dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrugsdealende agent aangehouden door Arrestatie Team in Suriname

Drugsdealende agent aangehouden door Arrestatie Team in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 8 okt – Dat veel politieagenten bijvoorbeeld als security guard bijklussen, om het hoofd boven water te houden, lijkt vrij normaal in Suriname. Maar drugsdealende agenten van politie is geen alledaags verschijnsel. Daarom sloeg het nieuws, van de aanhouding van een politieambtenaar kort na een drugsdeal, in als een bom.

Het Arrestatie Team hield op zaterdag 6 oktober twee verdachten aan na een drugsdeal. Volgens de Surinaamse politie ging het om een politieambtenaar en een Fransman. De agent zou tijdens de onderhandeling over de drugsdeal door de politie zijn betrapt schrijft ook Dagblad Suriname.

De drugs, een geldbedrag en de verdachten zijn overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade van de politie. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn deze verdachten hangende het onderzoek in verzekering gesteld, meldt de politie in Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. Vertel ons iets dat wij nog niet wisten. Het is alom bekend dat sommige politie agenten hand en span diensten verrichten voor criminele bendes .De wet die zij gezworen hebben te handhaven wordt met de voeten betreden.


  Maak melding
 2. Hermandad gaat voortvarend te werk. Laat dit een zoveelste waarschuwing zijn voor overige ambtenaren die juist datgene waar ze voor zijn aangenomen met voeten treden. Sensitieve beroepen verdienen wel een dubbele controle om de zuiverheid zoveel mogelijk intact te houden.


  Maak melding
 3. Zielig dat zelfs de politie als criminelen denken en handelen om aan zakgeld te komen.Wat heb je met Suriname gedaan jij moordenaar bouta?!
  Wanneer ben je van plan te verdwijnen voorgoed??!!


  Maak melding
 4. pakiratigri
  Hoezo zoveelste waarschuwing? Iedereen weet dat onder deze regering en het kabinet van de president en zijn vrienden dit ook gebeurt en dat publieksgeheim is met één groot verschil: ze worden nooit en te nimmer opgepakt.
  Voobeelden te over


  Maak melding
 5. Dit verbaast me niet. Het is publiek geheim dat het KPS ernstig verziekt is door de vele rotte appels binnen het politiekorps die zich bezig houden met allerlei criminele/malafide zaken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES