Dit is de plek waar Monaliza Maynard (37) door ex-vriend werd verbrand

24
Dit is de plek waar Monaliza Mijnard (37) door ex-vriend werd verbrand

PARAMARIBO, 15 okt – Dit is de plek in Paramaribo Noord waar de politie in Suriname de stoffelijke resten van Monaliza Maynard (37) op vrijdag 12 oktober aantrof. Op deze troosteloze plek heeft haar ex-vriend Renold G. (FOTO onder) haar lichaam in brand gestoken nadat hij haar vermoorde. Voor de vrouw wordt vandaag een stille tocht in Paramaribo gehouden.

Renold G. blijkt geen onbekende van de politie te zijn. Hij werd in september 2016 door de politie aangehouden na een beroving. Bij die actie werden zijn broer Furgel G. en nog twee andere verdachten dodelijk getroffen door politiekogels na een beroving in Paramaribo- Noord. Renold G. die zich schuil hield in de directe omgeving werd aangehouden maar werd later in vrijheid gesteld.

Twee jaar later in 2018 niet ver van de locatie waar Furgel G. werd neergeschoten, wordt het stoffelijk overschot van een vermiste vrouw op aanwijzing van Renold G. aangetroffen door de politie.

Dit zou Renold G. moeten zijn – foto via Facebook.

Voor de zoon van Monaliza is inmiddels een doneer actie gestart welke hier te vinden is.


24 REACTIES

 1. Wat moest deze knappe vrouw met deze oerlelijke baviaan? Ook nog een crimineel.
  Hem afslachten zou gepast zijn. Komt hij vrij gaat hij weer slachtoffers maken. Dus meteen opruimen dan blijven mensen kinderen bespaard.


  Maak melding

 2. De doodstraf is officieel ; nog niet afgeschaft in Suriname . Alle criminelen inclusief Bouterse , hang HIM high !!!! Tering honden allemaal ….


  Maak melding

 3. Je zou nu ,gezien de gewelddadige inslag van zowel zijn overhoop geschoten broer als hem zelf, aan kunnen denken van: wat is de connectie van de plek waar hij haar in de brand heeft gestoken en waar z,n broer toenertijd is doodgeschoten ? Hoe ver moet je niet van t paadje zijn geraakt om zoiets misselijkmakend en laag en bij de gronds zijn te doen . Komt erbij dat een vrouw door dit soort zaken , haast een background check moet gaan/laten doen, voor ze een relatie aangaat met een manspersoon., Ik bedoel de buitenkant kan er gelikt uitzien , maar verleden , jeugd , familie en vrienden, woon en leef omstandigheden,t verleden van zo iemand , the whole shabang. De prive detectives zullen gouden tijden tegemoet gaan.


  Maak melding

 4. Boeboe bit sjorie
  Ai als ik de foto zo bekijk dan zou je haast denken dat zelfs een loopse teef jankend weg zou sprinten bij het zien van deze moordenaar.
  Vraag me af wat hem zo aantrekkelijk maakt los van zijn misdaden


  Maak melding

 5. Sorry, ik mag geen politieke link zoeken, maar ik lees: Renold G. die zich schuil hield in de directe omgeving werd aangehouden maar werd later in vrijheid gesteld. Het moet dus een NDP-er zijn. In opdracht van Bouta niet arresteren. anders kan niet.


  Maak melding

 6. Dit soort types lopen er bij bosjes rond in Suriname, die je onder de categorie mislukkelingen kunt zetten, hebben niks te verliezen, en zijn verder ėėn grote last voor de gemeenschap, en deinzen er niet voor terug, om mensen van het leven te beroven, om niets.


  Maak melding

 7. Zij gunde hem een teeede kans om in de maatschappij te gaan hestellen, maar verliep heel anders tegen haar goede wens. Als de president het boegbeeld is van alle handse criminaliteit , wat kan men dan verwachten van een baviasnse republiek !!!!


  Maak melding

 8. Had de piliezie hem meteen direct morsdood geschoten. Dan had mw. Maynard nog geleefd. Wat een ste bedorven vlees moet je zijn om een persoon te vermoorden en daarna in brand te steken.


  Maak melding

 9. Dit soort gasten zien mooie vrouwen als hun trofee. Als de vrouw de relatie durft te verbreken zal zij dit met haar leven bekopen.

  Dit soort Low Life figuren moeten voorgoed worden opgeborgen. Ze zijn een kankergezwel in de maatschappij.

  Weg met deze idioot. Waardeloze figuren zijn dit soort lieden. Ze leven van de misdaad.


  Maak melding

 10. wie kan mij meer vertellen over deze zaak of iss er sorake van Zand erover??/

  Nadere informatie over moord 17-jarige Janice Scheltema
  25 May 2016, 21:16
  foto

  Janice Scheltema (17) is woensdag door haar vriend, Romario V. (26), om het leven gebracht. Het voorlopige onderzoek wees uit dat Janice en Romario elke dag ruzie hadden, waardoor zij terugging naar haar ouderlijk huis. Het slachtoffer is dinsdag door haar vriend opgebeld met de mededeling dat hij de relatie beëindigt. Hij hield haar ook voor dat ze haar persoonlijke spullen moest ophalen, meldt de politie Public Relations.

  Janice ging vandaag samen met haar zus met een auto om haar spullen op te halen. Ze ging de woning binnen, waarna haar ex-vriend, Romario V. de deur dichttrok. Kort daarna hoorden de inzittenden van de auto gegil. Zij snelden het huis binnen en zagen dat Janice door Romario met een scherp voorwerp is neergestoken. Zij wisten hem te ontwapenen en schakelden toen de politie in.

  Romario werd aangehouden door de politie van Livorno en overgebracht naar het politiebureau. Ook het scherp voorwerp is in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.


  Maak melding

 11. Mona heef dit zelf gezocht wist ze niet dat die een Rover of drugsdealer was, maar nee ze had ka te maken daarmee, want moni be LOLO tog.
  When money walk bullshit talks.
  Als je in die ka zelf Ben gegaan dan verwacht je dat men je gaat komen weghalen. De moord dat ze gekregen heef keur Ik af, a san ba soekoe ba feni ba tjari.
  Condoleer de nabestaanden en zijn zoontje en rest in peace 🤔🤔


  Maak melding

 12. Dollart, als je iemand leven niet heb gekend, kraai niet zomaar wat uit .
  Mona was 20 jaar met haar ex vriend, ze wa 17 jaar, hij was toentertijd niet zo. En soms kunnen mensen veranderen in crimineel gedragt . En als jij als patner het door hebt , en je degene wil verlaten ,wordt je bedrijgt ,hoelang beschermd de politie zulke slachtoffers.

  Dus wees voortaan bewust van iets voor je het neerpen .


  Maak melding

 13. Dan komt zijn idiote Zus haar Rotzooi uitkraaien. Go to the Hell with him.
  Whats goes comes around, en je hebt ook meidens.Plaatst je in de fam Maynard hun toestand.
  Plaatst je in haar zoon, jouw eigen neefje , die nu zonder moeder is zijn toestand.
  Gaan jullie naar de kerk om hulp te zoeken om die Koenoe te doorbreken.


  Maak melding

 14. Deze meedogenloze moordenaar heeft zelfs het recht niet op kosten van de belasting betalende burger in de bajes te vertoeven. Mi hoop karma tik eng gauw.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.