Assembleelid Shailendra Girjasing uit Suriname overleden

27
Politicus Shailendra Girjasing uit Suriname overleden
Archieffoto: Girjasing tijdens een bijeenkomst van de VHP in Suriname

PARAMARIBO/NIJMEGEN, 8 okt – Gisteravond is in het Radboud ziekenhuis te Nijmegen politicus Shailendra Girjasing uit Suriname overleden. Dat heeft zijn broer zojuist aan Waterkant bevestigd. De prominente VHP’er en lid van De Nationale Assemblee in Suriname is 62 jaar oud geworden. Girjasing overleed aan de gevolgen van darmkanker.

In een eerste reactie zegt de Vooruitstrevende Hervormings Partij(VHP) dat Girjasing zich als kandidaat voor het district Commewijne onvermoeibaar heeft ingezet voor de inwoners en haar noden. “De VHP is dankbaar voor het vele werk dat Sheilendra en de familie Girjasing voor de partij, land en volk heeft gedaan. We wensen hen veel kracht toe om dit verlies te verwerken” aldus de partij.


27 REACTIES

 1. R.I.P.

  Veel sterkte aan het gezin, familie, vrienden, V.H.P.-leden, Surinamers.
  Bhagwan oeskie Atma ko Shanti dé …moge zijn ziel in vrede rusten!!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/RS/ RAKRAM


  Maak melding

 2. R.I.P. Sheilindra :

  Anand en overige familie heel veel sterkte met jullie verlies, en sterkte
  in deze donkere dagen, Sheilindra rust zacht !!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. R.I.P. Groot verlies voor zijn familie, zijn partij en voor Suriname. En nog wel op een relatief jonge leeftijd. Hij nam geen blad voor de mond, kwam eerlijk en soms hard voor zijn mening uit. De Surinaamse politiek verliest met Girjasing een politicus met een stem.


  Maak melding

 4. Jammer,

  Ooit gaan wij allemaal
  Maar dit is veel te vroeg
  Hij moest nog heel veel doen
  Voor ons land en zijn gezin

  Wat een gemis

  Sterkte familie
  Onze lieve Heer zal jullie kracht geven om dit groot verlies te mogen dragen
  RIP
  We zullen u blijven gedenken shailindra,,,,,


  Maak melding

 5. Sterkte familie en vhpers maar gek dat deze man in een buitenlandse ziekenhuis is over leden.zijn de doktoren in suriname echt niet goed. Want volgens de vhp was het niet nodig dat de president naar Cuba ging


  Maak melding

 6. R.I.P. Shailendra, your passing came as a shock to me and is an unreplaceable loss to the people of Suriname, not to mention your family. You have always been selfless, always fought for others to give them a better life. It’s been an honor to know you as a fellow student at the University. May God Bless Your Family with all the Strength they need to cope with this tragedy.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.