Viering van World Teachers Day in Suriname

3
Viering van World Teachers Day in Suriname

PARAMARIBO, 7 okt – Docenten van het Elsje Finck-Sanichar Centrale Opleiding voor Verpleegkundige en Aanverwante Beroepen (Covab) plaatsen tijdens de viering van World Teachers Day (5 oktober jl.) hun handafdrukken op een doek in de vorm van een hart.

Covab-directeur Angéle Wallerlei-Kumbangsila zegt dat het college kampt met een groot tekort aan docenten, praktijkbegeleiders en stageplekken. Dit tekort is volgens haar zodanig dat het voor het instituut haast onmogelijk is om het groot aantal studenten, dat zich aanmeldt, op te vangen.


3 REACTIES

 1. Ga liever de straat op en protesteer richting het parlement ..over deze tekorten dan voor elk wisse wasje een feestje te organiseren…jullie zijn geen haar beter om de ernst hier van in te zien voor de jeugd…het geld had gebruikt kunnen worden voor spandoeken of zo….laten jullie de bevolking nou een zien dat jullie voor deze leer doel groep opkomen…dan een afdruk op een hartje te plaatsen…klap liever de minister in zijn gezicht om hem hiervan bewust te maken….we zakken zo dieper weg….


  Maak melding

 2. Staken voor zich zelf doen ze wel. Maar de straat op voor orn een gemeenschappelijke zaak dat doen ze niet. Waar bleef de rede van de minister voor de onderwijzer?


  Maak melding

 3. Minister van onderwijs heet nu mw gek.
  Ferrier kan beter awara’ s gaan oogsten in het binnenland want ze bakt er niets van.
  Ferrier voelt zich machteloos en heeft geen kaas gegeten van het onderwijs.
  Zij heeft boter op haar hoofd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.