zondag, april 14, 2024
HomeFotoSuriname speelt eerste Concacaf thuiswedstrijd tegen British Virgin Islands

Suriname speelt eerste Concacaf thuiswedstrijd tegen British Virgin Islands

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 13 okt – Suriname speelt vanavond om 19.30u (lokale tijd) haar allereerste CONCACAF Nations League thuiswedstrijd in het André Kamperveen stadion. De tegenstander is de British Virgin Islands (Britse Maagdeneilanden) en het stadion is volgens strikte internationale standaarden klaargemaakt voor deze wedstrijd.

De CONCACAF oftewel Confederation of North, Central American and Caribbean Association Football is de voetbalbond voor Noord-Amerika, Centraal-Amerika en de Caraïben. Ook de Zuid-Amerikaanse landen Guyana en Suriname, en het Franse overzeese departement Frans-Guyana zijn lid. In totaal zijn er 41 leden.

Suriname staat in de ranking, die aangevoerd wordt door Mexico, op plaats nummer 19. De Britse Maagdeneilanden staat op de laatste plaats: nummer 41. De wedstrijd is vanavond om 19.30u (Surinaamse tijd/NL 00.30u) en is online live te volgen via deze website.

opening
Fernandes Express
BODO Party

18 REACTIES
 1. Moeilijk te zeggen hoor Oranje. Rommelige wedstrijd tegen de Duitsers. De Duitsers zijn op retour. Ze hebben geen afmaker meer. Dit is echt niet het Duitsland van vroeger. De trainer moet ontslagen worden. Koeman doet het wel goed.Oranje kan zich weer gaan herpakken. En toch vind ik ze niet geweldig. De Duitsers hadden toch het overwicht. Van Frenkie de Jong niks gezien. Depay bewijst dat hij van minder kaliber is dan Neymar en Messi of Kylian Mbappé. Op cruciale momenten kapt hij niet de bal. Als een verdediger als een gek op je afkomt moet je hem eerst in de luren leggen. Maar de Duitsers hebben teveel kansen gehad en niet benut.


  Maak melding
 2. Depay gescoord. Oranje alsnog goed gedaan. Countervoetbal. Datgene wat de Duitsers ooit zo goed konden is hun straf geworden. Proficiat Oranje.


  Maak melding
 3. De Duitsers hebben kans op kans gekregen, helaas is de bal voor hen deze avond 4-kant.
  De tweede helft is niet om aan te gluren, maar het is 3-0 voor Nederland.

  Voor degenen die naar Surianame gaan kijken, veel kijkplezier. Hoop dat Suriname wint.
  Ik zelf ga naar een detective kijken.

  ,


  Maak melding
 4. @Vliegende Hollander,

  Met een man die meer van voetbal houdt dan van zijn vrouw, is het te begrijpen dat ik soms meekijk en daar kennis van opdoe. Kijk overigens bijna altijd als Nederland speelt en soms zelfs in het stadion.
  Hopelijk heb ik je vraag naar behoren beantwoord.


  Maak melding
 5. Voetbal is een mooie teamsport. Op grond van mijn notities had Duitsland moeten winnen. Oranje kan wel de draad herpakken. Ze geven nog steeds teveel kansen weg. Ik hoop wel dat de tijd van Johan terugkeert. En Willem van Hanegem. Dat waren voetballers. Wat ik nu zie is niet van hetzelfde gehalte. Frenkie is wel veelbelovend. Maar eerst bewijzen. Hij doet me wel denken aan Michael Laudrup. Een van de allerbeste middenvelders ooit. Verder heb je natuurlijk Zico en Riquelme, Socrates, Iniesta en Pirlo.


  Maak melding
 6. Offtopic. And still undefeated. Terence Bud Crawford. Twelfth round technical knockout. Shout out to Terence. Pound for pound the best boxer in the world. Sorry Benavidez. You did your best but was not enough.


  Maak melding
 7. @FBI,

  Tja, na mijn antwoord was het gelijk stil aan de andere kant, dus de score zal wel 1-0 blijven in het voordeel van mij. Haha.
  De voetballiefhebbers hebben dus een prachtige avond beleefd, winst voor zowel Nederland als voor Suriname.
  De oranje leeuwinnen hebben ook tegen Denemarken 2x de winst behaald. Doen ze dat ook tegen Zwitserland dan hebben zij zich geplaatst voor het WK in 2019.
  Het gaat gelukkig voor Nederland weer de goede kant uit.
  Duitsland gaat een moeilijke tijd tegemoet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES