Vandaag laatste dag van Energiebeurs in Suriname

6
Vandaag laatste dag van Energiebeurs in Suriname
De openingshandeling is verricht door de Directeur van de NV EBS, dhr R. Parmessar geassisteerd door de Vice-President Adhin en DNA voorzitter mevrouw Simons.

PARAMARIBO, 11 okt – Afgelopen maandag heeft de formele opening van de Energiebeurs Suriname plaatsgevonden op het Lalla Rookh complex. Met het thema ‘energie besparen is de trend’ is de eerste energiebeurs op feestelijke wijze geopend. Tijdens de speeches is door de sprekers benadrukt hoe belangrijk de ontwikkelingen op het gebied van energie besparing zijn voor Suriname, de regio en de rest van het continent. De energiebeurs duurt tot en met donderdag 11 oktober om 21.00 uur.

Suriname moet op een progressieve wijze meegaan met de ontwikkelingen op het gebied van hernieuwbare energie en energie efficientie. Het akkoord van Parijs biedt mogelijkheden om op een wereldwijd platform het energieverbruik, maar ook Suriname op de agenda te plaatsen. Suriname doet hierdoor mee aan de wereldwijde discussie over groene energie voor het opwekken van elektriciteit door de zon, wind en biomassa.

Alle aanwezige standhouders hadden de mogelijkheid om hun producten en diensten op deze eerste dag op feestelijke wijze te presenteren. Het geheel is afgesloten met een netwerkborrel voor alle aanwezigen. De energiebeurs is bestemd voor studenten, consumenten, onderwijsinstituten, ondernemers en overheidsorganisaties.


6 REACTIES

  1. Daar buiten loop een schaap te knippen zich voor doen als wel doeners van de ndp wand wij zijn nog dom hoor tang boeng droom lekker verder friend.


    Maak melding

  2. Mensen hebben teveel energie. Maar wanneer je die energie niet gebruikt, of misbruikt, dan consumeert het jou. Dus eet liever weinig, dan gebruik je je energie voor 90%.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.