vrijdag, april 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameParlementariër Jogi: Suriname zal niet meer stemmen op de NDP

Parlementariër Jogi: Suriname zal niet meer stemmen op de NDP

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 11 okt – “Suriname gaat niet meer stemmen op de NDP. Met dit beleid is er geen ontwikkeling gebracht in het land. Het volk gaat op basis van de ontwikkelingen oordelen en een besluit nemen. Dit was hun laatste kans.” Dit zegt parlementariër Mahinder Jogi. Hij kan zich niet voorstellen dat regeringspartij NDP nu al de overwinning claimt bij de verkiezingen van 2020. Het getuigt van gebrek aan realiteitszin. Er is vrijwel niets dat als verworvenheid kan worden aangemerkt.

Surinamers voelen zich voor de gek gehouden. “De topmannen van de NDP hebben vaker beloftes gedaan aan het volk die niet zijn nagekomen. Ook zou volgens de president, Suriname een paradijs worden, terwijl Misiekaba van mening was dat we een Dubai zouden worden. De feitelijke situatie is anders. Deze mensen dromen”, zegt Jogi tegenover De West. Het is niet de eerste keer.

Eerder is bewezen dat de NDP of de krachten die er achter staan, er niets van bakken. “Bouterse heeft in de jaren tachtig de tijd gehad om Suriname te ontwikkelen met de ontwikkelingshulp van Nederland. In 2010 bestond ook de mogelijkheid voor ontwikkeling door de financiële inkomsten en de economische stabiliteit. Men heeft echter niets tot stand gebracht en er is de afgelopen jaren geen basis gelegd”, aldus Jogi

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

39 REACTIES
 1. Zijn er nog Surinamers die in sprookjes geloven. Misiekeba en aanhang zijn de grootste sprookjes vertellers. Zij die hierin meegaan zijn nog lang niet volwassen. NDP en zijn aanhangers heeft het land naar de afgrond gebracht, waardoor de NDP érs massaal op de bedeltoer zijn geraakt. Gemeenschapsgelden worden door hun opgemaakt en moeten zij iets verzinnen om zich geloofwaardig te maken. Wij zien met eigen ogen dat er een beroep wordt gedaan op Europa en overige Aziatische landen. De ene na de andere overeenkomst wordt er getekend. De ene na de andere ambassadeur wordt uitgenodigd en op de foto gezet. Al die belachelijke vertoningen om het volk suiker in de ogen te strooien. Hiermee maken deze NDP érs duidelijk dat zij geld aan het verbrassen zijn. Enkel eigen gewin.Het geld verdwijnt in hun eigen zakken, de kruimels zijn voor de rest van de bevolking. Kinderbijslag gestolen uit overheidsgebouw, er zijn geen banken. Flauwekul.


  Maak melding
 2. @Parlementariër Jogi juicht te vroeg.
  Mensen mogen nu wel zeggen dat ze niet meer op de NDP zullen stemmen, eenmaal in het stemhokje kunnen ze van mening veranderen en alsnog op de NDP stemmen.
  De NDP zal alles uit de kast halen om kn 2020 de verkiezingen weer te winnen.
  Op Bouterse is van toepassing: een vos verliest zijn haren, maar niet zijn streken.


  Maak melding
 3. Mahinder Jogi je heb gelijk en ik ben bang dat de bevolking te mager is in Suriname. Eerst moeten we meer dan 3 miljoen mensen hebben en beter uit Asia. Asiaten, man en vrouw zijn harde werkens en in andere landen willen mannen niet werken. Willen jullie rijk worden, neem indiers of arm blijven neem je liever uit Haiti.
  Er is veel geld gedrukt en geld is niks meer waard. Banken verlaten Suriname. Denk goed na en kijk vooruit.


  Maak melding
 4. Een verbod op Gratis bruine bonen met zoutvlees instellen in 2020.

  Want dit gerecht wint het van het volle verstand, is keer op keer gebleken !!!!


  Maak melding
 5. Alleen nog fraudeleuze handelingen, zoals in venezuela hebben plaatsgevonden gevonden, kunnen deze paarse criminele organisatie, nog aan een overwinning helpen.


  Maak melding
 6. Op de laatste bijeenkomst van de NDP voor de verkiezing was er geen enkele televisie-of radiostation die niet de vergadering uitzond.De NDP had alle zendtijd bij de stations opgekocht.Willen of niet maar als je radio aanmaakte op die tijd zag je of hoorde je de NDP vergadering.
  Na afloop werd een hindoestaan gevraagd waarom hij geen VHP gaat stemmen.Het antwoord was dat de VHP racistisch was en dat hij NDP gaat stemmen.Op dat moment was de hindoestaan er van overtuigd dat hij een blaka mang was.
  Als de NDP de HH woorden even voor de verkiezing van stal haalt,hellen alle blaka mangs weer naar de NDP.HH zijn de woorden van wie de dreiging voor de blakamang uit gaat.Namelijk het weer in slavernij brengen door de Hollanders en het land overnemen door de Hindoestanen.


  Maak melding
 7. Mahinder Jogi.
  Wees er niet zo zeker van want Suriname bestaat hoofdzakelijk uit personen die graag bruine bonen met zoutvlees lusten en die per dag leven.
  Ik zou dus niet te hard van stapel lopen
  Want schijn bedriegt zoals bij de verkiezing van 2015

  Dus als ik Mahinder Jogi. zou zijn zou ik nu al plannen maken hoe ik de verkiezing inga en wat de slogan zal zijn om stemmen te winnen


  Maak melding
 8. SLOGAN is meneer Bigi Sma

  U krijgt geen Bami en Nasi en Voedselpakket, maar u krijgt een beleid voor alle Surinamers en een beleid voor langere termijn. Contacten met buitenlandse investeerders en niet alleen chinezen.

  Hopelijk begrijpen de Surinamers dit.

  Als ze niet willen begrijpen dan gaan ze alsnog voor 5 jaar in de zonnige rij staan voor een magere voedselpakket en geen kinderbijslag al ga je veel kinderen maken bij verschillende vrouwen…………


  Maak melding
 9. Mooi geprobeerd van Jogi(beer). A no soso a bruine bonen nanga a sowtu meti wan o klari a tori. De NDP gaat de rest van haar beloftes zinvolle betekenis geven door ze inderdaad ook uit te voeren. Ten no de moro fu meki fatu.

  Het is opvallend te zien hoe vreselijk bang de oppositie is van de NDP. Echte paranoïde en schizofrenie. Van balorigheid weten ze allemaal niet meer wat ze moeten bekokstoven. En nu probeert Jogibeer de bevolking voor de gek te houden. Wel, daar in het stemhok en na de telling zullen we zien wie FC Barcelona is. De rest is van hetzelfde niveau als FC Groningen.
  Ai, un kan seti a wroko.


  Maak melding
 10. Als de NDP verliest komt er een staatsgreep. Bouterse laat zich niet pakken. Hij gaat nooit de cel in. Zal zijn prive legertje al zeker hebben klaar staan.


  Maak melding
 11. De heer Jogie en de VHP zullen de verkiezing winnen aldus Jogi!
  Dus stemmen jullie op jogi en zijn VHP, dan Saramacca compleet in zijn handen komen.


  Maak melding
 12. Dit soort mensen probeert angst te creëren onder de Surinamers over hoe slecht ndp is. Hifi en zijn trawanten worden aangestuurd door de Nederlandse overheid. Geloof dit soort mensen niet en stem in 2020 voor partijen die niet worden aangestuurd door Holland. Dus geen VHP , NPS . Maar stem op partijen die geen bemoeienis van Nederland willen. Stem iets nieuws laat de oude partijen vallen


  Maak melding
 13. Jogi is een Nederlandse marionet net als die mensen die zo slecht over Suriname praten. Voor die mensen zeg ik blijf lekker in dat pedo Holland van je en laat Suriname met rust


  Maak melding
 14. De Surinamers moeten in 2020 stemmen op partijen die geen bemoeienis van Nederland willen, dan gaan ze nog meer armoede lijden dan dat ze nu al doen. De situatie zal erger worden dan die in Botswana en Somalië en andere delen van Afrika. Misschien willen wij dat graag ervaren, omdat we, voor een groot deel, afstammelingen zijn van de Afrikanen.


  Maak melding
 15. De van moord verdachte Drugscrimineel is niet van plan om de macht uit handen te geven. Zijn innercircle al helemaal niet natuurlijk. Bang dat ze hun vergaarde miljoenen terug moeten geven.

  Het zal nog een hele toer worden om deze criminele gang weg te krijgen.


  Maak melding
 16. Bere furu tori van een naïeveling,op wie gn ze dan stemmen idiote’wat is het track record van de oppositie in de tien jr,mensen zijnjullie gedrag niet vergeten wel j vergoeding innen en geen quorum verlenen ,geen constructieve samenwerking ,scholenbouw,infrastructuur aanleggen,huizenbouw,poli en ziekenbouw,basisverzekering ,water en elec nr de mensen,dit alles wordt als populistisch maatregelen beschouwd,maw het moest niet gedaan worden vandaar de negatieve benadering ,we shall See oen in 2020 wie de verkiezing gt winnen,denki a sranang volk dong


  Maak melding
 17. Als j geen weet hebt van de noden van volk en geen idee hebt hoe een land tot ontwikkeling te brengen ,dan ga j alles wat de ander doet afkraken geen medewerking verlenen en alles lopen tegen te werken en denkende dat jmet zo een houding bij de volgende verkiezing beloond gt worden met regeermacht alleen een kip of een hond waar de mense alles vr moet doen kan j zoiets verwachten het enige wat ze moeten doen is overal lopen schijten


  Maak melding
 18. Real deal en papieretijger
  Trein naar onverwacht met 17 stops hoe bedenk je het flyovers autobanen naar Brazilië diepzee havens naschoolse opvangen carivesta schoolboeken zoetwater transporten naar Caraïbische gebied, de glosnar zou geborgen worden ,rijstbouw naar de kloten casave wat niet van de grond komt, suikerriet, Op een laag pitje kofie ananas baananen,
  Apoera project 1,4 miljard beschikbaar,850.000.000 geïnvesteerd in rails lokomotieve stations shovels draglines ,waterkracht centrales ,wat is er met het overgebleven geld gebeurd ook verdampt zeker , en als je na dit te hebben gelezen sla je paars uit.
  En dan nog blijven geloven dat bouta het goed meend met suriname,vooral dik je kop in het zand steken.
  WAT die blanken in 287 jaar hebben proberen op te bouwen ,heeft bouta in 10 jaar tijd naar de kloten geholpen .
  Je hoeft in Suriname niet geleerd te hebben , jhe ruimt je tegenstanders en dan nog een beetje binnenlandse oorlog in MOIWANA bijvoorbeeld ,de goud deals en het dik belenen van staats olie, de regering groot grond bezitters, m ensen met minimale opleiding zijn miljonair ,alles en iedereen zo corrupt als de neten en gewoon blijven zeggen bouta is mijn favoriet .
  Dan betwijfel de oprechtheid een vraagteken.
  Mocht je hierop willen reageren ,doe het dan met steekhoudend argumenten,en geen lul verhalen .
  Een stukje historie 50 – 60 – 70 tiger jaren 2 ned guld tegen 1 sur gulden ,ondwijs zeer goed ,gezondheidzorgen zeer goed , de Surinamer jongen of meisje konde in Nederland studeren.er een paar surinamers die boeken schrijven over de geschiedenis van Suriname, ik hoop dat het niet alleen bij slavernij blijft.
  Bruynzeel naar de kloten tegen een vriend prijs overgedragen aan Suriname, achteraf bleek het een grote sof te te zijn Wageningen idem dito ik zou graag het tegendeel willen horen van de boven genoemde.
  Met vriendelijke groet


  Maak melding
 19. BOUTA had nooit president mogen worden. Als vertrapper van mensenrechten en grondwet en moordverdachte hoort hij in gevangenis thuis. Maar Vene had de ballen niet om hem op te sluiten.
  In ieder geval kan BOUTA worden uitgeleverd aan Nederland om zij straf van 11 jaren voor drugshandel uit te zitten.


  Maak melding
 20. Trein naar onverwacht met 17 stops hoe bedenk je het flyovers autobanen naar Brazilië diepzee havens naschoolse opvangen carivesta schoolboeken zoetwater transporten naar Caraïbische gebied, de glosnar zou geborgen worden ,rijstbouw naar de kloten casave wat niet van de grond komt, suikerriet, Op een laag pitje kofie ananas baananen,
  Apoera project 1,4 miljard beschikbaar,850.000.000 geïnvesteerd in rails lokomotieve stations shovels draglines ,waterkracht centrales ,wat is er met het overgebleven geld gebeurd ook verdampt zeker , en als je na dit te hebben gelezen sla je paars uit.
  En dan nog blijven geloven dat bouta het goed meend met suriname,vooral dik je kop in het zand steken.
  WAT die blanken in 287 jaar hebben proberen op te bouwen ,heeft bouta in 10 jaar tijd naar de kloten geholpen .
  Je hoeft in Suriname niet geleerd te hebben , jhe ruimt je tegenstanders en dan nog een beetje binnenlandse oorlog in MOIWANA bijvoorbeeld ,de goud deals en het dik belenen van staats olie, de regering groot grond bezitters, m ensen met minimale opleiding zijn miljonair ,alles en iedereen zo corrupt als de neten en gewoon blijven zeggen bouta is mijn favoriet .
  Dan betwijfel de oprechtheid een vraagteken.
  Mocht je hierop willen reageren ,doe het dan met steekhoudend argumenten,en geen lul verhalen .
  Een stukje historie 50 – 60 – 70 tiger jaren 2 ned guld tegen 1 sur gulden ,ondwijs zeer goed ,gezondheidzorgen zeer goed , de Surinamer jongen of meisje konde in Nederland studeren.er een paar surinamers die boeken schrijven over de geschiedenis van Suriname, ik hoop dat het niet alleen bij slavernij blijft.
  Bruynzeel naar de kloten tegen een vriend prijs overgedragen aan Suriname, achteraf bleek het een grote sof te te zijn Wageningen idem dito ik zou graag het tegendeel willen horen van de boven genoemde.
  Met vriendelijke groet


  Maak melding
 21. HOOFDSTUK XII DE PRESIDENT

  EERSTE AFDELING ALGEMEEN

  Artikel 90

  1. De President is Staatshoofd van de Republiek Suriname, Hoofd van de Regering, Voorzitter van de Staatsraad en van de Veiligheidsraad.

  2. HIJ IS VERANTWOORDING SCHULDIG AAN DE NATIONALE ASSEMBLËE

  Artikel 91

  1. De President en de Vice-President worden door De Nationale Assemblée voor vijf jaren gekozen. De ambtstermijn van de President eindigt bij de beëdiging van een nieuw gekozen President. Indien het ambt vacant wordt, begint voor de daaropvolgend gekozen President een nieuwe ambtstermijn.

  2. Het bepaalde in het voorgaand lid is van overeenkomstige toepassing op de Vice- President.

  Artikel 92

  1. Om tot President of Vice-President te kunnen worden gekozen moet een kandidaat:
  – DE SURINAAMSE NATIONALITEIT BEZITTEN;
  – de leeftijd van dertig jaren hebben bereikt;
  – niet uitgesloten zijn van het passief en het actief kiesrecht;
  – GEEN HANDELINGEN HEBBEN VERRICHT STRIJDIG MET DE GRONDWET.

  2. Voorafgaand aan zijn kandidatuur moet hij tenminste zes jaren woonplaats en hoofd- of werkelijk verblijf in Suriname hebben gehad.

  Artikel 93

  Bij de installatie leggen de President en de Vice-President ten overstaan van De Nationale Assemblée, in handen van de voorzitter, de volgende eed of verklaring en belofte af:

  ” Ik zweer (verklaar), dat ik middellijk noch onmiddellijk, onder welke naam of welk voorwendsel ook, in verband met mijn verkiezing tot President van de Republiek Suriname (Vice-President) aan iemand, wie hij ook zij, iets heb gegeven of beloofd, noch zal geven of beloven. Ik zweer (beloof), dat ik, om iets hoegenaamd in dit ambt te doen of te laten, van niemand hoegenaamd enige belofte of geschenken zal aannemen, middellijk of onmiddellijk. Ik zweer (beloof), dat ik bij de vervulling van het Presidentieel (Vice-Presidentieel) ambt, de belangen van land en volk met al mijn vermogen zal voorstaan, waarnemen en bevorderen. Ik zweer (beloof), dat ik de onafhankelijkheid en het grondgebied van de Republiek Suriname naar mijn vermogen zal verdedigen en bewaren; dat ik de algemene en bijzondere vrijheid en de rechten van allen zal beschermen en tot de instandhouding en de bevordering van de algemene en bijzondere welvaart alle middelen zal aanwenden, welke de wetten en de omstandigheden te mijner beschikking stellen, gelijk een goed en getrouw President (Vice-President) verschuldigd is. Ik zweer (beloof) gehoorzaamheid aan de Grondwet en aan alle andere wettelijke regelingen. Ik zweer (beloof) trouw aan de Republiek Suriname. Zo waarlijk helpe mij God Almachtig (Dat verklaar en beloof ik!)”

  Artikel 94

  De President en de Vice-President oefenen naast hun ambt geen andere politiek-bestuurlijke overheidsambten uit, bekleden geen functies in het bedrijfsleven of in de vakbeweging en oefenen evenmin andere beroepen uit.

  Artikel 95

  De President en de Vice-President mogen rechtstreeks noch zijdelings deelhebber zijn in, noch borg zijn voor enige onderneming, ten grondslag hebbende een overeenkomst, om winst of voordeel, aangegaan met de Staat of met enig deel daarvan. Zij mogen, behalve openbare schuldbrieven, geen schuldvorderingen ten laste van de Staat bezitten.

  Artikel 96

  De President en de Vice-President mogen rechtstreeks noch zijdelings deelhebber zijn in enige concessie of onderneming van welke aard dan ook, in Suriname gevestigd of aldaar haar bedrijf uitoefenende.

  Artikel 97

  1. De President mag niet in de betrekking van huwelijk of van bloedverwantschap of aanverwantschap, tot de tweede graad ingesloten staan tot de Vice-President de ministers, de onderministers de leden van de Staatsraad en de voorzitter, ondervoorzitter en leden van het orgaan dat belast is met het toezicht en de controle op de besteding van staatsfinanciën. STUART GETROUW EN BOEFDRAAD?????
  ( gaarne desnoods nadere DNA Onderzoek)

  2. Hij, die na zijn verkiezing in de verboden graad van aanverwantschap geraakt, behoudt zijn ambt niet dan na bij de wet verleend verlof.

  Artikel 98

  Het ambt van de President wordt waargenomen door de Vice-President:
  a. indien de President buiten staat is verklaard zijn bevoegdheden uit te oefenen;
  b. indien de President de uitoefening van zijn bevoegdheden tijdelijk heeft neergelegd;
  c. zolang de President ontbreekt of afwezig is;
  d. indien in het geval voorzien in artikel 140 een vervolging tegen de President wordt ingesteld.

  Artikel 140

  Politieke ambtsdragers staan wegens misdrijven, in die betrekking gepleegd, ook na hun aftreden terecht voor het Hof van Justitie. De vervolging wordt ingesteld door de Procureur-Generaal, nadat de betrokkene door De Nationale Assemblée in staat van beschuldiging is gesteld op een nader bij wet te bepalen wijze. De wet kan bepalen, dat leden van Hoge Colleges van Staat en andere ambtenaren wegens ambtsmisdrijven voor het Hof van Justitie terecht staan.


  Maak melding
 22. NDP gaat frauderen met de stemmen. Zijn eigen mensen gaat hij bij stemburo zetten

  let op
  dit is ook in 2015 gebeurt. Mensen zijn niet gaan protesteren. zijn bang.

  OAS heeft het ook gemerkt, maar konden niks doen, omdat de bevolking niet in opstand is geweest.

  Wees voorzichtig NDP wint alleen bij fraudeeren dit is hun sterke punt meer niet over beleid weten ze niks geen kaas gegeten


  Maak melding
 23. @John,

  Quote:
  GEEN HANDELINGEN HEBBEN VERRICHT STRIJDIG MET DE GRONDWET.

  @ John,
  Het is de Front regering geweest die heeft toegestaan dat deze van moord verdachte Drugscrimineel aan de verkiezingen kon meedoen. De Front regering heeft geen gebruik gemaakt van de tools die men destijds in handen had.

  Weet je nog dat Meriba die pas uit de gevangenis was naast minister Dodson heeft gezeten toen deze een onderhoud had met de Braziliaanse ambassadeur.

  Ik wil hiermee aangeven dat de van moord verdachte Drugscrimineel lak heeft aan alles.
  Hij doet wat hij wil omdat hij het voor het zeggen heeft.

  Als de NDP 34 of meer zetels had behaald bij afgelopen verkiezingen was Suriname het bezit geweest van deze Clan.


  Maak melding
 24. Jogi en hersenen zijn tegenpolen twee dingen die niet met elkaar te verenigen zijn,die twee hebben altijd ruzie;jogi in een rechtstreekse debat met een ander is lol,wanneer jogi zich in het Nederlands moet verweren komt hij zingend over dan is het echt giechelen geblazen


  Maak melding
 25. Eigenlijk kent men het stemgedrag van de Surinamers niet. Wanneer de tijd daar is zullen wij het merken.
  De hokjespolitiek heeft al de jaren het Surinaamse volk vreselijk verpest, zelfs de religie hebben zich hieraan schuldig gemaakt. Vertrouwen speel een zeer belangrijke rol en geen regeerprogramma of wat dan ook. Meestal is het soort zoekt soort. Nu al kan je dit merken met de verhuizing van politici naar elders waar zijn soortgenoot gevestigd zijn.

  De V.H.P. is bezig zichzelf te profileren als de partij van het volk, maar bij de kandidaatstelling krijgt je een heel andere opstelling. Dit is al de zoveelste keer bewezen en de gasten weten het.
  De V.H.P. en de P.L. voeren een Aziaat politiek dit is duidelijk te merken. In het binnenland hebben de twee Aziatische politieke partij geen andere keuze dan het spelletje mee te spelen. Dan moet de B.E.P. en de ABOP wel oppassen.


  Maak melding
 26. @real deal, je blijft zeuren over pedo , ben je slachtoffer van geweest.
  Je moet hulp gaan zoeken, je ziet de werkelijkheid niet in dat su naar de klote is geholpen en blijft niet in hokjes geest denken, we leven in het jaar 2018.
  Met de juiste mensen aan het bewind en met de hulp van de Surinaamse bevolking kan suriname zich ontwikkelen tot een welvarend land en de jeugd van nu zal daar profeit van hebben in de toekomst.
  God zij met ons Suriname


  Maak melding
 27. Von poepenheuvel 11 oktober 2018 at 21:59
  Jogi en hersenen zijn tegenpolen twee dingen die niet met elkaar te verenigen zijn,die twee hebben altijd ruzie;jogi in een rechtstreekse debat met een ander is lol,wanneer jogi zich in het Nederlands moet verweren komt hij zingend over dan is het echt giechelen geblazen
  ************************************************************
  Jogi … de heer Jogi … is SLIMMER dan …. die PAARSE ROVERS BENDE !!!!!!!!

  A propo … 2020 … IT IS DONE WITH …. De Nationale Dieven Partij !!!!!!!! Mark my words !!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 28. Twee groepen zullen blijven stemmen op de NDP.Ten eerste de ongeschoolden(hele grote groep) en ten tweede de profiteurs direkt of indirekt.Met een gezond verstand kan je hier nooit achter staan.


  Maak melding
 29. Mul de e achter de l ben j vergeten te plaatsen doe da, dan weet iedereen precies met wie ze te doen hebben want tussen jou en jogi zie ik geen verschil jullie beiden zijn graseters qua denkniveau zal het niet veel verschillen


  Maak melding
 30. @ Stinkdier … AWARI … Von poepenheuvel … ga je snel verschonen … ik ruik je tot in Asidonhopo.
  Je bent een GROVE belediging voor de STOTTERAARS.

  @ Von poepenheuvel … de naam geeft je WARE IDENTITEIT weer.

  Ik leef, beweeg en ben in Hem …. maar een hoop STRONT …. moet opgeruimd !!!!!!
  Think about it !!!!!!!!!!!!!

  Ik herhaal: de heer JOGI is … SLIMMER … dan Stinkdier Von poepenheuvel … SLIMMER … dan die PAARSE ROVERS BENDE.


  Maak melding
 31. Jogi vergist zich gruwelijk.
  Neeeeeegers zijn zo racistisch als kan en erger zelfs.
  Ze zullen nooit op een Hindoestaanse, Chinese of Javaanse partij stemmen.
  Neeeeegers zijn de onderste kleur en alle andere kleuren zijn lichter en de neeeeegers hebben geen enkele vertrouwen in lichtere kleuren.


  Maak melding
 32. Henry, je hebt gelijk. maar wat ik hiermede wil benadrukken is dat ons klote parlement, of DR of RR (ik weet niet meer wie DDB heeft gekozen in 2010) geen kaas van onze grondwet heeft gegeten.. Op basis van het betreffende artikel mocht Bouterse nooit tot president worden gekozen. Nu zitten we bijna 10 jaar met een moordenaar en veroordeelde drugsdealer als president en die ook nog ten onrechte is gekozen.
  Het parlement moet een afzettingsprocedure opstarten om haar gezicht te redden.


  Maak melding
 33. Hoe dat staat in artikel 74

  UITVOERENDE TAKEN VAN DE NATIONALE ASSEMBLEE

  Artikel 74

  De Nationale Assemblée heeft de volgende uitvoerende taken:
  a.HET KIEZEN EN HET BESLUIT TOT TUSSENTIJDS DOEN AFTREDEN VAN DE PRESIDENT EN VICE_PRESIDENT.
  b. het voordragen voor benoeming aan de President van de voorzitter, de onder-voorzitter, de leden en de plaatsvervangende leden van het orgaan belast met het toezicht en de controle o de besteding van de staatsfinanciën.
  c. het voordragen voor benoeming aan de President van de leden en de plaatsvervangende leden van het Constitutioneel Hof;
  d. het benoemen, schorsen en ontslaan van haar griffier; e. het organiseren van een Verenigde Volksvergadering.


  Maak melding
 34. Surinamers zijn meer dan ondankbaar
  Velen van hun zijn blind
  Maar goed
  Nps vhp abo pl noem maar op zullen het niet beter kunnen doen
  Het volk word voor de gek gehouden door wie dan ook

  Huisvestings heeft geen van die partijen kunnen realiseren.
  Nog kunnen dromen
  Dan ook eigen zakken vullen

  Suriname zal nooit meer het oude kunnen worden
  Alles partijen zijn curupt
  Ik zal niet gaan stemmen
  Mensen stem voor je zelf


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES