Dode en twee gewonden bij eenzijdig ongeval in Suriname

9
Dode en twee gewonden bij eenzijdig ongeval in Suriname

PARAMARIBO, 8 okt – De 26 jarige G.A. is zondagavond na een eenzijdig verkeersongeval in Suriname overleden. Hij bestuurde een voertuig en reed over Sophia’s Lust richting de 4de rijweg. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder de controle over het voertuig moet hebben verloren, waarna hij over een goot vloog en vervolgens tegen de berm aankwam. De bestuurder werd al hangend uit de auto aangetroffen op de plek van het ongeval (schokkende foto).

De brandweer werd na het ongeval ingeschakeld voor de nodige assistentie. Uiteindelijk werden ook nog twee gewonden per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. De politie heeft de zaak in onderzoek.


9 REACTIES

 1. R.I.P. en beterschap voor de gewonden.
  Valt me steeds weer op dat de mensen geen greintje fatsoen hebben en er met hun neus bovenop willen staan! Je zal er als ouder/familielid maar mee geconfronteerd worden!


  Maak melding

 2. De bestuurder vloog over die goot: Hij moet haast wel met een hoge snelheid hebben gereden zonder gordel om.

  Wanneer gaat men beseffen dat je niet hard kan rijden op de Surinaamse wegen. 60 km per uur is hard genoeg buiten de bebouwde kom.

  Ik blijf erbij dat met name de jongeren voor de meeste ellende zorgen in het verkeer: 1) Dronken achter het stuur. 2) Rijden zonder rijbewijs. 3) Stoer gedrag. 4) Geen inzicht in het verkeer. 5) Asociaal gedrag in het kwadraat.


  Maak melding

 3. Je vliegt niet zomaar met de auto over de sloot!!

  Dus het is met de poot op de gaspedaal gaan staan denk ik!!! De chauffeur mag van mij naar de klote gaan als het inderdaad zo is. De bijrijders! allen sterkte toegewenst!! Eigenlijk kenden zij de chauffeur!! Ze hadden kunnen voorkomen om niet in te stappen met zo een hufter!! En wie weet dat de stomkop had gedronken!!!! Dat moet nog blijken!!!

  Ronald de chauffeur!! Ronald zei dat hij kan sturen net zoals de chauffeur!!


  Maak melding

 4. Gecondoleerd voor alle fam en nabestaanden. Hoe het is gebeurt doet er niet toe nou, er is nu een groot verlies en veel verdrietige mensen, dat is ernstig!.Sterkte voor een ieder gewenst.


  Maak melding

 5. in dit soort gevallen, moet de politie, verzekering alles aan doen om de veroorzaker van dergelijke ongevallen alles zelf te laten betalen..
  de rijbewijs voor langere tijd invorderen desnoods voor de komende 25 jaren zonder pardon..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.