Werken in Suriname voor Staatsolie? Kom kennis maken op de Offshore Energy beurs in Amsterdam!

8
Werken in Suriname voor Staatsolie? Kom kennis maken op de Offshore Energy beurs in Amsterdam!
Werken in Suriname voor Staatsolie?

Suriname’s Staatsolie staat aan de vooravond van een veelbelovend nieuw tijdperk. Het bedrijf heeft een sterke focus op exploratie in het nearshore- en offshore-gebied in Suriname en is verheugd om samen te werken met grote internationale oliemaatschappijen en deel te nemen aan de internationale kapitaalmarkt. Wil jij deel worden van dit ambitieuze team en samen geschiedenis schrijven? Kom dan naar de Offshore Energy beurs in Amsterdam op 23 en 24 oktober en maak kennis met Staatsolie!

De Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europa’s toonaangevende offshore-energie-evenement. Het is uniek in het samenbrengen van de olie- en gasindustrie, offshore wind en maritieme energie-industrie. Met de industrie in transitie biedt OEEC offshore-energieprofessionals de ideale ontmoetingsplaats om te netwerken, te discussiëren en te leren over de toekomst van energie. Staatsolie uit Suriname is ook aanwezig met een eigen stand op deze internationale beurs. Dus kom langs en maak kennis met ons bedrijf.

Staatsolie is het meest gerespecteerde bedrijf in Suriname en HET geïntegreerde energiebedrijf van Suriname. De activiteiten omvatten exploratie, productie, raffinage, marketing en transport van ruwe en geraffineerde olieproducten. Het bedrijf heeft drie actieve dochterondernemingen en heeft ook belangen in de goudwinningssector. Genoeg te doen binnen het bedrijf!

Meer weten? Kom op 23 en 24 oktober kennis maken met Staatsolie en bezoek ons op de Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) in Amsterdam, stand 2300A.

Kijk voor meer informatie over Staatsolie op staatsolie.com.
Kijk voor meer info over de beurs op deze site.

8 REACTIES

 1. Word ik dan evenals de bobo’s uitbetaald in valuta en krijg ik ook de privileges die zij genieten?
  Ik ben accountant tevens ERP accountant


  Maak melding

 2. Gerespecteerd??!! Sinds het aantredn van Bouterse al lang niet meer.
  .
  @Briljantje Met die kwalificaties is de kans groot dat de RvB tegen je aanstelling is.


  Maak melding

 3. Suriname noch Guyana hebben die deskundigen/mensen met die skills die offshore in de olieindustrie kunnen werken op olie-en gasboorplatformen.

  Vele van deze mensen zullen uit het buitenland moeten worden gehaald. Ook talrijke andere personen. Verder is die hele olieindustrie in handen van de grote oliemaatschappijen, grote aandeelhouders, ceo e/o landen in het middenoosten, oa Saoedie Arabie.

  Guyana zal nauwelijks of niets van de olieopbrengsten overhouden. Multinationals bepalen alles. De olie en gas zal uit de boden voor de kust worden weggepompt en het komt in de olie-en gastankers terecht die ermee naar de USA varen. Guyana zal een heel klein gedeelte ervan voor naar Guyana voor de locale bevolking moeten opzetten. Zelf financieren of een joinventure met deze olie-en gasmaatschappijen

  Hard maar waar. Guyanezen zullen net zo arm blijven als ze zijn of vele landen, die grondstoffen, natuurlijke rijkdommen hebben, maar dit in handen is van buitenlandse multinationals. Pas wanneer je alles zelf in handen hebt, kan je meepraten. Maar het zijn de multinationals die bepalen. De winsten gaan voor een zeer grote gedeelte naar de aandeelhouders van deze oliemaatschappijen.

  De ondernemingen die voor de kust van Suriname naar Aardolie en Gas zoeken mogen wel wel opschieten om bronnen te vinden. Want als er een oliebron dichtbij de grens van Guyana en Suriname is Guyana op Guyanees grondgebied en deze wel olie heeft, zal Suriname de verliezer zijn, want die zuigen de aardolie en gas gewoon naar hun eigen opslagtoren om het in olietankers te laden en naar USA te transporteren. Een grenslijn wil nog niet zeggen dat aan de ene kant van de grenslijn wel aardolie en aardgas is en aan de andere kant Suriname niet. Aardolievoorraden/bronnen en gasvoorraden/bronnen kennen deze grenslijnen niet. Anders gezegd de bronnen verplaatsen zich over deze grenslijnen. Op dit moment kunnen de Aardoliemij in Guyana daarom de aardolie en gas gewoon wegzuigen. Suriname heeft het nakijken.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 4. Voor alle Surinamers zie dit! tijp de onderstaande titel in google of youtube.

  zie op You Tube:
  What will oil do for Guyana?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 5. Klaas de Groot
  Ik denk dat je gelijk hebt want ik sta ingeschreven in het register van de NBA en heb dus de gedrag en beroepsregels na te leven waardoor fraude en zelfverrijking bij mij niet door de beugel kan en ik dat ook aan de kaak zal stellen als ik in dienst zou zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.