijn, een uitgebreide reactie naar buiten gebracht met daarin hun kant van het verhaal. Het bedrijf stelt hierin met klem dat uit haar onderzoek is gebleken dat de ondernemer op geen enkele wijze is mishandeld en ook geen letsel heeft opgelopen.

Volgens Brotherhood was de man die bewuste nacht dronken en zou hij zich beledigend hebben geuit naar de security guards die voorbij reden. Daarbij zou hij allerlei grove scheldwoorden en discriminerende en denigrerende uitlatingen hebben gebruikt.

“Ondanks zijn agressieve toestand werd hem enkel verzocht zijn weg te vervolgen. Hij was echter niet aanspreekbaar en probeerde alcoholische drank in een van de guards hun gezicht te gooien. Ook toen ondernam de beveiliging geen actie. De situatie liep uit de hand toen de ondernemer zich naar de surveillance auto begaf die op vertrek stond en spuugde op een van de guards. Hierna werd hij staande te houden, waartegen hij zich hevig verzette en vast gehouden moest worden door meerdere guards. De zaak werd echter gesust door de aanwezige directeur van Brotherhood security” zegt het bedrijf.

“Wij kunnen niet anders dan te concluderen dat deze meneer in kwestie iets persoonlijk heeft tegen de directeur van N.V. Brotherhood Security en getinte mensen in het bijzonder, want er is geen enkele aanleiding gegeven zo tekeer te gaan tegen de heren juist omdat ze hem als toerist zagen en hem zeer correct behandelden en eigenlijk wilden helpen en begeleiden gezien zijn erg beschonken toestand” aldus directeur Ceder in een reactie.

Waarom Brotherhood Security met bivak mutsen rondloopt is niet aan de orde gekomen in de reactie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

22 REACTIES
 1. Wat een helden ….deze zorro achtige beesten hebben als ze een bivakmuts op hebben maken en breken wat ze willen natuurlijk.

  Wie zou ze herkennen als ze iets hebben uitgevreten….stel je eens voor beveiligers die doordat ze zich vermomd hebben die je in inelkaar slaan!! Bewijs no de toch ….jammer dat je door de politie beveiligers militairen douane word afgezet mishandeld word en zelfs beroofd word!!!
  Dit speelt al jaren toch …dit is niet van vandaag,en wat doen.mensen als santhoki!!!!!

  Deze mensen vallen onder hem toch.
  Je wilt bouterse opvolgen met zo n mentaliteit,ben je vergeten dat je de burgers moet beschermen!
  Jij bent geen mf haar beter dan je moordende stelende coke verslaafde president.

  Doe iets goeds met je leven vergal die van een ander niet …en laat de jongeren het overnemen!
  Want jullie grannys denken alleen aan jullie eigen zak…

  Stelletje egoisten zijn jullie om de bevolking voor te liegen en voor de gek te houden.


  Maak melding
 2. Wat een gezwam.
  Zagen hem voor een toerist. Iedereen in Suriname kent Thijs Bouchart. Als je directeur / eigenaar bent van een bedrijf ken je Thijs. Wat een slap gelul.
  En nu ineens over “iets tegen getinte mensen”. Deze blanke man is geboren in Suriname heeft heel veel Surinaamse vrienden en klantren spreekt Surinaams leeft als een Surinamer eet Surinaams man wat kletst Brotherhood een stukje weg.
  Als security guard mag je personen niet overmeesteren tenzij ze anderen in gevaar brengen. Je mag als mens toch wel je mening ventileren over de bivak mutsen.
  Je bent met zovelen en gewapend en noch voel jij je bedreigt door 1 persoon die ongewapen is.
  Nodige tact is een hoodstuk apart en het onderkennen wanneer je geweld inzet of niet is ook niet hoog in dit laag IQ van deze guards.


  Maak melding
 3. Dat was een slap gelul van brotherhood. Ze dragen bivak mutsen en roze directoirs! Als die meneer in beschonken toestand was , zoals brotherhood “security” beweert en je zegt aan hem vervolg je weg in een voertuig?? Dan geeft het duidelijk aan dat brotherhood geen security bedrijf is maar een gangster organisatie Die niet eens een kloppend logisch verhaal kan verzinnen!


  Maak melding
 4. Wel eens van een echo-klik gehoord? Neen? Wel een echoklik laat zich als volgt verklaren. Je vertelt iets en even later blijk jouw verhaal een leugen te zijn die zich tegen jou gaat keren. Directeur Brotherhood: Succes met jouw echo-klik. Het komt als een boomerang terug. Ook een dronkaard kan gelijk hebben.


  Maak melding
 5. Thijs Mouchart heeft met het oprichten van Surgoed een enorme verbetering gebracht in de wereld van de makelaardij in Suriname. Hij is de eerste makelaar in Suriname die met een TV programma en magazine kwam.
  Wij moeten trots zijn op zulke mensen die hun kennis en vaardigheden benutten voor Suriname.
  De directeur van Brotherhood probeert thans met het verdraaien van de feiten karaktermoord te plegen op Thijs. Ik heb Thijs een paar jaar geleden ontmoet in Suriname toen ik een huis wilde kopen. Hij was heel eerlijk en wees mij erop dat de straat wel vaker onder water liep en er sporen van houtluizen waren in het huis. Mensen die beveiligingswerk doen, zouden mijns inziens een cursus moeten volgen en alleen mogen werken als ze een bewijs van goed gedrag kunnen laten zien. Ik heb de indruk dat veel criminelen in de beveiligingswerk in Suriname opereren.


  Maak melding
 6. Bivak mutsen moeten bij de wet verboden en strafbaar gesteld worden. Hoe komen zij aan de uniformen en wapens??
  Dit is overduidelijk een criminele organisatie onder het mom van security. Wat voor een opleiding hebben deze gasten? Dus elke idioot kan hier in Suriname een security kantoor openen, zich van wapens en voertuigen voorzien en rare dingen uithalen met de bevolking. Weg met die Brotherhood rotzooi. Met deze actie van hun hebben ze zich laten kennen. Wat voor een beeld zetten zij neer voor de toeristen. Klootzakken. Zij kunnen niet het goede voorbeeld geven aan onze jongeren.
  In Amerika heb je ook een Brotherhood bende. Zijn drugsdealers, zware criminelen. Vraag mij stellig af wat Het Ministerie van Justitie en politie hieraan gaat doen. Misdadig optreden tegen burgers en het dan proberen goed te praten. Kom nou. Het ergste is dat het Buitenland mee kijkt en leest wat voor beestenboel het hier is. Dit is schaamteloos en respectloos gedrag. Laten die toeristen maar wegblijven. Straks worden zijn ook in elkaar getimmerd door dit soort gasten die zich security noemen. Security mensen hebben een degelijke opleiding genoten om dit vak uit te oefenen. Hier is scholing voor en kun je een diploma voor behalen. Niet de rotzooi wat deze ongeschoolde bende hier presteert. Dit gedrag valt totaal niet goed te praten. Wie is hun volgende slachtoffer??????? Getrouw en de militaire politie moeten serieus in actie komen. Opdoeken deze zooi van een zogenaamde Brotherhood. Wapens in beslag nemen en achter slot en grendel voor 15 jaar plaatsen. Het is nodig dat er strengere wetten komen zodat niet elke bonafide idioot een uit het niets bedrijfje kan opzetten. Schaamteloze paria’s. Hiermee is Suriname weer negatief op de kaart gezet. Yildiz heeft iets te verantwoorden aan de toeristen, dat ons land echt niet veilig is.


  Maak melding
 7. Maar natuurlijk niet . Zijn woord tegen dat van de gebivakmutste “boys”. We stick together en laten elkaar niet vallen . Waren er getuigen, behalve the “boys”? Neen , en zelfs dan zouden die door intimidatie hun kop dicht houden. Waarom is de handhaving door de politie NIET in geschakeld ,wat de klager dan een potentieel gevaar voor andere weggebruikers maakte, en zo gebruikmakend van de burgerplicht, maar hem in zogenaamd beschonken toestand z,n weg laten vervolgen ?. Er zit een luchtje aan dat in de buurt van de stank van Ornamibo komt .


  Maak melding
 8. Dan hebben zij er ook nog voor gezorgd om de zelfde kleur pak als de militairen aan te schaffen.
  Dit is een ernstige zaak, schept verwarring onder de bevolking, Wie is wie?? Hoop echt dat Justitie ingrijpt. Door hun kleur pak, legergroen, krijgen de militairen straks de schuld, wanneer deze criminelen weer een strafbaar feit hebben gepleegd. Wat zij met Thijs Bouchart hebben gedaan, is misdadig en valt onder zware mishandeling. Heeft niets met bescherming te maken. Ookal is iemand ladder zat, dan pak je de persoon niet met 10 man aan. Dus hier is duidelijk opzet in het spel, crimineel gedrag. Brotherhood jullie wonen niet in Amerika. Hadden jullie daar gewoond,dan had de politie daar korte metten met jullie gemaakt, richting het kerkhof.


  Maak melding
 9. Mijn ervaring met de security is dat aan het hoofd je meestal wel een ex-militair of ex-politieagent hebt. Deze mensen hebben op grond van voormalige contacten en netwerken in het verleden een extra voordeel waardoor ze al gauw over de nodige vergunningen beschikken. Zelfs, waarbij het gebruik van wapens en bivakmutsen zijn toegestaan. Het is maar net waar ze voor ingezet worden.

  Maar deze meneer moet gewoon aangifte gaan doen als hij meent dat hij onrechtvaardig behandeld is. Het is zijn woord tegenover wel acht anderen. En als er geen getuigen bij waren ziet die case er slecht uit. Hij heeft wel een verwonding opgelopen maar dat kan gepareerd worden. Verder ken ik dit security bedrijf niet goed en ik wil ze ook niet leren kennen. Niet op deze manier. Ik sluit weliswaar niet uit dat deze meneer wellicht een slokje te veel ophad en daardoor aan het provoceren was zoals we in de verklaring horen. Het beste lijkt me bemiddeling als de storm een beetje geluwd is.

  Als het enige gereedschap dat je hebt een hamer is, ziet elk probleem eruit als een spijker.


  Maak melding
 10. stuur hem terug naar holland .
  iedereen neemt het voor hem op omdat hij licht van kleur is.
  deze mensen denken dat ze alles mogen zeggen als wat geld hebben en spugen op iemand ???
  boi mi beng broko a mofo datie.
  En als makelaar heeft hij echt niks toegevoegd hoor, zelfd zootje uitbuiters met andermans goed.


  Maak melding
 11. Een onsamenhangend en onlogische verklaring van “Brotherhood”…!! Hij is niet mishandeld…maar wel door meerdere personen “overmeesterd” omdat hij probeerde drank te gooien in een gezicht van een security figuur…..hoe heb je die conclusie getrokken,dat hij drank in iemands gezicht wilde gooien………als er niet daadwerkelijk is gegooid??!! Daarna zou hij zogenaamd gespuugd hebben…..en hij zou ook iets hebben tegen getinte mensen……zoveel kolder komt eruit bij die gasten van Brotherwood?!!! Maar over waarom ze bivakmutsen gebruiken…..zwijgen ze als een graf…..dat zegt genoeg lijkt me!!! Het OM moet een onderzoek instellen naar deze duistere figuren wie weet zijn het “legale” rovers!!!


  Maak melding
 12. We geloven eerder het verhaal van de heer Mouchart dan die ongeschoolde criminele mongolen van brotherwoord!! Beste heer Mouchart z.s.m. aangifte doen tegen deze mongolen….hopelijk wordt hun vergunning ingetrokken!!!


  Maak melding
 13. Ook al was die beste man “dronken”…..het feit dat jullie zoiets hebben laten escaleren geeft aan dat jullie hersenloos zijn en een zeer laag IQ hebben…..jullie zijn een gevaar voor de samenleving en een “beveiligingsbedrijf” onwaardig!!!


  Maak melding
 14. Wat een kut verweer . zelf liegen kan deze directeur niet . Vooral deze zin uit het gekwakel stoort mij het meest

  “Wij kunnen niet anders dan te concluderen dat deze meneer in kwestie iets persoonlijk heeft tegen de direkteur van N.V. Brotherhood Security en getinte mensen in het bijzonder”
  Daar gaan we weer ; de discriminatie kaart wordt volop weer ingezet. Het is heel laag bij de grond.
  Had met tact gehandeld als beveiliger en het was nooit zover gekomen. Maar om jullie falen te maskeren met het begrip discriminatie slaat nergens op. Hou ermee op !!!!!!!!


  Maak melding
 15. Wat een onzin verhaal vol incosistenties.
  -1- “ze reden voorbij” Dan ga je toch niet stoppen als iemand je uitscheld??
  -2- “ze dachten dat hij dronken was” Wel dan bel je de politie. Een dronken man aanhouden hoort niet bij je werk.
  -3- “ze wilde hem helpen en dachten dat het een toerist was” Kom op zeg, hebben de zoveel overtollig personeel dat ze onder werktijd toeristen gaan helen??!
  -4- “hij schold hen uit en spuugd” Wederom: hadden die werkenemers dan niets beters te doen dan te stoppen, zich uit te laten schelden, het raam open te draaien en zich te laten bespugen?? En zelfs als dit zo is mogen ze de man nog steeds niet doen als het op de openbare weg is. Ja de politie bellen dat is het enigste dat ze mochten doen.
  Deze mannen en de directie kennen hun plaats niet en zelfs de aanhouding op zich was al ontoelaatbaar geweld. Ook kan het feit dat ze niet gewoon wegreden gezien worden als een vorm van uitlokking.
  ONPROFESSIONEEL & MACHTSWELLUSTIG.


  Maak melding
 16. Belachelijk en respectloos naar de Surinaamse samenleving toe, zo met bivak mutsen. Dit zie je alleen in onderontwikkelde landen. In een beschaafd land dragen ze bij hoge uitzondering bij begeleiding van zware criminelen bivak mutsen en dan hebben nog vrijstelling nodig van de PG.
  Advies: gewoon nog vijf jaar op deze criminele benden stemmen en dan komt alles goed.


  Maak melding
 17. Zo pakiratigri, waar blijft je kritiek op de ruwe en ongefilterde reacties?
  Maar weet je wat ik denk dat deze ruwe en ongefilterde reacties wel de waarheid vertellen.


  Maak melding
 18. Op de FB posting reageerde, na 4 dagen, éne D’Valco die daar “Hoofd-Beveiliging/Comandant-Uitruk Team bij Brotherhood Security” zou zijn met meerdere onzin opmerkingen. Hij kreeg daar bijval van een bekende paarse trol. Jeroen Mayland.
  Waar ik mij ernstig zorgen over maak is waarom er geen vervolg lijkt te zijn op dit optreden. Je zou minimaal verwachten dat de direct betrokkenen voorlopig hun werk niet mogen uitvoeren, dat er een politie onderzoek komt, dat er een bericht van de politie komt of het slachtoffer dronken was en of er in de auto ook drank resten zijn aangetroffen, etc.
  Zeker gezien de reacties en opstelling van die D’Valco ben ik bang dat dit snel in de doofpot gestopt worden.
  Is er al een formele aanklacht van het slachtoffer opgenomen??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES