donderdag, februari 22, 2024
HomeFotoPolitie Suriname: 'Stoffelijke resten van vermiste vrouw gevonden'

Politie Suriname: ‘Stoffelijke resten van vermiste vrouw gevonden’

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 12 okt – Haar zoon deed vandaag nog een oproep via social media maar er zijn helaas nieuwe, trieste ontwikkelingen in de zaak van een vermiste vrouw: op aanwijzing van de 39-jarige in verzekering gestelde verdachte Renold G. zijn op vrijdag 12 oktober, vermoedelijk stoffelijke resten van de vermiste Monaliza Mijnard in Paramaribo Noord aangetroffen. Dat meldt de politie in Suriname.

Het slachtoffer Monaliza werd op dinsdag 9 oktober als vermiste bij de politie opgegeven door familieleden. De aangifte van vermissing is door de lokale politie van het ressort Geyersvlijt overgedragen aan de Recherche van regio Paramaribo die gelijk een onderzoek startte. Indicatie uit het onderzoek leidde naar haar ex-partner Renold die op donderdag 11 oktober is opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

De bromfiets waarmee het slachtoffer op maandag 8 oktober haar woning heeft verlaten, is gedemonteerd op een adres in het district Wanica aangetroffen. Nadat de verdachte Renold flink aan de tand is gevoeld door de rechercheurs van regio Paramaribo heeft hij bekend de vrouw te hebben vermoord en haar lichaam daarna in brand te hebben gestoken.

De stoffelijke resten zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie voor onderzoek in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de recherche van Paramaribo.

De oproep van haar zoon eerder vandaag:

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

26 REACTIES
 1. Deze lafaard moet gewoon naar Saoedi-Arabische model gestraft worden.
  Eerst 1000 stokslagen en daarna naar de galg.
  Geen enkel mens is het bezit van een ander.
  Dames onderzoeken jullie heel goed voor je een relatie aangaat , want zo ben je voor je leven gegijzeld.
  Dat tuig van de richel.


  Maak melding
 2. Dit is triest voor woorden. Waarom moest deze lafaard, onmens deze jongen zijn moeder ontnemen.
  Deze lafaard verdient hetzelfde levend verbranden. Hij hoort in de hel thuis.
  Ik hoop dat deze kleine man goed wordt opgevangen door zijn familie of omgeving. Dit is traumatisch voor zo’n kind om zo jong en op een wrede manier je moeder te verliezen. Hij voelde aan dat er iets niet klopte en hoopte dat zijn moeder heelhuids terug zou keren naar hem toe. Deze duivel die dit gedaan heeft mag verbranden in de hel.

  Jongeman sterkte met het dragen van dit groot verlies.

  Vrouw R.I.P.


  Maak melding
 3. Is vreselijk dat iemand zo aan haar eind moet komen door iemand die misschien een obsessie heeft. Een moeder die plotseling haar kinderen achter moet laten. Mannen als het niet meer gaat, hoe moeilijk het ook mag zijn, laat het voor wat het is, je komt zeker een andere vrouw tegen die voor je zult zijn, maar laat geen bloed kleven aan je vingers. Laat geen vloek over je komen. Aan de kinderen of zoon, wil ik zeggen, sterkte met dit zware verlies van je moeder, en je heel veel kracht mag hebben om het te verwerken en een plek te geven. God zijt met je.


  Maak melding
 4. Zonder vorm van proces ophangen aan de hoogste boom. Als een vrouw jou niet meer wil hebben hoor je dat te accepteren. En een vrouw gaat niet zomaar weg. Het lag overduidelijk aan jou, klootzak.


  Maak melding
 5. So wan moi dogla meid. San e psa nanga wan tu man nengre? Libi wan uma rustig. No feti feti. En srefi o lon kon na yu baka. Efu a no du dati , dan na rust rust. Waka go. Now, i poti wan yunguboi ini problema.


  Maak melding
 6. @No Broeja, o dus nu mag men naar Saoedisch model de verdachte straffen ? Anders heet het dat dat land achterlijk is en een gevaar voor de rest van de wereld vormt. Het kan verkeren toch ?


  Maak melding
 7. Zo een mooie vrouw, verdient toch verwennerij . Kom op toch! Jaloezie is eenmaal vloek nr 1 in su. Stre libi idem dito. Daarom is su zo een achterlijk land geworden .


  Maak melding
 8. Ik heb echt te doen met het kereltje. Jongen ik hoop van harte dat er familie is die zich over jou kan ontfermen. Hier is ook een taak weggelegd voor de daarvoor in aanmerking komende instanties om deze jongen vooral goed te begeleiden. Ik heb geen idee wat ten grondslag ligt aan de laffe daad van deze dader, maar een verschil van mening met een vrouw los je als een echte kerel op met een goed gesprek. Waar gaat dit heen toch ?


  Maak melding
 9. Gooi hem voor de haaien, dan hebben die beesten ook wat te vreten !
  Het stuw meer is ook een optie, daar wemelt het van de piranja´s
  Saka saka.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 10. No broeja@ waar heb jij het over dombo je hebt het over geen enkel mens is het bezit van een ander 1000 stokslagen en daarna ophangen wie is nu dan in het bezit van een ander om hem op te hangen je bent zo broeja dat je niet weet waarover je kakelt


  Maak melding
 11. Het is wel heel triest,En verschrikkelijk het is niet goed te praten of goed te keuren maar niemand staat op een blauwe maandag op denk weet je wat ik ga mijn vrouw of ex vermoorden en dan in brand steken er is meer aan het handje die man zal haar wel haten om het te doen ik heb wel begrip voor de dader maar niet voor zijn daad


  Maak melding
 12. Lieve kleine jongen. Ik wens jou en de rest van de familie heel veel sterkte en kracht.
  En laat alles in Gods handen.. moge je moeder haar rust vinden. Het gaat je goed jonge man.


  Maak melding
 13. Een van God zijn wetten is gij zult niet doden. Het is de grootste nachtmerrie dat iemand kan overkomen. God gaat de familie en zoon bekrachtigen. De dader zal verantwoording aan de Heere moeten afleggen. Dit is niet te bevatten dat je iemand vermoord en ook nog in brand steekt. God slaapt niet. Familie heel veel sterkte.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES