vrijdag, december 8, 2023
HomeFoto400 kilo cocaïne bij bedrijf dat suikerkoekjes voor Hindoestaanse feesten bakte

400 kilo cocaïne bij bedrijf dat suikerkoekjes voor Hindoestaanse feesten bakte

-

Does Travel & Cadushi Tours

DEN HAAG, 11 okt – In een bedrijfspand aan de Zilverstraat in Den Haag is een partij van 400 kilo cocaïne gevonden. In het pand zat een bedrijf dat koekjes bakte. De politie heeft acht mensen aangehouden en geblinddoekt afgevoerd. ‘Het waren heel aardige mensen. Ze bakten altijd suikerkoekjes voor Hindoestaanse feesten’ zegt een ondernemer tegen Omroep West. Volgens de man stond het er op feestdagen altijd vol met families die koekjes kwamen kopen.

‘Een goede dekmantel’, zegt een andere ondernemer die om de hoek zit met zijn bedrijf. Hij ruikt het vaak als ze aan het bakken zijn. ‘Nu hebben ze wel heel speciaal bakpoeder in beslag genomen’, zegt hij grijnzend tegen de omroep.

Volgens Omroep West zou er een link kunnen zijn met een eerdere drugsvondst in Vlissingen waar woensdag 800 kilo cocaïne was gevonden tussen een lading bananen. Deze waren afkomstig van een schip dat uit Zuid-Amerika kwam.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

91 REACTIES
 1. Ik zou de koekjes 1 voor 1 alles laten opvreten door de koekenbakkers!! Dus koekie van eigen deeg!!! En als zij dat niet op zouden krijgen, dan zou ik zelf persoonlijk in hun reet met een honkbalknuppel volstoppen.

  Wiep-Ding


  Maak melding

 2. Het ruikt naar cake maar is geen cake,het bakt als cake maar is geen cake het proeft naar cake maar is geen cake rara wat is dat,willen de deskundigen ons komen vertellen wat het precies is,en waarom het naar cake genoemd wordt,en van wie het is,Bouta zal weer de schuld in de schoenen geschoven worden zoals gebruikelijk


  Maak melding

 3. Vervloekte ellendelingen, wat als die rommel in die koeken terecht komt en kinderen gaan ervan eten. Deze mensen zijn duivels, alles moeten ze verpesten omwille van bloedgeld.


  Maak melding

 4. Standrechtelijke EXECUTIES uitvoeren op Ongewapende burgers,

  is G E E N –SCHULD IN DE SCHOENEN SCHUIVEN–,

  DOCH KEIHARDE BEWEZEN REALITEIT !!

  PS : DEZE VERSCHRIKKELIJKE FEITEN, MEER MALEN
  GEPLEEGD, MET ALS SLACHTOFFERS WILLEKEURIGE
  ONBEWAPENDE EN ONSCHULDIGE SURINAAMSE MENSEN !!!


  Maak melding

 5. Het houdt maar niet op met de cocaîne handel die voor het grootste deel door hindustanen wordt gedreven. Meestal staan deze hindustanen direct of indirect in contact met Bouterse.
  Voor jaren opsluiten, deze figuren zijn een schande aan het adres van de hindustanen die eerlijk en door hard werken hun brood verdienen.


  Maak melding

 6. Cocaïne gewoon legaliseren en via recept aan de verslaafde verstrekken heb je in 1 keer de handel kapot gemaakt.
  Dan kan de politie die uren besteden om drugsdealer te bestrijden ergens anders al die manuren in steken bijvoorbeeld verkrachters, moordenaar enzovoort opsporen.
  groetjes


  Maak melding

 7. A tapijt sneki nanga a papitodo no yepi of ze waren over werkt dan laat je steken vallen. 400 kg. dat is me wat. En ik me maar afvragen hoe rijden die gasten in zulke auto’s . Daarom benijd niemand. Als het niet duidelijk was , hoop nu wel in welke bevolkings groep de meeste bigi dagoe’s produceert .


  Maak melding

 8. Goed dat de etnische afkomst van deze laffe daad vermeld wordt. De beste straf is om deze Hindoestanen de coke zelf laten opsnuiven. Is Nederland in een klap een stuk op 9 criminelen kwijt. Iedereen weet dat de Hindoestanen de grooste dealers in Suriname en in Nederland zijn. Zij misbruiken de zwarten voor het verdelen van de drugs zodat ze zelf met schonen handen van de zijkant blijven toekijken; de buitenwereld doen geloven hoe goed de Hindoestanen het in de samenleving doen.
  Nu maar hopen dat de gomma koekjes met extra korting aan de man gebracht wordt.
  Een groot schaamtegevoel voor de Hindoestaanse gemeenschap.


  Maak melding

 9. uit weten schappelijk onderzoek is komen vast te staan ( uitgebreide testen ) Coke maakt je (maizena) koekjes Bros . een theelepel op 500 gram Maizena . waai


  Maak melding

 10. Ik heb me laten vertelllen dat al die jongens, die grote huizen aan de Kwattaweg bewonen ooit een lading naar Nederland hebben gebracht.
  Bouterse houdt niet van Hindoestanen, Hij heeft ze nodig.


  Maak melding

 11. @ Kankantriestraat. 9 maar het zal de hele fam en schoon fam. zijn die er in zitten . 400 kg. Hier moet de plukse wet worden toegepast en als ze in Suriname fam hebben de justitie daar om medewerking vragen om alles en dan ook alles van deze gasten af te pakken. Veel feesten zullen geen party koekjes hebben dit weekend


  Maak melding

 12. Leakat mahawatkhan sprak wijze woorden toen hij aangaf dat Chan omringd is door de cokemaffia en hun maken de dienst uit binnen de VHP,Leakat was een prominente VHPer tevens geldschieter van VHP,hij had ook gedreigd dat als Chan de moed had dit alles te ontkennen hij nog meer informatie naar buiten zou brengen,de VHP heeft nooit op de aantijgingen gereageerd tot op heden is het bij de oranje partij muisstil,er zal weer geprobeerd worden een draai aan dit gebeurtenis te geven daar zijn ze meesters in


  Maak melding

 13. Waarom wordt de afkomst niet vermeld van medewerkers op Zanderij die drugs smokkelen in de bagage ruimte of inwendig??????
  Bijvoorbeeld een Surinaamse negroide man heeft drugs gesmokkeld inwendig en in zijn koffers. Of een Surinaamse negerin heeft drugs gestopt in haar lichamelijke openingen !!!!!
  Die Hindustanen die hier wonen, zijn ze geen Nederlanders????


  Maak melding

 14. Suikersnoepjes? Ik zou niet weten wat suikersnoepjes zijn. In feite is elke snoep waar suiker in zit een suikersnoepje. Wat van meel is gemaakt is sowieso niet een snoepje, maar een koekje.


  Maak melding

 15. Het zal mij niet verbazen als er liquidaties in Su zullen plaats vinden en dat bedrijven failliet zullen gaan,want mensen hebben risico genomen en willen hun geïnvesteerde geld terughebben en die willen niets weten van inbeslagname door de politie a no e wroko lusu bere time vr een paar gasten in Su moni lasi terwijl sommigen hun onroerendegoederen als onderpand hebben gebruikt


  Maak melding

 16. Heel veel Hindoes die iedere zondag naar hun Mandhirs gaan zitten in de drugshandel. Ja ja he leven van arme mensen bewust kapotmaken en iedere zondag voor de duizendkoppige goden smeken om vergiffenis. Zo een achterbakse mensen zijn het die gelovigen. Nu wordt dus duidelijk dat de Hindoestanen dus overal wel iets te brokkelen hebben.Veel Hindostanen hebben op de PVV gestemd omdat ze overlast hebben van het crimineel gedrag van (vooral) Marokkanen. Nu laten Hindoestanen hun ware aard zien dus.


  Maak melding

 17. Gaat Oedit nog door op vreemde bodem? Of is het een ander die dit doet?
  Ik ben benieuwd wat het onderzoek zal uitwijzen.

  Zo zie je dat deze groep mensen die de rijste zijn in Suriname niet terug deinzen om risico; s te nemen.
  Ze hebben allemaal bedrijven waarvan je afvraagt “hoe kunnen deze mensen zo snel rijk worden, gezien het inwonerstal van Surineme?”
  Zie eigenaars van
  Cementfabriek aan de Highway en Accaribo
  Combe markt
  Rudisha
  Jokohama
  en nog enkelen

  Dit spreekt voor zich en roept tot onderzoek
  Maa opé niet deze regering die fraude en corruptie zou aanpakken


  Maak melding

 18. @kankantriestraat. Drugshandel is een slechte zaak, en moet worden aangepakt, maar er dan nu 1 hele groep ervoor aan te rekenen??? Er zijn vele christenen die zondag in de kerk halleluja!!! roepen en een hoop immorele dingen doen die tegen de Bijbelse regelsindruist vreemd gaan buitenechtelijk relaties hebben te vroeg ZWANGER worden, abortus plegen…drug GEBRUIKEN ….

  Dit geld ook voor moslims die aan mensenhandel doen, In de Emiraten worden zoveel Hindoes, Javanen, Filipijnen misbruikt. Loverboy praktijken in Nederland ,aanslagen plegen en ga maar door. PLease doe niet zo kortzichtig Wie ben jij om mijn Goden duizend koppig te noemen? Begin jou ene enkele hoofd te gebruiken. Hindoe foob.


  Maak melding

 19. @Jai Devi; juist de Hindoes vormen in Nederland een 5e Colonne door steeds maar af te geven op vooral Moslims. Dat er onder christenen en moslims ook rotzakken zitten zal ik niet ontkennen maar volgens de vele Hindoes is hun geloof vrij van dit soort criminele gedrag en pronken ze maar al te graag hoe goed zij in de Nederlandse samenleving geïntegreerd zijn. Na mi go !
  En worden in India Hindoes en Moslims en Christenen door Hindoes niet misbruikt dan ?


  Maak melding

 20. Hallo hersenloze ndpers hier,
  Koek werd gebakken voor de hindostanen om ze monddood te houden.Wees niet bang ze hebben geen stemrecht ,jullie baasje is zo stom ,gelukkig dat zijn heidense bedoelingen ontdekt zijn.


  Maak melding

 21. Zo.baasje bouta bakt nu suikerkoekjes!?
  400 kilo aan coke.Wow ,genoeg om een hele groep te vergiftigen.
  Hahaha…baasje bouta kan zijn stomme kudde daar niet bezoeken zoals Santokhie het doet Door jaloersheid gedreven probeert bouta van alles…het gaat hem niet lukken.


  Maak melding

 22. @Kankantriestraat,

  Waarom ben je afgunstig dat de Hindoegoden 1000 hoofden hebben?
  Zie je het als een bedreiging dat deze Goden niet aan het kruis te nagelen zijn?


  Maak melding

 23. Haat alle puissant rijke hindustanen zitten in de drugshandel. De meesten zijn fervente Boutisten.
  Dat ook VHP’ers zijn die zich met drugsgelateerde zaken bezighouden is niet uit te sluiten.
  Het overgrote deel van de hindustanen houdt zich niet bezig met louche praktijken, daar ben ik van overtuigd. Niet alleen onder de mandir bezoekers heb je gajes, ook onder moskee, tempel, kerk bezoekers bevinden zich de grootste schoften.

  @kakantrie,

  Hoe hindus hun geloof willen belijden en hoe ze hun goden willen afbeelden, dan maken zij zelf uit.
  Je hebt daar niets over te zeggen, dus bemoei je er dan ook niet mee.
  De hindustanen die zich op bonafide wijze verrijken hebben hun karma bezoedeld en komen zichzelf
  wel tegen.


  Maak melding

 24. @kanlatriestraat.
  Ben je afgedwaald en in India beland?
  Maak je druk om de surinamers die in hun huizen als gevangenen leven.En geloof mij degenen die ons overvallen,roven ,moorden en verkrachten zijn de hindostanen niet.
  Er is geen oorlog tussen de bevolkingsgroepen onderling.Jij en jou groep proberen om eentje uit te lokken en de hindostanen voor wie jullie een afgunst hebben,de schuld te geven.
  Jullie haten de hindostanen omdat ze op alle gebieden de eerste plaats bezitten.
  Vraag aan je baasje..de hindostaan is 1 mijoen dollar waard in India.Je baadje heeft zelf de prijs ervoor betaald.En de hindostaan wil jullie komen redden maar ze kunnen jullie niet helpen omdat jullie zo aan zelf vernieling en dat van anderen denken.


  Maak melding

 25. @kankantriestraat
  Niemand praat misdaden van de hindostaan hier goed.
  Als de hindostanen geweten hadden dat ze vergif vermomd als suikerkoekjes aan het kopen waren met de bedoeling het te eten zouden ze het niet kopen.
  Gebruik je verstand!


  Maak melding

 26. @Von poepenheuvel
  Er wordt van alles gedaan om de vhp weg te krijgen en Bouta doet zijn best.Hij weet dat de vhp ,in combinatie of zonder combinatie verband de enige partij is van wie hij concurrentie verwacht bij de komende verkiezingen.
  Crimineel bouta is zo doorzichtig…


  Maak melding

 27. Als NDP regeert worden er hele grote drugspartijen (hindustanen) in beslag genomen. Als VHP regeert worden heel veel bolletjesslikkers (creolen) aangehouden.

  Wat is wijsheid 🤔


  Maak melding

 28. Er staat niet dat er koekjes mee werden gebakken , het was aanwezig een plek waar niemand zou zoeken.
  Maar ik denk niet dat daar koekjes van werden gebakken , het is toch om te snuiven of zo.


  Maak melding

 29. Correctie: “een dommere aanduiding van Hindostanen,dat dit HINDOES zijn is niet mogelijk!
  Hopelijk zitten jullie niet bij het onderwijs;mensen zoals jullie zijn een gevaar voor de samenleving !!


  Maak melding

 30. @wazig ? Wat hoor idd aar dat zwarten niet slim zijn ? Mang hou je mond dicht dat zwarten niet slim zouden zijn (alweer zoveelste racistische opmerking van Hindoestanen) is een misverstand. Zwarten grijpen de kans niet om zich te ontwikkelen maar dit terzijde. En ja als Hindoestanen zulke intelligente mensen zijn vraag ik mij af waarom zij zich dan zo verlagen of zijn het inderdaad kakkerlakken zoals ergens in een andere topic werd geopteerd ? In ieder geval zijn Hindoestanen achterbakse mensen. Kijk jongen, een zwarte of Marokkaan doet alles publiekelijk maar de Hindoestaan die zich met drugshandel bezighoudt is voor het publiek de hardwerkende Hindoegodvrezende huisvader.


  Maak melding

 31. Het is voor velen onder ons nog niet duidelijk dat justitie soms grote partijen drugs laat passeren om daarna gericht toe te slaan. Wanneer er zulke grote ladingen de grens over zijn, ben je nog niet veilig. Je wordt daarna 24/7 geobserveerd en met toestemming van de o.v.j. worden alle gesprekken afgeluisterd totdat alle medewerkers in kaart zijn gebracht. Het ijzer wordt pas gesmeed als het heet is. En niet eerder.


  Maak melding

 32. Ik word zo moe van dat verhaal dat alleen 1 groep hard werkt en 1 andere groep crimineel is!

  Wanneer die ene groep 5 banta plantjes, 5 tomaten plantjes en 5 soepgroente plantjes heeft en daarna n huis van 300.000 koopt en toch 2× per kaar op vakantie gaat wordt er geroepen harde werker.

  Als die andere groep dag in dag uit op de goudvelden werkt en na n paar jaar n appartementen complex opzet wordt er verwezen naar hem; crimineel!

  Free your mind and the rest will follow.


  Maak melding

 33. @ a-no -mie Jij hoeft mij niet te komen vertellen wie “ik” Ben en waar ik naar toe moet. Surinamers zijn allemaal import op de indianen na. Aangezien ik niet van jou niveau ben ga ik me niet verlagen om het omgekeerde te roepen en jou ook weg te sturen. Je hebt blijkbaar weer niet goed gelezen dus werk eerst aan die skills.

  Wat jij roept is een pure vorm van, en goed voorbeeld van Hindoe Fobia. Iets wat me keer op keer opvalt op deze site. Het is blijkbaar zo diepgeworteld dat je het niet eens door hebt. En maar het slachtoffer rol aannemen als het over zwarte piet gaat…

  Wij hebben tenminste een Kamasutra wat heb jij? En zal het je nog sterker vertellen wij van Sanatan Dharma hebben de grootste 2 epossen in de mensheid geschreven De Mahabharat en de Ramayan daarnaast hebben we ook nog de Veda’s waar in nergens staat geschreven dat geweld en criminaliteit goed is. …..Nee jij bent geschikt voor overheidsdienst. Dan vlak je gelijk hele volkeren uit.


  Maak melding

 34. Dat alle Hindoestanen hard werken en slim zijn beweert ook niemand. Maar dat in Suriname zowat alle overvallen door neeeegers gepleegd wordt, is algemeen bekend.
  Wanneer er nog 20 gevallen zullen ontstaan van drugssmokkelende Hindoestanen, dan zullen ook Hindoestanen met drugscriminaliteit worden geasssocieerd. Zo werkt het.


  Maak melding

 35. Wat voor zin heeft het om af te geven op elkaar? Dan is het de Hindoestaan, dan de Creool . Stoppen ermee hoor! We zijn mens eerst en vooral. En gooi geen olie op het vuur door te zeggen dat het een bepaald volk is dat dit doet en dan weer een ander volk dat het andere doet. Zo kom je niet vooruit man. Steeds in kringetjes blijven draaien. Waar is het gezonde verstand? Waar is het hart?


  Maak melding

 36. @ En jij Habbi Bullah,

  Wederom heb jij je medicijnen niet ingenomen. Een tijdje ging het goed en nu ben je weer vervallen in dat oude destructieve gedrag van je. Bruggen bouwen kan je niet maar wel bommetjes onder een brug plaatsten.
  Wat is je bedoeling vieze vuile lafaard die je bent? Ga je bek poetsen. Gebruik houtskool. Ga vervolgens bidden tot God dat hij je van je stoornis geneest. Lanterfanter die je bent.


  Maak melding

 37. @a-no-mie wanneer heb je bull in antropologie behaald . Nee die heb je niet vandaar de onzinverhaal over hindoes.
  Wat jij moet doen is die domme luie hersenloze rasgenoten niet op te jutten. We zijn duizenden jaren verder geëvolueerd dan jou soortgenoten en daarom presteren wij ook op hoog niveau. Overal in de wereld worden de hindoes gerespecteerd . Een paar cokehandelaren zal dat niet veranderen. Een paar voorbeelden dat de wereld niet zonder hindoes kan 1 in silicon valley in USA worden slecht twee talen gesproken nl Hindi en Hebreeuws 2 bijna de helft van de NASA wetenschappers zijn hindoes en zo kan ik je Lego voorbeelden geven.

  @ pakiratigri jou opmerking dat de negers hun kansen niet aangrijpen is lari koek ze zijn gewoon lui te dom en snugger.
  Vietnamezen zijn alleen met hun kleren aan hun lijf de usa binnengekomen ex bootvluchtelingen kijk maar wat ze nu daar in het land hebben neergezet. Als je de negers daar hiermee confronteert dan krijgt je te horen dat ze nog steeds last hebben van hun slavernijverleden .
  Bullshit they dont want to work .
  Maar ik denk dat je dit ras niet kwalijk kunt nemen ze zijn nog niet zover geëvolueerd als de hindoes. Er zijn wetenschappelijke studies in het westen gedaan over de ontwikkeling van de rassen die we op deze aardbol hebben en toen het rapport in de jaren 70 werdt gepubliceerd over de negers werdt het als racistis ervaren door deze groep.

  Er schrijft ook nog iemand onder de naam sammy vraag aan hem wil je de naam Sammy niet meer gebruiken. Maak desnoods van Sammy er Sammy 1 van om verwaring te voorkomen


  Maak melding

 38. @pakirasiekietigri,

  Ga jij eens in Santo Boma kijken welk soort dieren in die dierentuin daar rondloopt, kom dan met je eerlijke verslag, dan praten we verder.


  Maak melding

 39. Boota heeft besloten dat de Turken het van de hindustanen moeten overnemen, omdat de hindustanen steeds meer worden gepakt. Daarom ook betere relaties met Turkije.
  De Turken hebben veel meer mogelijkheden om het goed Europa in te brengen.


  Maak melding

 40. @ Habi Bullah;

  In suriname (en overal ter wereld) plegen alle bevolkingsgroepen overvallen.

  Je bent gewoon gebrainwashed of bekrompen of n rasist. Maak maar n keuze uit de 3 en probeer jezelf te herstellen.

  Namaste.


  Maak melding

 41. Surinamers zijn zo trots dat ze met verschillende culturen vreedzaam naast elkaar leven. De reacties op dit forum bewijzen meer dan duidelijk het tegendeel. Hypocriet, hersenloos, kansloos kutvolk. De drugscriminelen kaalplukken en terug naar apentuin van herkomst in ruil voor de drugsveroordeelde meervoudig moordenaar DESIRE DELANO BOUTERSE. Win win situatie. En grenzen dicht voor golddiggers uit dat corrupte, criminele narcostaatje. Alle visaverzoeken afwijzen.


  Maak melding

 42. Zoals gewoonlijk is het weer ontaard in gescheld over en weer waarbij men niet schuwt elkaar racistisch te bejegenen.
  Het Hinduïsme wordt in de strijd gegooid, de hindustanen worden de hemel in geprezen of juist de hel in gewenst.
  Zowel de creolen als de hindustanen hebben weer eens hun mentaliteit laten zien
  En maar blijven beweren dat in Suriname alle etniciteiten vreedzaam met en naast elkaar leven.
  Derden lachen ons uit!
  Het is zo triest, anders zou je nog kunnen denken dat dit een klucht is.

  In mijn reactie van 12.30 uur bedoel ik met bonafide MALAFIDE.
  Ik had nog een reactie, maar die is helaas niet geplaatst.


  Maak melding

 43. @ Jiyani

  En toch blijf ik zeggen dat Stef Blok ( Min : Buitenlandse Zaken Nederland ) groot gelijk heeft !!!
  Een hindoestaan en een neger kunnen niet door een deur, en dat vind ik heel jammer.
  One people one nation, Bull Shit !!!! Een neger wil altijd de baas spelen, en dat pik mijn hindoestaanse broeders niet meer, en gelijk hebben ze ! Maaaaaar ; als ze een lekkere hindoestaanse dame kunnen naaien, lopen ze niet weg.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 44. Het was toch Bouterse? Zijn het niet die Hindoestanen die voortdurend op Facebook en ook op Waterkant allerlei lelijke dingen richting Suriname en in het bijzonder Bouterse roepen alsof ze zo brandschoon zijn. De hele cocainehandel in Suriname is door Hindoestanen overgenomen. Ze profileren zich als hardwerkende Surinamers maar niks is minder waar. Ze zitten tot hun oren in de drugs. Bedrijven worden als dekmantel gebruikt voor het witwassen. De Nederlandse overheid begint nu wel te begrijpen dat ze te lang in de richting van Bouterse hebben gekeken. Ook de Amerikanen weten dit. Santhoki had gedacht dat Bouterse hem zou vergeven nadat hij Bouterse’s zoon erin heeft geluisd. Bouterse gaat hem stilletjes tot de grond toe ruineren.
  De Hindoestanen hebben geen enkele liefde met Suriname. Ze zitten het land gewoon te vernietigen.
  De Nederlandse overheid moet elk bedrijf met een Hindoestaanse eigenaar in de gaten houden.


  Maak melding

 45. Daar gaan sommigen weer met hun rascistishe opmerkingen

  Dat Sur Hindoestanen hier wordt genoemd wil niet zeggen dat alle sur Hindostanen hiervoor verantwoordelijk zijn
  Waarom generaliseren ?
  Er zijn helaas in iedere bevolkingsgroepen over de gehele wereld rotte appels in de mand.
  En iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar daden


  Maak melding

 46. De meeste reakties zijn van de rednecks of te wel redimusus uit ned,hier in Surinamer leven wij vredig met elkaar iedereen doet zijn eigen ding met elkaar of zonder elkaar een normale Surinamer praat niet in termen meer van Hindu creool,Chinees zijn de Bep politieke partijen die daaraan schuldig maken,wij praten over Surinamer ,j wordt ook nog gecorrigeerd als j op de racistische toer gaat,alleen op fb en de waterkant is er een oorlog gaande na een rac.actie volgt een rac.reactie vind ik normaal sommige gasten moeten van repliek gediend worden, het zijn meestal de boiti gasten die het leven in Paramaribo en omstreken vreemd zijn maken zich schuldig aan dierlijk gedrag


  Maak melding

 47. Dus het mooiste is dat al die achterbakse mensen hier de hindoestanen de schuld geven. Ja die doen even hard mee net als die djoekas met hun gouden tanden.
  En ze vergeten 1 ding: die hindoestaan die bezig was dit te bestrijden is van zij post gehaald en een boslandcreool neergezet met rasta haren.
  Alle bestrijders zijn af van hun positie. Zanderij is vol met negers. Raarara waarom ?
  Dus geef niet 1 cultuur de schuld en doe er wat aan. Maar wat ga je doen?. Weet je niet he ?
  Dus beoordeel niet zomaar. Iedereen heeft hier debet aan.
  Trouwens was het ook 1 hindoestaan die met de Hezbollah bezig was?
  En is het nu ook een hindoestaan die met de Turken bezig is ?
  Keer je kont en ga de kruipkelder in en denk na.
  Ja deze mensen die aangehouden zijn moeten hun leven lang boeten en liefst ophangen midden in de publiek


  Maak melding

 48. Hahahahahahahahaja, nu komt de aap uit de mouw. Ik zei het allang . Bepaalde .mensen denken niet na . Niemand vraagt zich af hoe de meeste hindoestanen zo rijk geworden zijn . Iedereen dacht dat het door hard werken kwam maar zie daar. Als dat zo was zouden er veel meer rijke hindoestanen zijn dan de weinigen . Hetzelfde geld ook voor de schatrijke creool en Javaan. Ze zijn of door corruptie of drugshandel rijk geworden . Als dit over een creool zou gaan zou men gelijk wijzen naar de president . Ik denk dat hij nu in zn vuistje lacht . Deze vangst wordt ook gelinkt met de vondst van 800 kg vondst in Vlissingen deze week . Al is de leugen nog zo snel ,de waarheid …….hahahahahahahha . Khale beta . We ben je benieuwd


  Maak melding

 49. @Suresh,

  Deze achterbakse drugscriminelen zijn stuk voor stuk bedorven vlees. Zogenaamd bezoeken ze iedere zondag vroom de mandirs om de buitenwereld te laten zien hoe gelovig ze zijn. Gaan ze 3 keer per jaar naar hun heimat India om in de Ganga te wassen maar direct na terugkomst houden zij zich bezig met drugshandel.En ja, het zijn de bekende supermarkten in Rotterdam Zuid, Den Haag, Amsterdam die zich op grote schaal bezighouden met drugshandel. Inderdaad als het om een creool zou zouden de Hindoestanen klaarstaan met vooroordelen.
  Een creool komt er voor uit dat hij zich bezighoudt met drugshandel maar een Hindoestaan doet het liever op een achterbakse manier. Daarom vormen zij ook de 5e colonne in Nederland.


  Maak melding

 50. @ Ricky
  Dino is niet veroordeeld voor contacten met Hezbollah. Dan heb je het vonnis niet goed gelezen. Hij is veroordeeld voor een poging tot het exporteren van drugs naar de VS. Ik sluit mijn ogen niet voor wandaden van andere bevolkingsgroepen maar het zijn de Hindoestanen die het voortdurend hebben over de wandaden van deze groepen en nooit kijken naar zichzelf. Ze helpen buitenlandse instanties voortdurend aan geheime informatie over Suriname daarom is Santhoki voortdurend in Nederland. Landverraders moeten zwaar gestraft worden.


  Maak melding

 51. @Kankantriestraat,

  Je hebt een stok gevonden om hindustanen mee te slaan.
  Je haalt er van alles bij, maar staat niet stil bij het feit dat de drugshandel niet alleen door hindustanen kan bloeien. Tegenwoordig floreert de handel in drugs in haast alle landen en wordt bedreven door alle volkeren.
  Men neemt het risico gepakt te worden enkel alleen voor de flappen die verdiend kunnen worden.
  Ik ben niet van plan om hindustanen die zich hiermee bezighouden in bescherming te nemen. Daarom ben ik er ook niet rouwig om als weer een hindustaan die in drugs handelt, gepakt wordt.
  Ze mogen voor jaren worden opgesloten. De bajes is de plek voor dit gajes.

  Je kwebbelt mee met de meute die zonder na te denken roepen dat hindustanen op de PVV stemmen, zonder je af te vragen waarom ze dat doen. Je neemt het voor de moslims op, terwijl deze gelovigen veel problemen veroorzaken in alle landen waar ze wonen. Of het nou in het Midden-Oosten is of in westerse landen, moslims zijn de grootste ruziezoekers.
  Men moet altijd naar hun pijpen dansen, zoniet dan ben je de sigaar.
  Moslims zijn niet te vertrouwen.
  Ook zij gaan elke vrijdag naar de moskee, werpen zich met hun konten omhoog op de vloer om te bidden tot hun allah. Zogauw ze de moskee verlaten, begeven zij zich weer op het criminele pad.
  Onder alle volkeren en gelovigen heb je boeven, moordenaars, verkrachters, drugshandelaars enz.
  Zelfs het Vaticaan is niet zuiver.

  Verder beweer je dat hindustanen achterbaks zijn en in het geheim in drugs handelen. Dat de creolen en de moslims dat in het openbaar doen. Je meent het.
  Heb je gehoord, gelezen of via de media vernomen over de mokromaffia? Alles gebeurt genieperig.
  Creolen/marrons die zich op het boevenpad begeven, doen dat volgens jou openlijk.
  Daarom dragen ze meestal een masker en gaan in de nacht op pad en als ze gesnapt, slaan ze op de vlucht. Ze vluchten naar het binnenland en worden door familie in bescherming genomen.
  Je doet voorkomen alsof moslims en creolen vromer zijn dan de paus.
  Ga je kletspraatjes maar elders houden, waar men je gelijk zal geven. Van mij krijg je absoluut geen gelijk.


  Maak melding

 52. Weet je wanneer het ophoud, als je alle bij toegeef dat er bij alle twee wel eens wat voorkomt.
  Het is echt niet zo dat er een ras is waar nooit wat gebeurd dat bestaat niet.
  het beste is om per ras info te geven dat iets niet kan, er op blijven hameren.


  Maak melding

 53. Pak alle drugshandelaren en handlangers op !

  ETNICITEIT speelt geen rol !

  Geef hen een JARENLANGE straf !!!

  LEVER alle Surinaamse internationale drugshandelaren
  uit of laat hen de opgelegde straffen in SRANAN uitzitten !

  Bescherming van de jeugd gaat voor alles !!!

  PS : STOP MET RACISTISCH GELEUTER, A L L E Drugs-
  handelaren oppakken, ras of afkomst maken niet uit !

  Rechtsstaat terug, PG en opsporingsapparaat moeten volkomen
  vrij zijn in hun handelen en moeten hun onderzoeken onafhankelijke
  wijze kunnen uitvoeren !
  Veeg de overheidsdiensten schoon, de handlangers van de
  drugsmaffia moeten worden weggewerkt !


  Maak melding

 54. Mensen mensen laat ik één ding zeggen :
  Het maak allemaal geen fluit uit wie die koekjes hebben gebakken.
  Of het nou door een Neger, Hindoestaan of een Javaan erger nog, door een baviaan !
  Het maakt geen ene flikker uit, ze hebben de wet over treden en een strafbare feit gepleegd.
  Dus ze moeten de bak in en dat is het, houden jullie op met dat gezeik over Hindoestaan Neger
  etc etc, het is gewoon gelul in de ruimte zeggen de Ptata´s !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 55. Zowel hindoestanen als afrosurinamer ondergaan min of meer dezelfde discriminatie in Nederland. Waarom bekladden jullie mekaar zo erg waardoor de Nederlandse overheid kan genieten van deze zinloze afbreken uitspraken. Ipv een vuist te maken en denken aan onze nazaten lees:( halfbloedjes , Doglas etc) zijn jullie etnisch en zeer racistisch bezig. Drugshandel in welke vorm dan ook is niet goed te praten ,maar laat justitie gewoon zijn werk doen want jullie zijn geen mensen van justitie.


  Maak melding

 56. Het zou beter zijn indien alle drugs wordt gelegaliseerd. Het is handel evenals alcohol, alleen ligt het aan de consument hoe die ermee omgaat. De wereld raakt vol, weinig werkplek voor nieuwe ondernemers, weinig huizen, er is voedselschaarste. Maar wanneer er geregeld een heleboel mensen doodgaan als gevolg van het gebruik van drugs dan is dit zeker meegenomen. Er komen dan werkplekken vrij, huizen vrij en zo nog veel meer, want de wereld is rond. De regering moet dit eens goed gaan overdenken, maar niet gaan klagen dat er geen geld is voor allerlei projecten en stagnatie in de vrije woningsector, mensen leven langer, etc.


  Maak melding

 57. Wat ik wil zeggen. Geen enkele mens is beter dan een ander. @ kankantriestraat in al jouw reacties ben jij een van de weinigen die aangeeft dat er in elke cultuur wat fout gaat. En terecht maak je je kwaad om zoveel kwaadsprekerij over de negers en t veralgeminiseren van zaken.
  Natuurlijk zie ik ook reacties van anderen die afgeven op, ik zal voor t gemak zeggen: op de mensen van India en al hun nazaten in Suriname.
  Het is overal -in wereld bekend dat negers overal op de wereld gediscrimineerd worden. Door alle rassen.En deze boodschap wordt generaties lang doorgegeven. Dus hebben negers al een valse start. Overal. Een ieder die hier op Afrika afgeeft..Kun je je Afrika voorstellen toen alleen maar zwarten woonden? Hoe hebben ze al die tijd geleefd. Volgens mij ging dat goed, tot de kolonisator kwam! Deze hebben geronseld en de Afrikanen onder dwang naar o.a. Sur verscheept. Na en tijdens de slavernij zijn ze gevlucht naar de bossen. Een deel daarvan is in Paramaribo verbleven. Hier kon je nauwelijks planten. Zie de huidige Paramaribo.

  Dan. In Sur. Hebben Hindustanen grond gekregen nadat ze er zijn komen werken en wonen. Zo ook de Javanen. De Hindoestanen en de Javanen zijn met hun kont in boter gevallen, daar ze uiteindelijk de plantages overnamen of kregen. Dus voor hun een goede start. Plantages die zijn opengepakt en bewerkt door de voormalige slaven, die naar gebieden zijn gevlucht die onbegaanbaar waren en jaren later nog achterop werden gesteld. Net als de indianen. De oorspronkelijk bewoner en de gevluchte slaven werden de vergeten generaties. Pas later werden hier basisscholen en veel later middelbare scholen gebouwd. De stadsneger heeft wel de mogelijkheid gehad, maar had geen bouwgrond en was dus niet rijk.
  Dat de Hindoestanen en javanen daardoor vele strepen voorhad wordt veelal vergeten. En ja ze bouwden kapitaal op, kochten meer grond, vaak voor een appel en een ei. En tuurlijk wat geld onder de tafel en een stuk grond erbij waar je eigenlijk geen recht op hebt. Alleen als je een bondgenoot daar hebt zitten, tja dan verloopt t gemakkelijk. Smeergeld, corruptie ambtenaren waren er toen al. En heel veel onder de Hindoestanen, want die zijn van nature zo. Sorry dat ik t zeg, want dat gebeurde In Nedeland ook. Altijd iemand op een strategisch punt zetten om dit soort zaken geregeld te krijgen. Vandaar dat je zowel in Suriname als in Nederland, merkt, dat als een bedrijfsleider een Hindustaan is, alle medewerkers daar Hindoestanen zijn. Je zou denken dat ze allemaal zo slim zijn. Gewoon geregeld. Kruiwagen politiek.
  Niet dat het niet voorkomt bij andere bevolkingsgroepen, maar bij de Hindustaan continue. Ze zullen het altijd proberen te doen. Zit in hun mentaliteit.
  En in Nederland niks tegen de bakra durven zéggen, en alleen maar meeveren en slijmen. Zélfs doen alsof de neger niet uit t zelfde land komt, en maar tegen de Nederlander lukken, dat de negers in Su lui zijn, want dat hebben ze van hun ouders doorgekregen. En zelf naar hun eigen cultuur kijken, wat daar mis gaat en hoe ze aan geld en hun positie gekomen zijn. Bepaalde functie kunnen ze niet bekleden want daar worden ze doorgespit en dan wordt duidelijk, dat alleen maar stampen van de lesstof in t hoofd niet voldoende is. Ze komen uit Su, maar kunnen niet echt roti maken en hun kinderen eten alleen maar stampot en aardappelen, wat een belachelijke vertoning soms..bah bah bah..
  De beurzen die hun kinderen allemaal krijgen. Weer door corruptie en tjuku. Waar de andere bevolkingsgroepen en andere arme lui er niet aan denken, daar heeft de bondsstaat met veel geld al 20x onder de tafel betaald voor zijn kind om in t buitenland te studeren. En t liefst Nederland. En de wegen werden voor hun gecreëerd door hun partijgenoten enz. Dus zo slim hoef je niet te zijn. Een paar voldoendes krijgen op een hindustaanse school en je was geslaagd en had een beurs gekregen door toedoen van je rijke ouders.
  Dus diegene die een grote mond opzetten dat ze zogenaamd slimmer zijn. Ga je hersens goed gebruiken en besef, dat als je geen gelijke kansen creëert de ene mens automatisch zal denken dat hij slimmer is. Hoe dom ben jij dan om dat niet te bedenken.
  Nog even over Afrikaanse landen. Diegene die daarover vallen. Heb je gezien hoe arm de mensen in India zijn. Hoeveel er pinaren, hoe meisjes worden verkracht, hoe baby meisjes worden verkocht of weggegooid, alleen omdat ze meisjes zijn en zo geen bruidschat enz kunnen opleveren. Of omdat ze niet als mens worden gewaardeerd. Nu begrijp ik de mentaliteit op een ander mens te haten als je geen gevoel voor je eigen kind hebt.
  Wees blij dat je voorouders naar Sur zijn gegaan. Want in India had je het niet gered. Want het waren alleen de arme mensen die vanuit India hier naar Su kwamen. Omdat ze daar niks hadden en hier kregen ze gratis bewoonbare en vruchtbare gronden. In India werden vele zwarte hindustanen (nazaten in Su) gediscrimineerd vanwege hun kleur. Ze waren namelijk arm en zwart.Madras. Dus blijf voor je en ga je eigen geschiedenis lezen.
  Verder is het een feit dat een hoop hindoestaanse meisjes/ vrouwen zelfmoord ploegen? Why?
  Weet je waarom. Omdat ze gedwongen worden dingen te doen ,die niet horen, bijv. Slapen met hun schoonvader, schoonbroer, alle kinderen lijken op elkaar..whatever toch? Trouwen met wie ze niet willen ,te vroeg trouwen. En ze zullen en moeten dokter of advocaat worden, en als je bij de overheid werkt…wat gewéldig..Ze teren zo op aanzien! Niet normaal meer..wat mij betreft gewoon een minderwaardigheidsproblematiek. Wil je dat worden prima, maar ga je daarom niet beter voelen dan een ander of neerkijken op een ander. Want daardoor wordt je complex echt niet weggenomen. Dat is je door je ouders aangepraat en wordt continu in stand gehouden. Want vooral de bakra zou het gewéldig vinden ma niet heus. Integendeel. Ga niet neerkijken op een ander die die ambities niet heeft. Of met minder genoegen kan nemen en daardoor gelukkig is. Ga jezelf niet op een voetstuk plaatsen, want je gaat er vanaf vallen.
  Een bruidschat vergaren voor de dochters, desnoods eet je iedere dag t zelfde, als t geld er maar komt, want dat zou een schande zijn…offert.is een ander daarom niet goed omdat bij hun niet hoeft of moet!! Jullie willen dat doen, laat een ander erbuiten? Daarom worden lievers bakras getrouwd.. adieu bruidsschat! Hard werken gebeurt alleen als t moet. Voor de rest is het gewoon leven van corrupitie en omkoperij en grootschalig drugshandel..
  Was laatst niet aan de orde hoe schandalig de Hindoestanen hun ouders in verpleeghuizen achterlaten, terwijl deze ouders voldoende geld hebben verworven door de jaren heen. Baja..maar tja ik weet ook niet op welke manier dat ging..misschien toch die Karma..
  Wel. Dit is t topje van de ijsberg hou je zelf een spiegel voor en ga na wat fout gaat bij je eigen, want het is duidelijk dat je dat niet doorhebt. Of ga eens een dag in een andere cultuur echt meelopen, dan zie je pas wat je niet juist is..
  Over de negers schrijft ik niet, want jullie ” vrome” Hindustanen hebben zelf al heel veel over geschreven. Niet dat ik het met alles eens ben. Want sommige mensen hebben geen vooruitzichten , ja dan waarmee moet je beginnen? Maar ik wilde jullie nog even tegen het licht houden. Over lijken gaan je doel te bereiken siert een mens niet. Een andere bevolkingsgroep bij voorbaat al zwart maken bij de blanke egoist om daar een voorsprong op te krijgen , is laf en laag. En denken dat je als Hindustaan beter ben dan een neger, is hersenloos.
  Ga je verdiepen in de geschiedenis en heb het recht niet te discrimineren, want dat vind je ook niet leuk als die bakras’s dat met je doen, kom je hulp bij de neger zoeken. Want inmiddels is al achterhaald, dat jullie heus niet zo slim zijn, maar eerder corrupt.
  Dit is bedoeld voor alle nazaten van India, die denken dat ze beter en slimmer zijn dan een ander.
  Tot slot.ik veroordeel alle misdaden in Su en ook in relationele sfeer. Ook drugscriminelen. Ze vernietigen t land.
  Verder. Ik ben gemengd en ben er trots op. Suriname is voor alle Surinamers.En er zijn meerdere bevolkingsgroepen en subgroepen, die hard werken. Geen dikke Mercedes kunnen rijden, die zijn gezegend en hebben een schoon geweten. Jammer dat vele hardwerkende Surinamer de eindjes aan elkaar moeten vastknopen. Ja mensen eten vaak uit, omdat dat een betere optie is dan het kopen van dure groente, vlees en rijst. Aangezien de restauranthouders voldoende smeergeld hebben om alles goedkoper op te kopen of soms juist bereid zijn meer te betalen om op te slaan.
  Jullie moeten maar genoegen nemen met mijn typ en spellingsfouten, geen zin alles nog eens na te lezen..
  En nu maar hopen dat het ongecensureerd geplaatste wordt.
  God bless Suriname..


  Maak melding

 58. Het generaliseren over hindustanen gaat maar door. Die pakiratigri zal het wel meer dan 100% weer mee eens zijn. Spartie natuurlijk ook.
  Mijn reactie was niet geplaatst, terwijl ik niet eens generaliserend bezig ben geweest zoals creolen, gemengd of niet dat doen.
  Do Not spant wel de kroon. Het is beter dat hij/zelf maar de geschiedenis goed nagaat, waarom de hindustanen een lapje grond kregen. Natuurlijk wordt niet verteld dat als de contractarbeiders na 5 jaar besloten terug te gaan naar India dat de terugreis werd betaald voor hen of als kozen om in Suriname te blijven een lapje grond kregen. Dat was door de Britten ( die toen India hadden gekoloniseerd) bedongen bij de Hollanders.
  Alle hindustanen worden over 1 kam geschoren en als slecht neergezet, alle creolen krijgen een positieve beoordeling. Het zijn niet alleen hindustanen die hun ouders in tehuizen laten opnemen en ze niet bezoeken. Het komt onder alle etniciteiten voor, ook bij de creolen.
  Niet alleen hindustanen discrimineren hun eigen mensen op huidskleur, komt bij de creolen ook voor,
  dus weer geklets uit een dikke vieze nek.

  Niemand is meer of minder dan een ander. Maar Do Not brengt het wel heel erg zwart/wit over. Hij is heel sterk bevoordeeld als het om hindustanen gaat. Maar dat zijn nog meer creolen op deze site.

  Wat een leugen dat hindustanen aan de witten alleen maar negatieve dingen vertellen en dat ze luie mensen zijn. De creool maakt zich hier ook schuldig aan.
  Wat creolen over hindustanen vertellen wordt maar niet aanvekaart. Toen een witte mij eens kuli noemde en ik hem vroeg waarom hij me zo noemde, zei hij dat een neger (hij had het niet over een creool) hem dat had verteld. Ik zei tegen hem dat hij die creool in zijn gezicht maar een neger moest noemen en dan zijn reactie aan mij terug verteld. Die witte had toen door dat het fout was om mij kuli te noemen net zoals het fout is een creool een neger te noemen.
  Hij heeft mij nooit meer kuli genoemd en zijn excuses aangeboden, maar dat hij het vreemd vindt dat Surinamers elkaar discrimineren, maar bij het minste geringste roepen dat ze zich gediscrimineerd voelen door witte mensen.

  Pakiratigri vindt dat hij universeel is opgevoed. Waar is zijn universele kijk op deze reactie gebleven? Hij is alleen universeel opgevoed als er kritiek is op creolen. Zijn universele opvoeding heeft hem geleerd dat hij van de daken moet schreeuwen dat hij het opnam voor hindustanen als ze weer mot hadden met creolen en dat hij ze financieel steunde. Ik geloof dat niet.
  Volgens deze trotse creool heb ik een Nederlandse opvoeding gekregen, (dat hij daarmee mijn ouders heeft beledigd doet er niet aan toe) maar heb geleerd om niet aan de grote klok te hangen wat ik voor anderen doe.

  Het blijkt weer eens dat creolen alles mogen schrijven over hindustanen, dat wordt wel geplaatst.
  Doet een hindustaan(ze) dat dan wordt censuur toegepast.

  Cre


  Maak melding

 59. De reactie van Do Not is niet gecensureerd. De reactie die ik net heb willen plaatsen wel.
  Blijkbaar mogen creolen alles schrijven over hindustanen, omgekeerd mag er door een hindustaan niet op het gegeneraliseer en op de sterk bevoordeelde reacties worden gereageerd.
  Wordt tijd dat ik een klacht ga indienen tegen dit met 2 maten meten beleid.


  Maak melding

 60. Liever drugsdealers dan die roofovervallers 😂😂😂😂. Een gebeurtenis over suikerkoekjes/coke en moet je lezen hoe ver sommige mensen met hun taalgebruik kunnen gaan..wat heeft het nou met mandir en geloof te maken..sommigen lopen hier echt te stressen terwijl hun misschien al super rijk zijn en nergens druk lopen te maken.. hier kan nooit op een nette manier gecommuniceerd worden..sommigen van hier moeten echt aan hun rikketik denken ten minste als ze die nog hebben..lekker belangrijk om hier onderling te ruziën..HET HEET HET HOOFDSTUK GOED LEZEN EN BEGRIJPEN EN DAARNA ONDERLING NORMAAL COMMUNICEREN EN NIET ZOALS SOMMIGEN VAN HIER ALS OF ZE OORLOG AAN HET VOEREN ZIJN ENNNNN HEB RESPECT VOOR ELKAAR!!!


  Maak melding

 61. Ze bakken ze wel bruin he! Nu is het duidelijk hoe sommige mensen is Suriname in een kleine economie met een simpele zaak plotseling puissant rijk worden. En maar zoete broodjes bakken alsof ze door hard werken rijk geworden zijn. Rond rijden in dikke auto’s.Zogenaamd doen ze het goed in de handel in hout, rijst enz.. Wat is rendement voor de lui die 10K of meer beleggen en hier de nette jongen uithangen. Het is ze gegund…Wat ik bezit is door hard werken verdient.


  Maak melding

 62. Een hoop racistische uitspraken op dit nieuwsbericht.

  Veel premature conclusies van personen die geen geduld hebben om op een onderzoeksresultaat te wachten, maakt het niveau van denken duidelijk.

  Dan krijgen we op de koop toe een volledige religieuze oorlog in de reacties.

  Alle religies steunen op het Hindoeïsme.
  Jezus is door studie van de Hindoe-geschriften en de door Rishi’s beschreven handelingen (tapasiya) een Yogi geworden.
  Dit heeft van zijn 11de jaar tot zijn 31ste jaar geduurd.

  Daar is het Christendom uit voortgekomen.
  Hebben jullie je ooit afgevraagd:
  1. Hoe het komt dat “de ark van Noah” teveel gelijkenissen heeft met “Gobardhan”?
  2. Waarom Kerst zoveel gelijkenissen heeft met Dipāwli?
  Enz…

  Bepaalde persinen blijven zich een slachtofferrol aanmeten, om hun gebrek aan daadkracht en zelfstandigheid te rechtvaatdigen.

  Anderen halen de geschiedenis erbij om het heden te verklaren, terwijl zij zich ontwikkeld en modern noemen.

  Anderen denken dat ze de leukste thuis zijn en vergeten dat ook onze jeugd dit leest…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES