Afsluiting 18de editie van de Indo Fair in Suriname

8
Afsluiting 18de editie van de Indo Fair in Suriname

PARAMARIBO, 14 okt – Een danseres houdt de aandacht van het publiek vast tijdens de Indo Fair 2018 in Suriname. Deze beurs is een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door de Ambassade van de Republiek Indonesië in samenwerking met de Vereniging Herdenking Javaanse Immigratie (V.H.J.I). De indo fair duurt tot en met zondag 14 oktober.

De Indonesische ambassadeur Dominicus Supratikto heeft deze 18de editie aangegrepen om de beurs naar een hoger niveau te brengen. Hij ziet het cultureel en culinaire evenement uitgroeien tot een bedrijfsgerichte beurs. Hij hoopt dat de beurs een platform biedt voor Surinaamse en Indonesische bedrijven om samenwerkingen aan te gaan.

Het thema dit jaar is ‘Indo Fair 2018 voor betere samenwerking’. De beurs op het Sana Budaya complex is gratis toegankelijk.

8 REACTIES

 1. Er zijn al genoeg restaurants die Javaanse enIndonesische gerechten offeren. Kunnen wij een batik fabriek gefinancieerd hebben bijv. Voor de toeristen en eigen gebruik? Of fabrieken van andere aard?


  Maak melding

 2. Het is een lust om naar oosterse danseressen te kijken. Hun bewegingen zijn zo sierlijk.
  Of het nou Indische, Chinezen of Indiase danseressen zijn, ze zien er altijd prachtig uit.
  In 1 woord, geweldig!


  Maak melding

 3. Ja het ligt in het bloed. Aziaten en Afrikanen. Heel sierlijk en sensueel kunnen ze dansen. White women? Een ramp. Voor de lol heb ik wel vaker blanke vrouwen over de vloer gehad en ze hielden allemaal van dansen. Dus vroeg ik op welk liedje ze wilden dansen. Vervolgens ging ik op de sofa zitten, nippend aan mijn wijntje en inwendig stuk ging van het lachen. Ze steken van die rare bewegingen in de lucht en bewegen zich niet op het ritme van de muziek. Ik gaf ze wel een schouderklopje hoor na gedane arbeid.


  Maak melding

 4. @ Pakiratigri

  Ik heb liever een blanke dame die niet kan dansen, maar heel lief is voor mij en mij kroost !
  Dan een bruine dame om het maar zo te zeggen, die elke weekend naar een feestje wil gaan
  om te dansen. Dansen is geen must, maar een lekkere tijd verdrijf.

  Jacko


  Maak melding

 5. @pakiratigri Was jij niet degene die zoveel commentaar had op de “lichte kleur” van de deelneemsters van de Miss India world verkiezing? Ik citeer:Wat me wel opvalt en had eigenlijk ook niet anders verwacht is dat deze lieftallige schone dames allemaal licht getint zijn. Welnu , laat het zo wezen dat er ook mooie donkere Hindoestaanse vrouwen rondlopen in Suriname. Het kan zijn dat de foto bewerkt is hoor, maar donker is donker en geen van ze is dat. En dat er geen evenementen plaats moesten vinden gebaseerd op etniciteit?
  Waarom nu niet ? Heb je last van je ogen nu? Maar wel blanke vrouwen over de vloer halen…. double standard?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.