zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAmsterdamse politie pakt man op i.v.m. dood Surinaamse rapper Bolle (19)

Amsterdamse politie pakt man op i.v.m. dood Surinaamse rapper Bolle (19)

-

De Nationale Carrierebeurs

AMSTERDAM, 11 okt – De Amsterdamse politie heeft vanmiddag een 20-jarige man uit Amsterdam-Zuidoost opgepakt die wordt verdacht van betrokkenheid bij een schietincident in de hoofdstad. Daarbij kwam gisteren de 19-jarige Surinaamse rapper Gondilio ook wel bekend als Bolle om het leven. De verdachte zit in alle beperkingen en mag alleen contact hebben met zijn advocaat.

Gondilio werd gisteren in zijn buik geschoten na een ruzie op de Dolingadreef. Familie, vrienden en collega’s van hem zijn vanochtend op de plek waar het drama zich afspeelde bij elkaar gekomen. ‘Hij was altijd vrolijk en vriendelijk en wilde iedereen helpen’, halen zijn collega’s herinneringen op.

Gondilio zat op het Wellantcollege om hovenier te worden. Hij was pas negentien jaar. ‘Hij was echt nog heel jong, een kind nog. Echt geen boef. Ik kan met niet voorstellen dat dit om drugs of iets ging. Zo’n jongen was het zeker niet’, vertelt een collega aan AT5.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

5 REACTIES
 1. Weer eentje te grazen genomen.
  Ik kijk niet naar ras, leeftijd, kleur, gezindte.
  Niets interesseert mij.
  Ik pak ze vaak at random, maar soms ook jaag ik op ze.
  In het laatste geval kunnen ze me niet ontsnappen. Nooit.
  Mens, dier, insect, plant, nobody can escape me!
  Zelfs God voelt zich ongemakkelijk als ik jaarlijks bij hem op bezoek ga. Hij begint ook te twijfelen of hij immuun is voor mij of niet.


  Maak melding
 2. Heel jammer dat een jongeman op deze leeftijd door tragische omstandigheden om het leven komt. Het verhaal doet de ronde dat jaloezie om een vrouw de oorzaak is van deze schietpartij. Gondillo zou de vriendin van de dader ” gebald ” hebben.


  Maak melding
 3. Ugh..liefje van een ander… als liefje zelf wist dat ze van een ander is waarom gaat ze dan met iemand anders lullen. Als haar liefje niet deugd dan krijg je dit soort rotzooi. Vaak weten mannen niet dat de vrouw al een man heeft. We geven vaak de man de schuld maar als vrouwen hun benen niet weten dicht te houden en toegang verschaffen aan jan piet en alleman dan krijg je deze shit. Die man gaat dood terwijl die vrouw eigenlijk op haar donder moet krijgen..


  Maak melding
 4. @ Marijke

  Slachtoffer wist toch dat die slet reeds een ander heeft ?????
  Maar om hem nou dood te schieten, gaat mij te ver in deze !
  Er lopen zat lekkere dames die nog vrij zijn, waarom iemand
  versieren die reeds bezet is ????

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES