woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijStriving Youth Suriname doneert kleding aan Kinderhuis Efran

Striving Youth Suriname doneert kleding aan Kinderhuis Efran

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 13 okt – De stichting Striving Youth Suriname heeft onlangs tweedehandse kleding, die ontvangen is vanuit Nederland, geschonken aan Kinderhuis Efran. Het kinderhuis telt 29 kinderen waaronder kleuters, tieners en jongvolwassenen. Marcia Leter, directrice van het tehuis, gaf aan dat zij de kleding heel goed kan gebruiken aangezien zij vaak afhankelijk zijn van derden.

“Als jonge Surinamers is het ons streven om middels keiharde inzet, financiële en niet-financiële middelen te genereren om een goede woon- en leefsituatie te helpen creëren voor die jongeren die om welke redenen dan ook minder kansen hebben daartoe, omdat ook die jongeren samen met ons de toekomst vormen van morgen. Laten wij samen een helpende hand reiken aan hen die het echt nodig hebben” aldus Striving Youth Suriname.

De stichting geeft aan dat dit soort projecten dit jaar zeker herhaald zullen worden. Ook de overige tehuizen en stichtingen zullen op basis van de behoefte meegenomen worden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Er wordt door een grati wiri wan, een hindustaan, kleren geschonken aan het Kindertehuis Efran.
    Heel mooi gebaar, maar waar blijven de reacties van al die reaguurders die de hindustanen niet pruimen. Alleen wanneer een hindustaan negatief tot zeer negatief het nieuws haalt, laten ze hun vingers over het toetsenbord glijden. Ze zijn nu door de modder gezakt blijkbaar.
    Deze hindustaan denkt niet etnisch, maar in het belang van alle Surinamers.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES