Nisha Madaran uit Suriname op Divali concert in Zuiderstrandtheater

2
Nisha Madaran uit Suriname op Divali concert in Zuiderstrandtheater

DEN HAAG, 14 okt – Op zaterdag 3 november vindt er in verband met de viering van het Divali feest een speciaal Divali concert plaats in het Zuiderstrandtheater te Den Haag. Daarbij is de prachtige zangsensatie uit Suriname, Nisha Madaran, aanwezig. Zij wordt die avond muzikaal begeleid door Diamonds 2000 onder leiding van Hans Jagbandhan.

Licht, voorspoed en geluk maar ook saamhorigheid en zuiverheid staan centraal tijdens Divali. Met Divali wordt de overwinning van het goede op het kwade gevierd; Divali brengt licht in de duisternis. Ervaar en beleef de viering van het Divali feest en geniet van muziek, dans en zang voor de hele familie.

Geniet die avond ook van de energieke dansshow van Stichting Shiraj Entertainment. En ontdek wat Divali betekent door te leren van de ontstaansgeschiedenis en de succesverhalen van Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON) en de Shri Vishnu school. Kijk voor meer informatie ook op zuiderstrandtheater.nl.

Nisha op YouTube:


2 REACTIES

  1. De eerste reactie is verwijderd. Die was geplaatst door Stanley Messi.
    Hij vindt dat het repertoire van Nisha is gestolen en dat ze 3e rangs zangeres is.
    Ook dit is censuur, terwijl er reacties die echt niet kunnen, geen censuur wordt toegepast.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.